Jump to content

Flash Gordon

Iskreni članovi
 • Posts

  1256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Flash Gordon last won the day on May 5 2021

Flash Gordon had the most liked content!

3 Followers

About Flash Gordon

Profile Information

 • Location
  Beograd / Sombor, Srbija

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

19371 profile views

Flash Gordon's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

192

Reputation

 1. Ne mora meni da bude "Iowa", ne tripujem ja ta prva dva albuma kao jedino dobra. I prošli je bio super, pretprošli je imao super pesama. Ovaj mi po prvi put ne ulazi u uši, nisu nešto inspirativne i pamtljive pesme. Nadam se da će ostatak albuma biti bolji.
 2. Mustejn je jednostavno možda čak od početka benda trebalo da radi Megadeth kao solo projekat ili da ga drugačije nazove i naprosto batali čitav taj pokušaj demokratije koji u realnosti on verovatno nije nikada ni hteo. Naprosto ne deluje da je ikada imao ličnost da bude u tom fazonu. Nije on jedini muzičar koji je takav, ima ih gomila iz velikih bendova koji kao žele da imaju bend kao neki šatro kolektiv, ali bi da rade sve sami i drže pod kontrolom. Ok, onda jednostavno radi kao solo projekat od početka, stavi to svima do znanja i ćao, nema ljutnje ni problema. A ne te kvazibendovske priče, a ne trpiš nikoga niti bilo šta, samo teraš svoje bez kraja. Ovako, dođu ljudi u bend, kao neki grupni rad i onda doživljavaš ovakve gluposti koje su na nivou adolescencije. S druge strane, i Ellefson je sam kriv što je sebi dozvolio da to trpi, kao i neki drugi prethodni članovi, a sad, radio je ovo, radio je ono. Nije Mustejn nikada bio cvećka u smislu odnosa prema članovima benda, on bi posle skoro četrdeset godina poznavanja njega to prvi trebalo da zna. Naravno da posle one tužbe taj odnos nikada više nije mogao da bude isti, to je samo bilo pitanje vremena i okolnosti. Ima neki Faceculture intervju iz 2007me kad je Mustejn rekao da je nešto u boljim odnosima sa njim i da je Ellefson-u žao zbog svega i bla, bla, a onda otprilike kaže: "Da li bi mu bilo žao da je dobio tužbu?" Što se mene tiče, tu je manje-više sve rekao.
 3. Verovatno su mu ostala sećanja kad su svirali kao predgrupa Metallica-i na Ušću 2012. ili možda čak onaj prvi koncert početkom 2000ih pa je to strpao u isti koš sa festivalima, samo je generalizovao. Mislim, ne branim ga, potpuno nepotrebna izjava ali samo pretpostavljam kako razmišlja.
 4. https://blabbermouth.net/news/corey-taylor-says-drama-and-issues-between-stone-sour-members-led-to-ongoing-hiatus?fbclid=IwAR3helpTX3q9_diPh8Bz1t3sW8qVoj1Ca4xCahwOC2MH1yPi02oLv5uivO8
 5. Nemam pojma, ja sam stvarno fan ali još od prošlog novembra kad je izašao prvi singl, sve ove pesme su pune agresije, peglaju, sve oni to sviraju fino ali bukvalno ništa ne ostaje u ušima. Bukvalno ne mogu da se setim kada je izlazio neki Slipknot album a da baš nijedna pesma uopšte ne dotiče.
×
×
 • Create New...