Jump to content

Runner

Iskreni članovi
  • Posts

    2155
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Runner last won the day on March 3

Runner had the most liked content!

4 Followers

About Runner

  • Birthday 12/16/1978

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Where Sebesch meets Bortscha

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

19168 profile views

Runner's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

874

Reputation

  1. ^ Ovaj lik je to uslikao u prolazu i objavio:
  2. Naiđoh na ovo danas. Bukvalno catch-all košulja za bilo koji prog koncert.
  3. Na portalu HighwayStar Magazine stoji da Fifth Angel sviraju u zemunskom Festu 17. septembra, pa vidjećemo hoće li šta od toga biti. Oni su u tom periodu u Grčkoj, pa ovaj info ima smisla. https://highwaystarmagazine.org/svirke-koncerti/
  4. Roy Z neće svirati na predstojećoj turneji. Umjesto njega uskaču dva nova gitarista. https://www.ironmaiden.com/news/article/bruce-dickinson-announces-two-new-touring-band-members-and-a-one-off-warm-up-show-for-the-mandrake-project
  5. Mnogo (barem meni) zanimljivih koncerata u okruženju nabijeno u tih nekoliko dana od tipa 10. do 15. jula. Plus kod nas Exit.
  6. Runner

    Black Sabbath

    Forbidden turneja 1995. sa Tony Martinom, prilog sa njemačkog kanala VIVA
  7. https://www.loudersound.com/news/arjen-lucassen-unveils-plan-nine-project-with-robert-soeterboek
  8. Pozne devedesete, šta drugo reći. Ok, postoji i druga verzija omota na kojoj se nalazi ratnik koji mene više podsjeća na samuraja, nego na vikinga, ali dobro, nećemo cjepidlačiti. Inače, nisam znao za ovaj bend / projekat. Braća Johansson, Michael Romeo i Goran Edman.
  9. Mojih top 10 albuma za 2023: 1. Blood Ceremony – “The Old Ways Remain” 2. Green Lung – “This Heathen Land” 3. Metallica – “72 Seasons” 4. Metal Church – “Congregation of Annihilation” 5. By Fire & Sword – “Glory” 6. Tanith – “Voyage” 7. Arjen Lucassen’s Supersonic Revolution – “Golden Age of Music” 8. The 69 Eyes – “Death of Darkness” 9. Spirit Adrift – “Ghost at the Gallows” 10. Mystery – “Redemption” Sastavio sam i kompilaciju sa petnaestak pjesama iz prošle godine, link za skidanje je ovde, plejliste na Youtube-u su ovde i ovde, a na Spotify-u su ovde i ovde.
  10. Neće da mi se učita slika. O kojem bendu je dokumentarac?
  11. Pomahnitali kaluđer iliti kakva je to transdecenijska veza između benda Via Talas i otkazivanja black metal koncerta u Beogradu?
  12. U tom slučaju će da protestuju higijeničari i zdravstveni radnici. Šalu na stranu, e ovo je konačno taj black metal propasti naše, jer nam je pokazao da smo propali kao društvo. Nije da to nismo znali, ali ovo je banalna ilustracija.
  13. Zagreb, that is. Kupljena karta.
  14. U petak se puštaju ulaznice za ove datume što su do sada objavljeni. Ako bude šta od tog Exita, volio bih da objave do petka, da znam na čemu sam. 🙂
×
×
  • Create New...