Jump to content

Runner

Iskreni članovi
 • Content Count

  2054
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Runner last won the day on March 5 2019

Runner had the most liked content!

Community Reputation

822 ljubi ga majka

4 Followers

About Runner

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 12/16/1978

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  Where Sebesch meets Bortscha

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

17783 profile views
 1. Prijatan utisak nakon prvog slušanja. Po omotu albuma bi se reklo da je u pitanju neki epic heavy doom, ali nije to ni približno. Pjesme datiraju s kraja 80ih (i to se zaista osjeti u zvuku), ali su tek sada objavljenje. Ovo me najviše podsjeća na Gary Moore fazu iz polovine 80ih ili recimo na onu supergrupu Phenomena. Melodični heavy metal sa naglašenim klavijaturama i sa dosta soliranja. Vokal me dosta podsjeća na Glenn Hughesa, a zbog starosti snimka neizbježan je utisak zvuka "iz bunara", ali mi ne smeta.
 2. Sad se tipa Tim Ripper Owens javi policiji telefonom i anonimno prijavi Schaffera ili tako nešto
 3. Što bi se reklo, stop being a pussy.
 4. Mojih Top 10 za kraj ove godine: 1. Psychotic Waltz - "The God-Shaped Void" 2. Ambush - "Infidel" 3. Paradise Lost - "Obsidian" 4. Sorcerer - "Lamenting of the Innocent" 5. Hexvessel - "Kindred" 6. Spirit Adrift - "Enlightened in Eternity" 7. Eternal Champion - "Ravening Iron" 8. Hex A.D. - "Astro Tongue in the Electric Garden" 9. The Night Flight Orchestra - "Aeromantic" 10. Megaton Sword - "Blood Hails Steel - Steel Hails Fire" Moj mixtape: https://www46.zippyshare.com/v/JEDgWuon/file.html Srećna vam svima Nova godina!
 5. Runner

  Judas Priest

  https://loudwire.com/deep-purple-don-airey-played-bass-judas-priest-painkiller/
 6. Hvala moderatoru što je napokon otvorio ovu temu, i bilo je krajnje vrijeme, ali ja sam do sada već prodao ovu majicu i pare uveliko potrošio, tako da je može staviti pod katanac ili obrisati.
 7. Promjenili su ime i od danas se bend zove Unto Others https://mailchi.mp/0e8b6cecc69b/idle-hands-name-change
 8. Novitet je da Idle Hands moraju da promjene ime.
 9. Biće da je pirat, jer čuo sam da postoji ta relativno novija epizoda DyD koju je napisao Dario Argento, ali kod nas još nije došla na red. Izaći će u toku iduće godine u izdanju Veselog četvrtka. Doduše ne znam da li je u Hrvatskoj objavljena regularno, ali naslovna strana redovnog izdanja je svakako drugačija. Evo je: https://shop.sergiobonelli.it/dylan-dog/2018/06/27/albo/profondo-nero-1003117/ I dalje ništa od Darkvudovog Kena Parkera? Nisu se dalje pomakli od 8. knjige?
 10. Zanimljiv članak o imenima koja imaju potencijal da ostave trag u heavy metal žanru u budućnosti: https://crystal-logic.blogspot.com/2020/08/the-future-belongs-to-brave-10-10-names.html
 11. Prodajem Fates Warning majicu, original, kupljena na njihovom koncertu u Beogradu 12.11.2014. Obukao sam je možda 5-6 puta. Na njoj nema nikakvih oštećenja u vidu poderotina, fleka, mrlji, zakrpa i slično. Veličina je XL, ali doslovno extra large, pa je zbog toga i prodajem, jer mi je zaista prevelika. Odgovarala bi nekom krupnom i stasitom poštovaocu lika i djela Jima Matheosa i Raya Aldera. :) Širina od pazuha do pazuha: 61 cm Dužina od vrha kragne do donjeg ruba majice: 79 cm Proizvođač: Gildan Heavy Cotton Cijena: 900 dinara
 12. Previše moderan i primjetno šablonski omot albuma za bend ove reputacije. Kao neki drugorazredni Nuclear Blast power metal.
×
×
 • Create New...