Jump to content

Flash Gordon

Iskreni članovi
 • Content Count

  1101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Flash Gordon

 1. Helloween - Better Than Raw Blind Guardian - Follow The Blind Iron Maiden - Iron Maiden Iron Maiden - Seventh Son Of A Seventh Son Hellyeah - Hellyeah Burn The Priest - Burn The Priest Stratovarius - Fourth Dimension White Zombie - Astro-Creep: 2000 Hole - Live Through This Ghost - Infestissumam Halestorm - The Strange Case of... Godsmack - Faceless
 2. Dobar je ovaj rif na 1:01, ovo ostalo bez veze.
 3. Nova pesma 'Empathless'!
 4. https://www.loudersound.com/features/burton-c-bell-my-life-story?fbclid=IwAR2kEN3mC1d1G7Y2m-5xsFy5pd9CgrP91BXI4ycfq77-XgkrgNsG5TQurbk
 5. Tool - Undertow Within Temptation - Enter Strapping Young Lad - Heavy As A Really Heavy Thing Static-X - Cannibal Bathory - Nordland II Mastodon - Emperor Of Sand The Devin Townsend Band - Accelerated Evolution Soulfly - Prophecy In Flames - Soundtrack To Your Escape Radiohead - Pablo Honey
 6. + 1 Ceo album je generalno legendaran, mislim da su im tu najkvalitetnije pesme. Prvih šest su apsolutni klasici, a pored toga 'Zwitter', 'Adios' i 'Nebel' razbijaju.
 7. Nova pesma 'Dečko Za Priču'!
 8. 18. 🎂 Nisam dovoljno detaljno preslušao celu diskografiju, jako sam voleo 'Blood Fire Death', ali mi je ovaj album prijatno legao. Uvek mi je prijalo što je Quorthon, koliko god da se obično primarno vezuje za neke početke black metala, ima na svojim albumima baš svačega, nordijskog folka, mnogo i neke akustike, različitih drugih instrumenata, atmosferičnih klavijatura, možda se može reći i elemenata elektronske muzike. U svakom slučaju, mnogo raznovsnosti, nekako meni ta eklektika uvek prija, naravno ako ne ode baš u neku krajnost.
 9. 4. 🎂 Ovde su pesme nešto svedenije, da ne kažem direktnije, kao da je prog element nešto utihnuo. Ne znam da li je to nužno dobro ili loše, ali eto, našlo se par pesama koje su mi baš legle, 'Precious Stones', 'Steambreather' i 'Jaguar God', možda čak i 'Sultan's Curse'.
 10. Dobro, da, to jeste, osim 'Prophecy', ovo ostalo se nije nešto zadržalo na mapi. Mada, kad sam preslušao ponovo celu stvar, podseti me na par pesama kao što je ova a da su mi bile dobre.
 11. 17 godina. 🎂 Ovde je možda bio i neki zenit rada Kojota/Eyesburna, kad se povezao i sa Maxom i ekipom. Ima zanimljivih stvari, dosta nekih upliva flamenko gitare i raznolike brazilske muzike, nije strogo samo polivanje, a 'Prophecy' je svakako klasik. I produkcijski prilično cepa.
 12. Ne volim ga ni ja, u odnosu na prethodna dva, energije ni na vidiku, pesme se samo razvlače bez cilja. Sećam se kad je bio izašao pa kad sam na TVu slušao 'Foxy, 'Foxy', kao neki singl a pesma ubija od dosade. Al' poslušah ga ponovo juče i naletim na ovu stvar, iznenadim se, nije sad neki hit ali makar roka, kako bi trebalo da bude. Ostatak albuma je realno promaja.
 13. Izvini, šta da ti kažem.
 14. Novo eksperimantalno delo/performans 'Excess In Access'!
×
×
 • Create New...