Jump to content

Paklenko 666

Iskreni članovi
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  pakao

Paklenko 666's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

 1. Paklenko 666

  Deicide

  Meni je nekako Legion najbolji DEICIDE album.Ustvari svi su dobri jedino mi se ne dopada Serpents Of The Light ni sam ne znam bas zasto.....
 2. Paklenko 666

  Burzum

  Ma nema njemu spasa,njemu je i jedini način da ostanne živ da bude na robiji.Skenjaće ga neko kad je na slobodi.
 3. Naravno da sam žešća furka, kad me ceo svet zna. Eto, samo pogledaj koliko klinaca nosi majice sa mojim nacrtanim likom...
 4. Paklenko ne zajebavaj. Ocisticu radijatore sa tobom. Ako mislis da pljujes po kraljevima onda otvori temu i nemoj ovde da pises (to vazi i za ostale). PS: Neverujem u pakao i Satanu jer je on lik iz biblije. Biblija je hriscansko sranje. Perun is my god. Ne veruj, ne veruj... ali srešćemo se mi za nekoliko desetina godina! Veruj u Peruna, to ti vadi stvar da ne budem toliko kivan na tebe, pošto mi je dobar ortak. Mada mi kaže da ga smaraš pošto ga često prizivaš za vreme svoje velike nužde o Manowaru. Rekoh, Manowar je najebao!
 5. Jaki su kao najjaci celik, jer su pronasli njegove tajne! Hell is calling we cannot be denied, Fly to the blackness of the storm, We must die to be reborn!!! Jaki su oni toliko da liče na Himena! Poruči im od mene da paze šta rade, jer kad mi dopadnu šaka ovde u Paklu najebaće ko najgore đane, baš zato što se ovde na ovom svetu toliko ku*če! A i ti ćeš bogami loše da se provedeš pošto citiraš bajke koje loše utiču na decu.
 6. Manowar je band koji ću dočekati za desetak dvadesetak godina u svom lepom Paklu. Jedva čekam da ih vidim jer spremam im godinama toliko toga za mučenje i oni će mi biti najpočasniji gosti. Najebaće ko poslednje đane pa ćemo onda da vidimo koliko su jaki.
 7. Manowar je band koji ću dočekati za desetak dvadesetak godina u svom lepom Paklu. Jedva čekam da ih vidim jer spremam im godinama toliko toga za mučenje i oni će mi biti najpočasniji gosti. Najebaće ko poslednje đane pa ćemo onda da vidimo koliko su jaki.
 8. Bilo bi stvarno lepo da to prevedete jer me mrzi da se cimam sa rečnikom.
 9. Ma Heretical Guilt je loš bend.I verujte Sacramental je barem 1000 puta bolji.Nisam za one tripove dva benda istog usmerenja jedan protiv drugog ali Sacramental je objektivno bolji mora se priznati.
 10. Neko spomenu da ne voli Reek of putrefaction. OK. Samo uzgred onako taj album je ipak seme odakle je iznikao grind... poštovanje se ipak mora imati to stoji.
 11. Nisam video temu o njima pa sam otvorio temu o mom najomiljenijem bendu.
 12. Al su apstraktni u pizdu materinu.
×
×
 • Create New...