Jump to content

Runner

Iskreni članovi
 • Content Count

  1970
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Runner last won the day on March 5

Runner had the most liked content!

Community Reputation

773 ljubi ga majka

About Runner

 • Rank
  Master of Metal
 • Birthday 12/16/1978

Contact Methods

Profile Information

 • Location
  Where Sebesch meets Bortscha

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

16686 profile views
 1. Bez ljutnje i uvrede, ali mislim da su diskmeni već 2005. počinjali da budu "passe" Sjećam se da sam u jesen 2000. ganjao da kupim neki Panasonic diskman i tako pređem na CD tehnologiju, pa sve hoću-neću, da li da kupim ili ne, pa ga ipak ne kupih jer uz njega nije dolazio AC adapter, a ja sam zamišljao da slušam diskove preko diskmena na struju, a ne na baterije. Ispalo je dobro što sam batalio tu ideju, jer sam pola godine nakon toga kupio Samsung mini liniju sa 3 CD ležišta. Laserski čitači su služili generalno dobro, sve do 2008. U to vrijeme sam ionako već bio popustio pred mp3-cama.
 2. Runner

  Candlemass

  Debela gotičarka striptizeta na Solitude uživo
 3. Diskove unazad 12-13 godina kupujem uglavnom, ili bolje reći isključivo, da podržim određeni bend ili da kod sebe imam original disk benda koji mnogo volim. Drugim riječima, kupujem diskove domaćih bendova koje na taj način želim da podržim i kupim original od Maidena kada izbace novi studijski album ili DVD. Ja u gradskom prevozu u toku ljeta kad su gužve i vrućinčine uglavnom izbjegavam da bilo šta slušam. Pogotovo slušanje nekog teškog rifovskog doom-a u takvim uslovima zna da bude itekako mučno i depresivno. Sa druge strane, tako neki hladni goth zvuk tipa The Sisters of Mercy i slično mogu da slušam samo u periodu od novembra do februara, poželjno u večernjem terminu, kad nema dnevne svjetlosti.
 4. Skidam sa neta u mp3 formatu i slušam preko Windows Media Playera kad sam za kompom (takođe, uglavnom nešto radim, kucam ili čitam, mada nekad legnem na krevet, opustim se i pustim album) ili sa telefona dok sam u prevozu ili po gradu, a tada koristim Rocket Player. Nikad ne slušam albume preko bilo kakvih striming servisa, izuzev što ponekad pustim nekim album preko Youtube-a, ali samo par pjesama da vidim vrijedi li ga skidati na komp. Preko diskova više i ne slušam, a kad se desi da kupim neki disk, tada ritualno preslušam taj album prvi put preko CD plejera na kompu, a onda ga ripujem u mp3 format, a CD odložim u kutiju.
 5. U Beogradu su 17. avgusta, u "Garaži". Ulaznice: 1200 din, pa 1600 i na dan koncerta 2000 din. https://www.facebook.com/events/468420467257507/
 6. R.I.P. Srčani udar, navodno. Moja omiljena stvar od Angre, moguće da je to i prva njihova koju sam ikad čuo. Snimio je na kasetu sa radija, išla na Metalmaniji kod Jadranke Janković.
 7. Runner

  Grand Magus

  Spot za "Untamed" Nemam ništa specijalno da dodam na ovo što ste napisali o novom albumu. Meni je takođe dobar, primjetno bolji od "Sword Songs", ali će albumi poput "Iron Will" i "Hammer of the North" vjerovatno ostati zauvijek nedostižni. U neku ruku, to je i logično. U to vrijeme su bili dosta svježi u ovom epic-heavy-doom izrazu (mislim na bend), a u međuvremenu su ga dobro razradili i kapiram da nema tu mnogo nečega novog da se izmisli. Najbolja stvar na novom albumu mi je "He Sent Them All to Hel"
 8. Runner

  Lion's Share

  I još jedna nova:
 9. Ja ga povezujem sa ubistvom Đinđića.
 10. Nadam se da će ih udostojiti nekom manje sirotinjskom binom od one koja je prisutna na Beer Garden-u unazad par godina.
 11. Grief Collector, trio u kojem je za vokale zadužen Robert Lowe. Ovo im je album prvenac. Meni iskreno ovo i nije ništa specijalno nakon dva slušanja, ali svakako je lijepo ponovo čuti Roberta nakon dužeg vremena.
 12. Nakon ovih prethodnih komentara stid me da napišem da mi je ovaj novi album neuporedivo bolje legao nego onaj prvi iz 2016. Čak mi i ovaj novi pjevač više leži za ovakav tip tehničkog powera nego Ian Parry. Onaj prvi album sam preslušao nekoliko puta i arhivirao ga u folder. Čak na ovom novom albumu ima i nekih pjesama koje su mi baš ušle u uvo, tipa "Horizonless" ili "Necromantic Worship". Generički je itekako, ali me fino vozi i drži pažnju. Još samo ne znam da li da ga tretiram kao ovogodišnje ili prošlogodišnje izdanje, s obzirom na to da je zvanično izašao 26. decembra 2018.
 13. Na prvo slušanje dobre su mi ove obadvije nove stvari. Prva mi čak bolja od druge.
 14. Nova stvar, sa predstojećeg albuma: https://www.youtube.com/watch?v=kwNo-pWxDAY
×
×
 • Create New...