Jump to content

Totamealand

Iskreni članovi
 • Posts

  4701
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Totamealand last won the day on January 4

Totamealand had the most liked content!

7 Followers

About Totamealand

 • Birthday 04/21/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11631 profile views

Totamealand's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

483

Reputation

 1. Kaže mi drugar da izgleda ne nastupaju kod Kimmela, par Ghoulova ima covid pa su pomerili. Dobra stvar, inače. Spreman sam za 11. mart.
 2. Nemam preveliki entuzijazam budući da mi je Simulation bio prvi Muse album koji mi baš nikako nije legao, pa nije kao da jedva čekam da pustim singlove. Ali prokomentarisaće se album kad izađe.
 3. Oldschool fanovi se neće složiti, ali evo, čovek voli šta čovek voli: Deliverance Damnation Still life Heritage Blackwater park Morningrise In cauda venenum Pale communion Watershed Ghost reveries My Arms, Your Hearse Sorceress Orchid I ovi pri dnu su dobri, doduše. Jedino Orchid ne simpatičem naročito.
 4. Nije uopšte tajna da Gers ume da brlja po gitari. Ne samo uživo, već i na studijskim albumima. Nikad nije bio najspretniji gitarista kada su solaže u pitanju, ali opet je svoj doprinos dao negde drugde, tj. u songwritingu. Na kraju krajeva, i ta oštrina i haotičnost njegovog soliranja ima svoj šarm i lepo kontrira Smithovom kompozitorskom pristupu i Murray-evim glatkim legato tonovima. Murray je sa druge strane vrlo dosledan i precizan svirački, ali na primer nije toliko aktivan kao kompozitor. Sva trojica imaju i prednosti i mane.
 5. Sreća pa Gersovo mesto u bendu nije bilo dovedeno u pitanje kada se vratio Adrian. Da su ga pustili iz benda, ne bismo imali Dance of death, The Legacy, The Talisman, Dream of mirrors, Ghost of the navigator...
 6. Jest', pa da propustimo The Day that never comes i Spit out the bone...
 7. Radujem se novom albumu, taman da iskoristim priliku da obnovim i starije radove posle toliko vremena. Ima potencijala da bude dobar album. Ne računajući izdanje sa obradama, od poslednja tri albuma su dva baš bila kul.
 8. Moj top 5 metal albuma ove godine: 1. Iron Maiden - Senjutsu 2. Helloween - Helloween 3. Mastodon - Hushed and grim 4. Vola - Witness 5. Soen - Imperial
 9. Evo malo finskog progressive metala koji dosta vrtim ove godine. Sećam se omota iz metal hammera pre petnaestak godina, ali nisam bio siguran za naziv. Međutim, iskočio mi godinama kasnije album na nekom prog forumu, pa rekoh da mu pružim šansu. Dobro je da jesam, vrlo je pitko i zabavno ali i dalje prog.
 10. Moj omiljeni. Kada razmišljam o albumima koji se sastoje iz jedne kompozicije podeljene na A i B stranu, obično prvo pomislim na ovaj album, pa tek onda na Thick as a brick.
 11. Eto jedan datum koji bi STVARNO bila šteta da bude pomeren zbog pandemije. Mogli bismo napokon da okončamo koncertnu sušu ovakvim eventom, bilo bi prikladno.
 12. Glasam za Draw the line. Toys je sjajan, Rocks je legendaran, prvenac je kult... Ali ipak Draw the line.
 13. Mastodon - Hushed and grim They Might Be Giants - Book Damon Albarn - The Nearer the fountain, more pure the stream flows Starcastle - Starcastle
 14. Imaju oni para za Mastodon, ali imamo li mi publike za Mastodon?
×
×
 • Create New...