Jump to content

Totamealand

Iskreni članovi
 • Content Count

  4634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Totamealand last won the day on February 7 2017

Totamealand had the most liked content!

Community Reputation

435 odlikaš

7 Followers

About Totamealand

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 04/21/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11448 profile views
 1. Zašto mi se javlja Frequency unknown flashback?
 2. Hm, izgleda da Death magnetic i Hardwired nisu naročito popularni na ovom forumu? Za mene se Metallica sa tim izdanjima vratila. Nisam bio neki Load / Reload fan, St. Anger mi nikako ne leži, ali sa Death magnetic su stvari počele da se vraćaju na mesto.
 3. Vrtim ga već nedelju dana. Blaze je objasnio u intervjuima da je album prilično straightforward, ali nisam mogao da pretpostavim da će biti TOLIKO straightforward. Kapiram da se čoveku može da nakon konceptualne trilogije spusti loptu i snimi nešto direktnije, ali meni lično je album previše deja entendu. Naslovna kida, doduše. Ima li još neko da se bacio na album?
 4. Eeeeej, ali predobar je Emperor of sand. Mislim da su dostigli vrhunac koncizne, catchy ere. Nema veće žurke u Mastodon diskografiji od ovog.
 5. Evergrey - Escape of the phoenix of Montreal - I feel safe with you, trash Soen - Imperial Godspeed you! Black Emperor - G_d's Pee AT STATE'S END! The Shins - Oh, inverted world Great Lakes - Great lakes
 6. Nedostaju i meni tako neki semplovi i jezivi momenti, ali teme i gudači su na nivou i dalje. Nije loše, zanimljiviji album nego prethodna dva.
 7. Drugar koji je Opeth fan koliko i ja me je uputio na ove momke, i zaista je znao da ću umeti ponešto da proberem za sebe ovde. Iako je Opeth uticaj malo očigledniji na ranijim radovima (pogotovo na drugom albumu), sviđa mi se i identitet koji su uspeli da izgrade za sebe na poslednja dva izdanja. Novi album mi se možda i najviše dopada, naročito Deceiver.
 8. Novi album je snimljen i trenutno je u mixing / mastering fazi. Iako momci ćute po pitanju toga ko je producent, izgleda da je Biff Byford otkrio tajnu kada je objasnio čime je to Andy Sneap zauzet pa ne radi na novom Saxon album.
 9. Broj jedan i za mene. Hajde što su singlovi kultni, nego su čak i deep cuts poput Spieluhr jednako jake pesme.
 10. Zakasnela reakcija na Haosov update. Gentle Giant, Opeth i Radiohead u jednoj fotografiji - skidam kapu.
 11. Da ne misliš na prethodne tri decenije?
 12. Već je blokirano, ali video sam da društvo deli. Ja ću ove godine pokušati da izbegavam singlove pred izlazak albuma. Nek' mi to bude resolution. 😄
 13. Koliko je ovo dobra stvar. "Hours" možda nije stilski pomerao neke granice, ali melodije su neviđene. O jačini vokala da ne govorim, to je album gde je Dejvidov glas zaista u prvom planu.
×
×
 • Create New...