Jump to content

Mikes

Iskreni članovi
 • Posts

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mikes last won the day on September 3 2021

Mikes had the most liked content!

4 Followers

About Mikes

 • Birthday 02/16/1972

Profile Information

 • Location
  Tu i tamo

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1707 profile views

Mikes's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

16

Reputation

 1. Jbg, šta reći. Odlaze legende. Žalosno.
 2. Za Demona i ostalu opoziciju: U pravu si, tek sada smo shvatili pravu težinu tvojih riječi. Koncert bez snage i ikakve vrijednosti. Brate, kako si samo bio u pravu. Ne čitajte dalje. Ostali: Fenomenalan koncertčina. Odličan nastup i svirka, Bruce je skakutao kao momak. More metalaca svih uzrasta. Meni se čini i da se publika prihvatila atmosfere, nije mi delovalo nimalo mlako, bar sa tribina juga. Za mene su Blood Brothers i Clansman bili posebna poslastica, ravno 4 koncerta lokal grupa + gajba piva. P.S. Ili sam ja malo posenilio ili je bilo par grešaka svirke kod pjesme Iron Maiden.
 3. Bar na treći bis.
 4. Valjda ima insajdera u organizaciji koncerta a uvaženi su članovi ovog foruma. Hoće li biti Mother Russia
 5. Je li set lista ista kao i u ZG?
 6. Mikes

  Saxon

  Dobar album. Ima dobrih stvari, ima stvari koje me podsjećaju na neke njihove ranije majstorije. Čini mi se da je Thunderbolt bio nešto bolji, ako se gleda baš komplet album. Izdvojio bih The Pilgrimage.
 7. Ako je to uopšte važno, a za info iste sam narodnosti kao i večina forumaša ovdje. To me ispunjava velikom srećom i zadovoljstvom. To što sam (možda) glup je regionalna vrijednost, ne nacionalna. I da: burek je uvijek sa mesom.
 8. Konačno da se javim i ja a u vezi zadnjeg albuma, nema se vremena jer vrijeme je novac a vrijeme je uvijek na mojoj strani itd. itd. Znam da je forumaška publika željno čekala moju ocjenu i hvala za strpljenje. Ocjena: dobar album. Oko dvoumljenja koja je pjesma najbolja, The Parchment ili Hell on Earth, mora se reći da je ipak Hell on Earth bolja i najbolja. Nadamo se da sa njome neće završiti album i karijeru. Mada se The Parcment našao na zvonu mog telefona jer ima zarazan rif.
 9. https://www.glassrpske.com/cir/zabava/luda_planeta/direktorici-skole-u-kanadi-prijeti-otkaz-jer-slusa-bend-iron-maiden/380991 Mislio sam da se kod njih lakše živi nego kod nas.
 10. Nemoj sve, samo plave elemente, većinsku moćnu skupinu.😉
 11. Nisam preslušao, ali samo znam "ako Demonu nije dobro, dobar je album" Izvini, demonče, nije lično, nije mržnja, nije tako kako izgleda 🙂
 12. Molim za link za skidanje, a da radi?
 13. https://www.youtube.com/watch?v=_RrsV2_RP2I
 14. Mikes

  Armored Saint

  Dobar, dobar album. Izdvojio bih Lone Wolf, Unfair, Fly in the Ointment.
×
×
 • Create New...