Jump to content

Runner

Iskreni članovi
 • Posts

  2113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Runner last won the day on December 12 2021

Runner had the most liked content!

4 Followers

About Runner

 • Birthday 12/16/1978

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  Where Sebesch meets Bortscha

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

18458 profile views

Runner's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

860

Reputation

 1. Zvanični FIFA spisak sa svim igračima i članovima stručnih štabova. Sve u jednom dokumentu. https://fdp.fifa.org/assetspublic/ce44/pdf/SquadLists-English.pdf
 2. Jon Lord's Concerto for Group and Orchestra featuring Bruce Dickinson 22.03.2023. Beograd, Belexpo
 3. Excel dokument za upisivanje rezultata: https://www.excely.com/football/2022-fifa-world-cup-schedule.shtml
 4. Evo opet ovih Nijemaca što furaju early-Priest worship. Kačio sam ih ovde i prije pet godina kad su izdali prvi album. U odnosu na prvi album, ovaj novi mi malo više leži jer mi se čini da je stil više ujednačen i da je u potpunosti pogođena vintage atmosfera Priesta iz polovine 70-ih na koju očigledno ciljaju. Sa druge strane, očito je da je ovo preslikavanje, da ne kažem imitiranje jednog benda i da nema autorskog pečata, sem pjesama koje su oni napisali, a ne Judas Priest.
 5. Da se "tuspasim" ovde i da potvrdim ovo što su Haos i chess napisali 🙂 Baš je opušten i prijatan koncert bio, sa zanimljivom pričom između pjesama.
 6. Atom Akademija predstavlja heavy metal spektakl za ovu jesen - Heavy Metal Atomski Rat sa bendovima Primitai (London, UK), Claymorean (Lazarevac, Srbija) i Oathbringer (Kragujevac, Srbija). Cena ulaznice 500 dinara! Početak od 20 časova! https://www.facebook.com/events/786957049092820/
 7. Dokumentarac snimljen https://www.diodreamersneverdie.com/
 8. Evo ga i čitav album postavljen od strane izdavača
 9. Runner

  Košarka

  Što se mene tiče, ni za koga. Vjerovatno ću u nedelju, dok budem radio nešto deseto, usput saznati da je XY ekipa osvojila prvenstvo. Isto kao što sam sinoć negdje zakačio vijest da je Hrvatska uzela vaterpolo titulu u Splitu. Nije mi više zanimljivo pratiti ovo nakon što smo ispali. Preveliko je razočarenje da bih se mogao uživiti u naredne utakmice. Ima i do toga što košarku i ostale sportove mnogo slabije pratim nego fudbal.
 10. Zlatko Jošić R.I.P. 😢 1965 - 2022 https://www.021.rs/story/Info/Srbija/316314/Preminuo-Zlatko-Josic-vazna-licnost-domace-rok-scene.html
 11. Uzeo album prije par dana uz Kurir. Iznenađenje je da su sličice timova već odštampane u albumu, tako da neće dolaziti kao pojedinačne sličice u kesicama. Na sličicama igrača sve informacije su tu, izuzev informacije u kojem klubu igrač igra, što je za mene baš bezveze, mislim na to što nema tog podatka. Znam da je to falilo i prošle godine na sličicama za Euro2020, mada taj album nisam popunjavao. Ostalo je sve uglavnom tu, prema očekivanjima, znači one neke specijalne sličlice pri kraju albuma, sličice bivših šampiona, itd. Rekao bih da su dimenzije sličica za nijansu manje nego prije 4 godine, a i čini mi se da je kvalitet papira malo slabiji. Igrači na sličicama kropovani, kao i ranije, samo sada sa narandžastom podlogom, pa dolazi do izražaja taj kontrast. Nisam brojao, ali pročitah negdje da ima 670 sličica u albumu. Kesica sa pet sličica košta 90 din. Procjene su da će uz menjažu biti potrebno oko 120 evra da se album popuni.
 12. Hoće li Paninijev album za Katar 2022 uskoro, zna li se šta?
 13. Mislim da je bolje da imaju zasebnu temu, nego da se nasumično smucaju po Candlemass temi i Occult rock preporukama. Na kraju krajeva, postoje skoro deset godina, peti album je na pragu, a sa njega je i ova naslovna stvar. Vidjećemo kako će to sve zvučati, prošli album sam nekako brzo zaboravio, a pretprošli "Hurricanes and Halos", treći studijski po redu, mi je njihov najbolji, jer su se na njemu malo udaljili od svog utemeljnog zvuka i približili se 70s hard rock fazonu.
 14. Nastavljaju u plesnom vajbu prošlogodišnjeg albuma
×
×
 • Create New...