Jump to content

Totamealand

Iskreni članovi
 • Posts

  4655
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Totamealand last won the day on February 7 2017

Totamealand had the most liked content!

7 Followers

About Totamealand

 • Birthday 04/21/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11496 profile views

Totamealand's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

446

Reputation

 1. Tri jaka rifa u konkurenciji u toj pesmi. Ja glasam za onaj u sredini pred brzi deo.
 2. Moj omiljeni Sabbath album. Nema previše albuma koji su čista desetka, ali ovaj jeste.
 3. Viđam još komentara da intro asocira ljude na Bon Jovi, nisi jedini. Dobra je stvar. Posebno mi se dopadaju akustične deonice i folky rifovi. Takođe mi je osvežavajuće da čujem pesmu srednjeg tempa kao prvi singl, obično Smith i Dickinson izbace nešto brže. E sad, držim palčeve da će biti još, i to uskoro - zreo sam za ceo album ove godine.
 4. Još malo manje od sat vremena.
 5. Držim palčeve da najavljuju novi album. Spreman sam za nove Maidene već tri, četiri godine.
 6. Peter Gabriel - Peter Gabriel 3 (Melt) Riot - Fire down under Helloween - Helloween Vola - Witness
 7. Robot king mi nekako tek sada leže, već drugi dan ne mogu da prestanem da je vrtim na repeat. Pritom, sama činjenica da postoji pesma koja se zove Robot king mi je urnebesna, to je toliko u Helloween fazonu. Ostali favoriti bez posebnog redosleda: Fear of the fallen, Angels, Skyfall, Out for the glory, Rise without chains.
 8. Da li je realno da Mac DeMarco, Weezer i Ghost obrađuju Enter Sandman? Mora da smo u paralelnom univerzumu.
 9. Solidan je miks, album zvuči bolje nego 7 Sinners na primer. Jedino je Kiske povremeno prenabudžen efektima, nekada do te mere da ga je teško razumeti. Izuzev toga, korektan je zvuk.
 10. Premijerno slušanje mi je više puta izmamilo ogroman osmeh na lice. Biće luda vožnja sa ovim albumom u narednom periodu. Mene više interesuje gde su hardcore poweraši u trenutku kad izlazi dugoočekivani povratak Kiske/Hansen tandema. Kad sam se ja 2007. godine pridružio yumetal forumu, članovi bi ispisali dobrih deset strana komentara samo prvi dan kad izađe novi album. A sada, kako stoje stvari, biću srećan i ako dobijemo samo Igorov track by track review. Old man rant over.
 11. Future bird je ozbiljan grower. Vidim da se ne spominje previše, nisam se ni ja upecao na prvih nekoliko slušanja ali sad mi je među favoritima.
 12. Dobra ekipa se okupila na tom izdanju - Steve Hackett, Ian Paice, Satriani, Patrick Moraz, Tony Levin itd. Preslušao sam i prilično je kul za jedan tribute album. Inače, niko mesec i po dana ne komentariše LTE 3? Šta je sa Portnoy fanovima koji su čekali da Petrucci i Rudess ponovo nešto urade sa njim?
 13. Radoznalosti radi, šta se dogodilo sa Maiden temom na heavy metal podforumu? Je l' neko od Metallica fanova urgirao?
×
×
 • Create New...