Jump to content

Thule

Iskreni članovi
  • Posts

    1752
  • Joined

  • Last visited

About Thule

  • Birthday 10/18/1981

Profile Information

  • Location
    Србија

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

10513 profile views

Thule's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1

Reputation

  1. Iz nekog neobjasnjivog razloga mi se ovaj bend izuzetno svidja. Sve su im pesme iste, ali su iste na neki dobar, slusljiv nacin. Poprilicno atmosfericno. Meni interesantno, mada se ne bih usudjivao da preporucim
  2. Izvlacim temu iz naftalina. Zna li neko foru da se prevari Pandora, posto obicni proksiji ne rade posao, a VPN se uglavnom placa. Prihvatam i alternativu toj radio stanici.
  3. Thule

    Civilization 5

    Izašla je tzv. demo verzija koja je valjda puna verzija, ali zaključana na 100 turn-ova. Verovatno će u toku dana izaći i crack. Imate linkove svuda.
  4. Thule

    Košarka

    Aaaaaaa, Baal-e, taman krenuh da postavim taj gif
  5. Thule

    Košarka

    Sudije su sudile dve različite utakmice u zavisnosti od toga ko je imao loptu. Onakvu krađu do sada ne videh, a nagledao sam se košarke.
  6. Thule

    Red Dead Redemption

    Ako se potrude oko optimiziacije možda zahtevnost i ne bude kao u GTA4
  7. Thule

    Red Dead Redemption

    Kako se izračunava procenat od nula? voodoo_ ako se okrenu od grafike samo ćemo imati loše igre, koje su uz to još i ružne . Oni koji žele da naprave dobru priču će je napraviti bez obzira na to kakve grafičke mogućnosti im vise pred nosom.
  8. Thule

    Generalna tema

    Taj fazon. Sao Paolo... Ma mo'š misliti. Gde su tu noć, kiša, stripska atmosferra, Noir York City? Seljaci. Ovo je jedna od igara koju je Rockstar mogao i zaobići. Nije to njihov fah.
  9. Thule

    Red Dead Redemption

    Ne želim da igram preko Xbox-a, hoću svoju tastaturu i miš! Uostalom, grafika na Xbox-u je sirotinjska (next gen konzole su već uveliko old gen), svaka novija igra izgleda jedno deset puta lepše na računaru. Konzole usporavaju i razvoj igara, jer ljudi ne vide svrhu truda oko grafike za platformu koja to ne može prikazati, a sve igre danas se prvenstveno prave za PS3 i Xbox... prokleti bili!.
  10. Thule

    Red Dead Redemption

    Divlji zapad, free-roaming, jahanje konja, vinčesterke, prašnjavi kaputi, neobrijani Meksikanci i pogrebnik koji vam uzima meru (za svaki slučaj). Još jedan biser iz Rockstar-a. Ma izaći će i za PC. Izaći će... or else! http://www.youtube.com/watch?v=GC9To8rBCGA
  11. Thule

    Generalna tema

    Vala baš Pričali su da neće raditi na Max Payne 3 jer žele da se posvete Alan Wake-u i tako pričaju već godinama. Mogli su još dva odlična Max-a izbaciti do sad
  12. Thule

    NBA 2K10

    Završio sam jednu sezonu u MyPlayer - najbolji šesti igrač i najbolji rookie Došao u Lakers kamp i gulio dok nisam prošao "kvalifikacije", a ostalo je istorija Evo upravo krenuh sezonu dva, malo nam slabije ide, pošto su ovi moroni doveli neka dva retarda da budu plejmejkeri, a oterali Fishera, Bynama i Odoma.
  13. Zenon nije uračunao i vreme, samo prostor, što njegov zaključak u startu čini besmislenim.
  14. U intervjuu koji je dao neko bitan, rečeno je da se samo nadaju da će dobiti novu sezonu, ali se još ništa ne zna. Genijalan je bio T-Bag u ulozi Samuela. Neviđeno dobar glumac. Ne mogu verovati da neke krš serije dožive i deset sezona, a da se za Heroje samo "nadaju" da će biti i pete.
×
×
  • Create New...