Jump to content

Thule

Iskreni članovi
 • Posts

  1752
 • Joined

 • Last visited

About Thule

 • Birthday 10/18/1981

Profile Information

 • Location
  Србија

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

10249 profile views

Thule's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1

Reputation

 1. Iz nekog neobjasnjivog razloga mi se ovaj bend izuzetno svidja. Sve su im pesme iste, ali su iste na neki dobar, slusljiv nacin. Poprilicno atmosfericno. Meni interesantno, mada se ne bih usudjivao da preporucim
 2. Zenon nije uračunao i vreme, samo prostor, što njegov zaključak u startu čini besmislenim.
 3. U intervjuu koji je dao neko bitan, rečeno je da se samo nadaju da će dobiti novu sezonu, ali se još ništa ne zna. Genijalan je bio T-Bag u ulozi Samuela. Neviđeno dobar glumac. Ne mogu verovati da neke krš serije dožive i deset sezona, a da se za Heroje samo "nadaju" da će biti i pete.
 4. Thule

  Psihoterapija

  Odobrena tema, ali pripazite malo.
 5. Ne zna se još uvek da li će biti pete sezone...
 6. Ah, Heraklit, ubedljivo najgenijalniji filosof antičke Grčke "Oči i uši su ljudima rđavi svedoci ako imaju varvarske duše"
 7. Nisam još skinuo, verovatno ću sutra. Lust for Blood je imao onako cyberpunk-ovski zvuk i atmosferu pa mi se baš sviđao. Videćemo kakav je ovaj. P.S. Nemam pojma šta je bunlati, ja sve što nema na rapidu nađem na SoulSeek-u.
 8. Kakve gitare, električne ili akustične? Na šta vuče zvuk?
 9. Čini mi se da se nismo razumeli. Ja nisam govorio o Ostrogotima i Vizigotima, ili nekim drugim germanskim plemenima, već o gotik muzici i ljudima koji je slušaju.
 10. Meni puca mnogo šta za tim da li je to subkultura ili gomila ljudi sa zajedničkim interesovanjima, odnosno da li jedno čini drugo... i uopšteno za tim semantičkim raspravama. Što se mene tiče, mogla se tema zvati i gotik stil.
 11. Teško da su baš riđokosi i teško da gotik potiče iz Skandinavije. A zove se gotik iz mnogo razloga. Par "pointera" bi ti bili - gotska arhitektura iz srednjeg veka, Edgar Alan Po i menadžer Joy Division-a, ako se ne varam.
 12. Postoji lista - teme idu jedna za drugom. A ako ti se ne sviđa tako, tu je wikipedia.
 13. Thule

  Milan Nedić

  Znam. Sledeći put bi mogao samo da imaš malo pristojniji nastup.
 14. Thule

  Milan Nedić

  U čemu je stvar, zaključio si da sam ja jedina osoba na forumu sa kojom se još uvek nisi posvađao pa si rešio da promeniš to? @Yakuza Razogvaraćemo još, sigurno
 15. Thule

  Milan Nedić

  Izvini, ne bih da zvuči kao da te napadam za bilo šta, samo ja nisam ni započinjao te sporedne teme, ti si. Prvi si započeo razgovor o Židovima, ubistvima, moralnim i pravnim osudama, šta koja država sme, a šta koja ne sme i tako dalje. Kvisling je bio jedan od prvih, ali nije bio prvi, samo je taj Britance baš zabolio, pošto na Slovačku nisu bili bacili oko, ali na Narvik i Norvešku jesu. A što se tiče baš ove teme, ti možeš da misliš sve najgore o Nediću, ja ću ipak imati dosta pozitivnije mišljenje, i to je već stvar lične preferencije, nekako ne vidim poentu razgovora o tome.
×
×
 • Create New...