Jump to content

Angelystor

Iskreni članovi
 • Content Count

  18247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Everything posted by Angelystor

 1. Azale što si napravio glupo glasanje
 2. Provalila Stoja šta im donosi view-ove, pa nastavlja u tom ritmu. Šokiran sam da uopšte ima gaće ispod.
 3. Angelystor

  Helstar

  Pre svega produkcija zvuči ekstra jeftino. Druga dosadnjikava zaredom, ne piše se dobro za sada.
 4. Može da se napravi dostojanstveni best of od tog materijala posle, ali ništa više od toga.
 5. Metallica early adopter power metala
 6. Još jedan glas u offtopicu o najboljem albumu za Burnt Offerings. Samo besni IE.
 7. Vi ste svesni da je neki "Storming the Capitol" konceptualni album o demokratiji neizbežan posle ovoga.
 8. Ja pripit brbao na subscribed kanale pre neko veče i gledao šta ima novo, naslov me privukao, ali sam bio u fazonu "ma jes saću slušam Stakmena sat vremena"...i odgledah video do kraja Ispade kao da gledaš/slušaš neki dokumentarac o Jehovinim svedocima. Još bih mu i knjigu uzeo ako je napiše. Ali onaj "reveal" na kraju, ne znam jel mu trebao
 9. Lomi me onaj Wytch Hazel polako sa svakim slušanjem. Da su svi Hrišćani ovako zarazni odavno bih postao religiozan čovek.
 10. Jebaga, ja video samo ono na bandcampu i nisam gledao dalje Na Anacrusis sajtu nekom Sold out navodno
 11. Ne treba studijski, ali bar nek vežba Fracture za kada se budu vratili na turneje
 12. Ima onaj reunion live ovde - https://knardi.bandcamp.com/album/an-evening-with-anacrusis-live-at-delmar-hall-2019 Gre'ota što nije u nekom fizičkom formatu izdato, ali daj šta daš. Svakako je suzu da pustiš što nisi bio tamo.
 13. Možda bi trebalo neki Kickstarter da pokrenemo da izvučemo Frippa.
 14. Jebeš mi sve, ali dok sam ulazio u ulicu bukvalno sam razmišljao "Da živim na Dorćolu pa ne bih imao razlog da dođem ovde" Daleko od toga da mora da bude u centru centra, ali čak i za Dorćol pa je loša lokacija. A plus što kaže Human, možda bolje da se nakupio izbor pa onda. Doduše ograđujem se zbog ploča koje uopšte nisam razmatrao, pa ne znam jel tu kvalitetniji izbor.
 15. Bio danas do grada nešto pa svratio do tog RockFire-a. Doduše, "svratiti" je malo preterivanje, pošto je shop bukvalno u slepom crevu Beograda, očaj lokacija. Aj i to na stranu, ali izbor na diskovima trenutno je baš bottom of the barrel Pince varijanta. Nevezano za to:
 16. Dođe mu Barlow na adresu i uhapsi ga
 17. Pa nema, kontam da je tu samo umesto Westa, koga ne znam zašto nema.
 18. Sve u svemu, dosadnjikav mi ovaj novi, kao neki slabiji "A Life To Die For", a ni taj nije bio bogzna koliko jak... Elem, jedna pesma koja mi je ostala u listi za dnevno vrćenje ipak je Faktički svi RH vokali prisutni (doduše Leven umesto Westa), a dobra trakica. Ako nešto vredi sa novog, to je ovo.
 19. Oni rani albumi bili i ostali zlato, baš šteta jebena. Meni on i na tim skorašnjim snimcima nekako delovao standardno polusjebano, nisam imao pojam da ima nešto ozbiljnije iza toga. Pre svega žal ovako mlad da napusti, pa i da je 50x manje dobru karijeru imao.
 20. Norveškog 👓 Meni se solidno dojmio film, samo mi je drago pre svega što nije čista komedija, jer ionako film kreće maltene kao reklama za pivo Što reče moja žena u drugom delu filma "dobro su se setili da je alkohol i depresant". Na kraju mislim da su našli dobar balans između veselja i depresije. Možda sam očekivao da će malo više biti stvarno "istraživanja" i tako toga, tako da je analitičar u meni blago razočaran. Pre svega oni ekrani sa izveštajima nekako ništa nisu konkretno doprineli filmu, a očekivao sam. No, to na stranu, stvarno maestralna gluma, meni sva četvorica bila odlična.
 21. A jebem ti stvarno ovu godinu ako je ovo post godine.
×
×
 • Create New...