Jump to content

Angelystor

Iskreni članovi
 • Posts

  18927
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Everything posted by Angelystor

 1. Nećemo da komentarišemo smejuriju od Oskara ove godine? Nećemo. Ja sam samo srećan da Top Gun nije osvojio. Inače, Aftersun mi se jako čudno dopao.
 2. Angelystor

  Yes

  Fala Mlađo, pozdrav i tebi, nadam se da se sretnemo na nekom progu live uskoro. Taj VdGG je najbolniji od svih, jer stala turneja 2-3 dana pred Amsterdam. I nešto se plašim da neće biti druge prilike.
 3. Angelystor

  Yes

  Pre neki dan Camel otkazao turneju (Latimera bole leđa, tako neka priča), sad i ovo
 4. Meni ovo uživo baš bila dobra pesma, ali kontao sam da sam samo bio srećan što im konačno promo pesma za album nije bila neka bezumna kecalica. A sad i ovako na prvi studijski sluš, jako dobro.
 5. prvi utisak mi je Nocturnal Rites mid-2000s, što nije dobro ali aj, samo single
 6. Papuču mu jebem, pa pre dva dana sam kupio kartu, primarno njih da vidim.
 7. Ima nešto u toj katarzi što budi srednjoškolca u metalcima AND IF THESE WORDS ARE MY FISTS CAN YOU FEEL MY CATHARSIS?
 8. I prošli je vrcao od kraut i psyche momenata, sa tim što mi ovaj deluje da ima dosta boljih riffova nego prošli, pa me s tim i malo bolje vozi. Kingdom hit.
 9. Angelystor

  Yes

  A slažem se, Steve Howe & Co je meni u glavi realno, da nije koncert u gradu pored (15min vozom), ne bih se ni ja cimao. Doduše, posle fenomenalnog iskustva sa Hackettom uživo i Genesis setlistom, nije da su mi niska očekivanja. Plus mislim ceo Relayer će biti.
 10. Angelystor

  Saxon

  S obzirom koliko su često na putu, za njihova godišta, čudi me da i pre nisu donosili ovakve odluke. Predviđam da će tu Biff najduže da tera od svih, vidiš mu uživo u očima da bi spavao na stejdžu da može.
 11. Angelystor

  Yes

  Mene samo interesuje da niko više ne odapne pre nego što ih konačno vidim u junu
 12. Nisam hteo da mračim ovde, ali sam čuo neku priču dok sam bio skoro u Srbiji da je menadžer Najla u nekim lošim odnosima sa nekim iz Doma Omladine, koji su u fazonu da ih neće pustiti u zemlju dok je on menadžer Skeptičan sam na te ulične priče uvek, ali ovde ipak izgleda ima neke istine.
 13. Ja sam baš skoro odustao bio od koncerta jer sam ih se prenagledao. A i zbog liste u stvari.
 14. Da li si namerno složio tako da ispada da ELP ima erekciju na svinju?
 15. Ovo može da smisli samo neko ko ne sluša metal. Premijera albuma u bioskopu...
 16. Meni ovo na kraju više Swallow the Sun nego Hammers of Misfortune Možda i taj Shape, nikad slušao mislim. Inspirišući album za mozak, fino vozi, možda bih ga za pesmu skratio, ali uredna proggy doom vožnja. Samo bih voleo da me vokal manje na Ghost podseća.
 17. Da li je ovo normalno
 18. Jeste teško sranje, i nije mi žao to reći. Šta je onaj tekst sve ti jebem.
 19. Nema potrebe da se upiše, svaki kalendar već ima 7. novembar.
 20. Da se nadovežem i ja na prethodni post sa lajv prog 'fatanjem, gledao Banco del Mutuo Soccorso pre neki dan u Katanji. Ko ne prati bend, mali intro oko toga - trenutno je tu od stare postave samo klavijaturista (jedan od), pevač Đakomo poginuo pre skoro 10 godina u saobraćajci. Kako bilo, bilo kakav RPI i Banco uživo je bolje nego nikakav RPI i Banco uživo, što se mene tiče. Ekipa je dobra, novi pevač zvuči sjajno, nije Đakomo, ali pokriva stare pesme sasvim super, neka malo više rokerskija varijanta recimo. Lista je krenula super, ceo prvi album, malo sa zadnjeg, malo sa Darwina, i onda odron sa odlukom da se sviraju pesme iz 80s Evrovizija Banko perioda. Dok su stigli do "Non Mi Rompete" još nisam mogao da se opičim od prethodnog smora, kad koncert već gotovo. Ukupno jesu bili na stejdžu ~2х15, tako da nije kao da je bio kratak gig. Jedino što je taj runtime malo iskrivljen činjeniom da je klavijaturista održao jedno 5-6 govora u toku giga, sa prosečnim trajanjem svakog od po 5 minuta. Ne znam italijanski, pa mi je naravno bilo minimalno zanimljivo za slušanje, ali čak i da znam, ko još dolazi na prog gig da sluša baljezganja. Ovom prilikom bih hteo da se javno izvinim i Džoi di Maju za sve što sam ga zebavao do sada. Tako da, lepo za videti, šteta malo za listu, ali i ovo je bilo više Banca no što sam mislio da ću ikad videti live. Usput, preporuka topla za zadnja dva albuma, meni baš prijatna iznenađenja, pogotovo prošlogodišnji.
 21. Dal je realno da postoji album koji se zove "Time Stands Steel"
 22. Apsolutno neloše, overiće se album. Ovi se zovu onako kako je Attic trebao da se zove
×
×
 • Create New...