Jump to content

Thule

Iskreni članovi
 • Posts

  1752
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thule

 1. Iz nekog neobjasnjivog razloga mi se ovaj bend izuzetno svidja. Sve su im pesme iste, ali su iste na neki dobar, slusljiv nacin. Poprilicno atmosfericno. Meni interesantno, mada se ne bih usudjivao da preporucim
 2. Izvlacim temu iz naftalina. Zna li neko foru da se prevari Pandora, posto obicni proksiji ne rade posao, a VPN se uglavnom placa. Prihvatam i alternativu toj radio stanici.
 3. Thule

  Civilization 5

  Izašla je tzv. demo verzija koja je valjda puna verzija, ali zaključana na 100 turn-ova. Verovatno će u toku dana izaći i crack. Imate linkove svuda.
 4. Thule

  Košarka

  Aaaaaaa, Baal-e, taman krenuh da postavim taj gif
 5. Thule

  Košarka

  Sudije su sudile dve različite utakmice u zavisnosti od toga ko je imao loptu. Onakvu krađu do sada ne videh, a nagledao sam se košarke.
 6. Thule

  Red Dead Redemption

  Ako se potrude oko optimiziacije možda zahtevnost i ne bude kao u GTA4
 7. Thule

  Red Dead Redemption

  Kako se izračunava procenat od nula? voodoo_ ako se okrenu od grafike samo ćemo imati loše igre, koje su uz to još i ružne . Oni koji žele da naprave dobru priču će je napraviti bez obzira na to kakve grafičke mogućnosti im vise pred nosom.
 8. Thule

  Generalna tema

  Taj fazon. Sao Paolo... Ma mo'š misliti. Gde su tu noć, kiša, stripska atmosferra, Noir York City? Seljaci. Ovo je jedna od igara koju je Rockstar mogao i zaobići. Nije to njihov fah.
 9. Thule

  Red Dead Redemption

  Ne želim da igram preko Xbox-a, hoću svoju tastaturu i miš! Uostalom, grafika na Xbox-u je sirotinjska (next gen konzole su već uveliko old gen), svaka novija igra izgleda jedno deset puta lepše na računaru. Konzole usporavaju i razvoj igara, jer ljudi ne vide svrhu truda oko grafike za platformu koja to ne može prikazati, a sve igre danas se prvenstveno prave za PS3 i Xbox... prokleti bili!.
 10. Thule

  Red Dead Redemption

  Divlji zapad, free-roaming, jahanje konja, vinčesterke, prašnjavi kaputi, neobrijani Meksikanci i pogrebnik koji vam uzima meru (za svaki slučaj). Još jedan biser iz Rockstar-a. Ma izaći će i za PC. Izaći će... or else! http://www.youtube.com/watch?v=GC9To8rBCGA
 11. Thule

  Generalna tema

  Vala baš Pričali su da neće raditi na Max Payne 3 jer žele da se posvete Alan Wake-u i tako pričaju već godinama. Mogli su još dva odlična Max-a izbaciti do sad
 12. Thule

  NBA 2K10

  Završio sam jednu sezonu u MyPlayer - najbolji šesti igrač i najbolji rookie Došao u Lakers kamp i gulio dok nisam prošao "kvalifikacije", a ostalo je istorija Evo upravo krenuh sezonu dva, malo nam slabije ide, pošto su ovi moroni doveli neka dva retarda da budu plejmejkeri, a oterali Fishera, Bynama i Odoma.
 13. Zenon nije uračunao i vreme, samo prostor, što njegov zaključak u startu čini besmislenim.
 14. U intervjuu koji je dao neko bitan, rečeno je da se samo nadaju da će dobiti novu sezonu, ali se još ništa ne zna. Genijalan je bio T-Bag u ulozi Samuela. Neviđeno dobar glumac. Ne mogu verovati da neke krš serije dožive i deset sezona, a da se za Heroje samo "nadaju" da će biti i pete.
 15. Thule

  Assassin's Creed

  Mislim da će grupa koja pronađe crack za ovu igru imati večnu slavu u tim krugovima
 16. Thule

  Mass Effect

  Dakle ima dobar replay value, a? I sada sam pročitao šta se treba desiti
 17. Thule

  NBA 2K10

  Izašao patch za 2k10. Aleluja.
 18. Thule

  Psihoterapija

  Odobrena tema, ali pripazite malo.
 19. Ne zna se još uvek da li će biti pete sezone...
 20. Thule

  Mass Effect

  Auh, tek sam na početku igre, ali kako je ovo doooobroooo.... Sinematika je genijalna, kao film da gledaš
 21. Thule

  Mass Effect

  Lemmy tebi nikako udovoljiti. Ranije si se žalio da je Mass Effect (prvi deo) predugačak jer moraš da obiđeš milion nekih planeta
 22. Thule

  Mass Effect

  Ja sam sasvim legalno skinuo svoju ne-toliko-legalnu verziju Poskidah i one silne DLC-ove i najnoviji patch, sada ide kompletan install pa da vidimo o čemu se tu radi .
 23. Thule

  Mass Effect

  Svet Kompjutera zbori da je gluma odlično odrađena. Imam još nekih 500MB da skinem pa onda da smislim gde ću tačno raspakovati igru, a zatim i poslednja prepreka - gde da instaliram tog mamuta . Prešao sam prvi deo dva puta, drugi put baš pre neki dan. Kontam da ne može biti loše, posebno jer se priča nastavlja. Šta kaže kraj, hoće li biti trilogija? Inače, najbolje pokrete ubedljivo ima Assassin's Creed. Mada je generalno mana većine igara to što protagonista uglavnom čita svoj tekst poprilično bezizražajno. Tako je bilo sa Altairom, pa i sa Shepardom.
 24. Thule

  Mass Effect

  Željko, daj neke podrobnije informacije o igri (nešto što ne piše u Svetu Kompjutera ). Upravo skidam 1GB megaupload linkove - potrajaće
×
×
 • Create New...