Jump to content

Totamealand

Iskreni članovi
 • Content Count

  4612
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Totamealand last won the day on February 7 2017

Totamealand had the most liked content!

Community Reputation

426 odlikaš

7 Followers

About Totamealand

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 04/21/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11404 profile views
 1. Ja sam tek pre nekoliko godina ušao u Mercyful fate / King Diamond klan, i ovaj koncert mi je bio krucijalan u razumevanju toga koliko im je live show maestralan. Zapanjen sam, veći bendovi nemaju ovako kompleksan i moćan performans.
 2. Steven Wilson - To the bone Weezer - OK Human Cheekface - Emphatically No. Transatlantic - The Absolute universe Phil Lynott - Solo in Soho Wings - Red rose speedway The Frosted Ambassador - The Frosted Ambassador Malpractice - Deviation from the flow
 3. A pošto je ovo electro pop radije nego gitarski album, je l' to znači da je recenzija... relevantna? Hit mi je koliko se digla prašina oko ovog Eddie Van Halen komentara. Najviše me fascinira to da je neko došao na ideju da Wilsona pita šta misli o Eddie Van Halenu. Šta je čovek mislio da će da sazna? "Oho, šta kažeš, Stevo, obožavaš Fair Warning?"
 4. Ja sam generalno imao tendenciju da propuštam sve ono što ima fazon preko 25 albuma. Gledam da preslušam celu diskografiju kad u nešto uđem, ali kad skontam koliko ima posla, izmaknem se. Tako su mi na primer Zappa, Stones, Dylan i tako neki velikani tek poslednjih godina došli na red - rešio da ostavim svoj OCD po strani i poslušam samo "najpoznatije" albume, tj. nekih desetak do petnaest, umesto 25.
 5. Taj tip brutalnog djent riffa uleti jednom u tri minuta da presece stvari i ne nosi pesmu - akcenat je na vokalnoj melodiji, klavijaturi i catchy refrenu. Takodje mi je dredg uticaj prelomio od prvog dana i ostaje highlight do dan danas, ne prepoznajem taj element kod drugih prog metal bendova trenutno. Kul su mi nove stvari, pogotovo druga. Applause mi nije u celini bio naročito wow, Inmazes je ipak prava stvar za mene, ali ova dva singla su dobar znak.
 6. Postoji samo jedan primerak ovoga, ako dobro kapiram. Svih deset hiljada je uloženo u Music Venue Trust: https://www.innerviews.org/inner/steven-wilson-4?fbclid=IwAR22QJMEto3IWfK0XFSIE4_IX0DI1y1TpkT8FV42Zw9UQ4W_y7W5NRkgHzI Inače, držim palčeve da se nađe ovde i poneki pozitivan komentar na The Future bites, pošto je meni album dobar. Glavni utisak mi je ostavilo to koliko je zapravo album dosledan svemu što je Wilson radio tokom karijere. Nekako su proteklih godina Perfect life, Nowhere now i Permanating dale naznaku da će se u nekom momentu Wilson još više distancirati od gitarskog
 7. Sviđa mi se što je bilo potrebno da Schaffer završi u zatvoru da bi ljudi počeli da diskutuju o Iced Earth ponovo.
 8. Ako biramo od prvih šest, Something wicked dobija moj glas.
 9. https://metalinjection.net/around-the-interwebs/the-best-jon-schaffer-memes-on-the-internet-right-now Enjoy.
 10. Paul McCartney ima 78, pa je opet u karantinu snimio sedamnaest instrumenata za novi solo album umesto sedamnaest klipova sa suprugom. Dobro, možda i Paul ima klipove sa suprugom ali se ne šeruju.
 11. Ako dobro shvatam, ništa od novog studijskog King Crimson albuma već godinama, ali ovih klipova ima koliko hoćeš?
 12. Da li si video ima li još neki Weezer u ponudi, ili je plavi bio jedini? ☺️
 13. Paul McCartney - McCartney III England - Garden shed The Flower Kings - Retropolis Bob Dylan - Desire
 14. Ne bi Martin bio Martin kad ne bi stavio kultni album pri dnu.
×
×
 • Create New...