Jump to content

Angelystor

Iskreni članovi
 • Posts

  19133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  107

Everything posted by Angelystor

 1. To od Kaievog malog bend. Gledao ih sad na turneji pred Strato i Sonatu. Namuđena deca, ali muzika blagi očaj. Nasledio talenat za gitaru od oca, songwriting od majke.
 2. Ovo važi i kod mene, jedino što mi je odnos novi tekući albumi prema "novi" bendovi/albumi (za mene) generalno godinama prešao na ovu desnu stranu. Sad vidim doduše da sam ja za 2022. stavio samo top5, i ne bih ništa menjao, ali da ga jebem ako sam Sigh pustio u poslendjih 10ak meseci. Staying power je istina problem, a problem i vreme da se dozvoli da mi "sazre" album u glavi. Ne koristim nikakav streaming npr., trpam mjuzu na SDD, i često albume koji mi se svide ostavim da "vise" na kartici, ali provalim da posle nekog vremena dosta njih kad vidim na fonu nemam želju opet da pustim, pa batalim.
 3. Ahah, pošteno, svaka čast. Mislim da ovoliko skroblova jedne pesme nisam imao još od I-ove "Storm I Ride" I meni je tako neki prag, ako mi se svidi i ostao u listi, verovatno ću ga (bar) 5x pustiti. Samo me intrigira uvek kad vidim ovde liste sa po 20-30+ albuma koliko je toga stvarno dobro, a koliko samo eto prihvatljivo na par slušanja. Ali eto novi Primordial sam pustio 6-7 puta, a ne bih ga stavio u best of listu. Plus što meni uvek fali distanca vremena. Sad da sastavljam listu naj albuma za 2022. mislim da bi se pola razlikovalo od onoga što sam pre godinu dana stavljao na temu za 2022.
 4. Mislim da sam ove godine preslušao albuma iz 2023. koliko ceo azalov best of spisak Ajmo mini anketa, koliko puta ste obrnuli u proseku te albume sa listi? Koliko #1 album?
 5. Kako očekujete da osetim išta bez ikakve vizuelne predstave
 6. Angelystor

  Riot

  Drže tradiciju užasnih kavera, nema šta čovek da zameri.
 7. Za zvuk apsolutno saglasan, deluje kao da više para dali za ovaj spot nego za produkciju.
 8. Urnebes spot, dobra pesma.
 9. Da se nadovežem sa jednom drugačijom preporukom - Squaring the Circle: The Story of Hipgnosis Vidim tek sad da je navodno iz 2022., s tim što ja sinoć uhvatio u bioskopu. Dobar doc, lepo pokrivena priča, čak iako sam neke stvari već znao, opet mi bilo interesantno za slušanje, tako da koga iole interesuje tematika, ili jednostavno PFloyd pošto je dosta priče oko njih, topla preporuka.
 10. Super su i Hovinga albumi, samo sam mislio da su daleko manje poznati/priznati od Perry radova. Da se razumemo, drago mi da su i to rano šarali, super stvari ima, jedino što meni na kraju dana draži Perry za uvo. Jednom čovek vidi Pumpkins United uživo i odjednom dobija sulude ideje.
 11. Mene iznenadilo samo da su prvo Hovingu pitali, pa tek onda Perija.
 12. Relativno stari, da. Ja se više oduševio zbog other announcements. Da mi daju razlog da mi ne bude krivo što neću se cimam na Hell's Heroes.
 13. https://www.facebook.com/100081051894518/posts/pfbid0AsrKKavMWXmfAa5ZmpbLcnj13e3SWE42EvJ9yYW89gonUePMpEtnMXYHyo7CLLDml/?app=fbl NOTY
 14. https://www.headbangerslifestyle.com/features/interviews/interview-elegy-henk-van-der-laars-martin-helmantel/
 15. Sreća pa si mi iskopao jedan od normalnijih postova. Pa meni je FT većina tupav, odnosno silly humor klasičan za Engleze, u drugoj sezoni je malo više napujdan element farse. Gledam sad spisak epizoda,i meni prva sezona bolja. S tim rečeno, gledam sad Peep Show opet redom, neke epizode po 5. put, i i dalje se smejem čak i kad znam na pamet gde su neki fazoni, što mi se kod FT npr. nije mnogo dešavalo na nova gledanja. Tako da Peep Show ftw.
 16. Kol'ko god da nije loš Flower Moon (solid 7), ne može čovek da se ne otme utiska da je oscar bait sa manjinom, samo izgleda crnački filmovi ispucani, sad prešli na Indijance. Ako već oće da budu 100% kulturni, nek daju Indijancu da režira, a ne matorom belcu, lol. Da ne grešim skroz dušu, lepo za oko, i većina uloga baš dobre. Leonardo više za ovo zaslužuje nagradu nego za ono uvlačenje u lešinu. Anatomy of a Fall za sada najbolji film ovog kvartala.
 17. Eno u Poljskoj u martu Sorcerer/Doomocracy, šteta što nije turneja.
 18. Angelystor

  Rush

  a bit of "Passage to Bangkok" > Tool diskografija
 19. Doduše, ova mi je vrh ubodu bar jednu top tier po albumu
 20. Ako su mi prva tri albuma solidno dosadna do okayish, ima li poente da se trudim sa daljim radovima?
 21. Hvala za heads-up, ja probao da ga najurim u bioskopu, ali samo kratko nešto bio. Jako odličan, već sam zaboravio šta je sve bilo ove godine, ali trenutni osećaj mi je da je horror godine.
×
×
 • Create New...