Jump to content

Angelystor

Iskreni članovi
  • Posts

    19232
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    110

Everything posted by Angelystor

  1. Čak i na shitty youtube snimku gde pola vokala radi Beck opet se naježim.
  2. Da li postoji više thrash bend u kome ne svira Phil Demmel
  3. Actually na 1:58 zakačio čovek na onu drugu temu. I oke, taj i podseća, ali da je baš mažnjavanje, ne znam.
  4. Da nastavim niz pohvale albuma jednom mesečno, super je Ihsahn (mislim album, a i čovek je okej sasvim), mislim da mi i lagano najbolji solo rad. I dovoljno proggy i sympho, pa čak i catchy povremeno. Meni i ona sympho verzija albuma superiškica za obrtanje uz knjigu. Najviše mi dominantan i upečatljiv album sa te sympho strane, pogotovo kad se seti čovek kakvi se sve kvazi bendovi ogrću tim sympho metal ogrtačem.
  5. Slažem se sa izrečenim u prethodna dva posta. Najprijemčiviji od ova tri Fabio albuma, i možda i ponajviše dobar još od Aurore. I dalje piče sa više proggy manje power pistupom kao i prethodna dva, samo možda malo bolji balans sad. I meni je i dalje Fabio čudan fit za Angru. Kontam da ima on tu bar nekog kreativnog inputa, dovoljno je veliko ime, ali utisak na svakom od albuma sa njim mi je kao da peva pesme napisane za nekog drugog. Ne znam kakav je trenutno uživo, ali ni sa starim Angra pesmama mi se pre nije slagao. Usput sam obrnuo i novi zadnji Shaman koji imao mislim više stare Angre nego trenutna Angra, ali ipak zvuči kao Angra sa Temua, jebga
  6. Sad sam baš došao to da napišem, ja do Defendersa posle toga nisam ni došao
  7. Angelystor

    Borknagar

    Poprilično saglasan, super je albumče, meni doduše ni od WT nije bolji, ali slušaće se još uprkos. Nordic Anthem ne bih baš nazvao cringe, meni ovo kao neki Voices pt 2, samo sa Amon Amarth tekstom Veći mi problem gde je stavljena na album, malo mi ubije flow na početku. Unravelling hit albuma, i generalno te zadnje tri, uz prvu, dižu kvalitet albuma. Sredina je kanda standard mishmashnagar, sve ok ali ništa epohalno.
  8. https://www.guitarworld.com/news/steve-vai-king-crimson-beat Come to Zoetermeer
  9. Stoji analiza, nego mene spucala nešto spoznaja tog kvaliteta trajanja albuma juče. Baš mi je kontrast sa ovim svim matoranima (čast izuzecima tipa Saxon) koji ti svi trpaju ~10-15 pesama u po ~50-60 minuta, a onda mi naiđe nešto tipa Savage Oats koji izda album i sa šarenim tracklistom i sa dobrim, smislenim flow-om, i kad se završi nisi izmoren nego si u fazonu "mogao bih sad opet da ga pustim".
  10. Jok, samo jer mi dosadan, isto kao i (novi) Abbath. Otprilike onaj instrumental kad dođe već sam spreman za da zaspim, i onda coup de grace. Isforsirano i već viđeno.
  11. Super mi je Sausage Oath, uz Legendry zadnji mi se ponajviše svidelo od nekih heavy noviteta koje sam probrao skoro. Jako mi drago što se cela ta novija retro ekipa trudi da drži albume na 35-40 minuta, pa lako možeš da praviš double bill kako hoćeš, ma milina. Sa druge strane Traveler mi se sa novim ustoličio kao žnj bend. Riot City bez pesama i sa muljavim vokalom i produkcijom.
  12. Vidim nije se nešto pričalo o zadnjem kvazi Immortalu, ali valja ubeležiti koja je glupost od albuma. Izgubilo sve smisao od kad nema ni Horgha
  13. Jeste obrada Setio sam se tužnog momenta sa giga kad je neko dodao Gusu ploče na sceni između pesama, da pokaže publici kako izgleda novi album. Awkward. I eto ih sad predgrupa Sonati na jesen
  14. Nadam se da bar Blasphemer uzeo neke dobre pare za ovaj Vltimas, nepotrebno potpuno. Lagano najgori/najiritantniji vokali godine na albumu.
  15. Ja obrtao na preskoke, ali nigde mi nije zvučao toliko užasno. Štaviše, zadovoljan većinom što čuo. Bend isto uhvatio par škripucanja, ali generalno dobro. Ispeglaće se to do Atine.
  16. Džaba što otvara svašta kad ništa ne radi sa time, bar za mene. Kejdž je standardan, na ivici da bude over-the-top, a uspeva nekako da ostane upečatljiv. Treba odati priznanje i tome. Sem jedna-dve scene kad ipak pređe liniju. Anti-preporuka i za Saltburn, sve što mi ostalo pozitivno od filma je režija, prelepih nekih kadrova ima, ali scenario i likovi teška tankoća. Ako nekom treba kvalitet po šok vrednosti, daleko bolji onaj Infinity Pool.
  17. Mene intrigirala ideja filma, zato išao u bios. Onda kad sam skontao na pola filma da će više da se bavi socijalnim mrežama, cancel culture i sl., smorio sam se. I onda sam me poklopilo-smorilo kad se pretvorilo u dosadnu Black Mirror epizodu na kraju. Krenuo je film sa quirky idejom, a pretvorio se u dosadnu modernu kritiku. Moglo to i bolje.
  18. Mene ne privlače drame za bioskope, pa ga zato preskočih ovde kad se davao. Sa druge strane anti-preporuka za Dream Scenario, ne verujte hajpu.
  19. Da prijavim da mi je ovaj zadnji, "Firestar", najbolji IS još od Landing. Ako je novi Priest solidna 6/10, ovaj je je jak 7/10
  20. Dosta saglasan sa Lazinim postom sa prošle strane. Sve je na mestu, super produkcija, Halford super, itd., samo ne vidim sebe da se vraćam ovome, kao ni prethodnim albumima. Meni ni onaj Firepower nije nešto bio, a sećam se ovde bila neka kolektivna seča vena. Može svakako da ide u korpu "iznenađujuće okej", ali ne više od toga. I realno, posle tri prve pesme, dosta nekog materijala koji je mogao da se isecka sa albuma. Ima jedna-dve pesme koje su mi bile u fazonu "ovo zvuči kao Gamma Ray kad kopira Judas Priest"
×
×
  • Create New...