Jump to content

Runner

Iskreni članovi
 • Content Count

  2027
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Runner last won the day on March 5 2019

Runner had the most liked content!

Community Reputation

796 ljubi ga majka

About Runner

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 12/16/1978

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  Where Sebesch meets Bortscha

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

17288 profile views
 1. Runner

  Tornado

  Tuga Neka počiva u miru. "Triumph of the King" je za mene najbolji srpski heavy metal album do sada snimljen.
 2. https://www.musicradar.com/news/paradise-lost-guitarist-greg-mackintosh-my-8-favourite-goth-albums
 3. Zna li se cijena jedne knjige Magičnog vetra? Drago mi je da je krenulo.
 4. Koliko je dobar ovaj album jbt.. Sa današnjim slušanjem sam zaokružio sliku i oduvan sam. Na kraju godine kad se bude pravio mixtape, samo u folder ubaciti sve pjesme odavde i to će biti to. Govorim u svoje ime, naravno. :)
 5. Već novi Hexvessel?? https://hexvessel.bandcamp.com/ Kapiram da ste o ovome već pričali na nekoj drugoj temi, nisam ispratio.
 6. Sjajno https://www.facebook.com/pg/thenightflightorchestraofficial/posts/?ref=page_internal
 7. Runner

  COVID-19

  Ta priča o "prljavosti" svega što donesemo iz prodavnice i trpamo direktno u frižider odavno postoji, razmišljao sam i slušao o tome i još prije ovog virusa, ali samo je pitanje koliko se ko pridržava toga da stvari očisti prije nego ih stavi na policu ili u frižider. Ja se prvi ne pridržavam, iako mi to često prođe kroz glavu. I evo da me neko pita da li mislim da su stvari na policama u supermarketima čiste ili ne, odgovorio bih "ne". Mislim ono, izađu iz fabrike, trpaju ih po gajbama, hangarima, kamionima, transportuju ih po marketima, ređaju po rafovima, drugi ih dodiruju i pipaju. Logično je da će na njima biti raznih oblika prljavštine i bakrterija, virusa, čega god. OK, možda ne u nekoj kritičnoj mjeri, ali manjoj mjeri mislim da hoće. Volio bih da nisam u pravu, ali tako to doživljavam. I kažem, to je neki moj generalni sud o tome inače, ne samo sada za vrijeme virusa. A da li je ta količina nevidljive prljavštine na njima dovoljna da nas zarazi virusom, laički kapiram/pretpostavljam da uglavnom nije, ali da neki rizik postoji. Držim se ovog što doktorka kaže da je potrebna jača doza virusa da savlada imuni sistem našeg organizma. Nemam pojma, možda je i pretjerano sada prati svaku ambalažu iz prodavnice deterdžentom, ali kapiram da nije zgorega provući krpu kroz vruću vodu, pa onda to prebrisati.
 8. :) I da se nadovežem na ovaj klip, pošto čitam sada ovu temu i postove iz ljeta 2016, jer ih tada nisam pročitao, i komentariše se ondašnje okupljanje pod imenom Rainbow, pa onda neko reče da li bi platio kartu za taj koncert. Razmišljam koliko mi sada zvuči pomalo nadrealno činjenica da je Blackmore's Night svirao u Domu sindikata u aprilu 2007, a sve to organizovala davno ugašena Terra Nostra. Žao mi što nisam išao na taj koncert. Nisam tada imao ni stalan posao, pa samim tim ni love da idem gdje hoću, a sigurno bi mi bilo draže, ako bih imao opciju da biram, da Ričija vidim u takvoj postavi, nego kao ovaj sadašnji Rainbow, a zapravo tribute.
 9. Since power metal masters FIREWIND announced their new line-up (which now features Herbie Langhans – known from Avantasia – on vocals), fans and critics alike speculate how FIREWIND’s new incarnation might sound. Their questions find an answer now in the band’s brand new music video „Rising Fire“. The song is taken from the upcoming self titled album „Firewind“, which will be released on May 15th. "Firewind" tracklisting: 01. Welcome To The Empire 02. Devour 03. Rising Fire 04. Break away 05. Orbitual Sunrise 06. Longing To Know You 07. Perfect Stranger 08. Overdrive 09. All My Life 10. Space Cowboy 11. Kill The Pain
 10. https://www.gofundme.com/f/help-turillilione-rhapsody-recover-from-losses
 11. Pročitah da su ostale samo veličine S :D Jesi mislio ići na UTH festival? Spisak bendova je bio božanski.
×
×
 • Create New...