Jump to content

Totamealand

Iskreni članovi
 • Posts

  4862
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Totamealand

 1. Treći deo izlazi valjda tek na proleće. Još uvek kaskam, gledam da do tada preslušam prva dva, da ne zakasnim na treći. 😛
 2. I ja sam ih gledao u Pešti pred Strato i Sonatu, stajao sam tačno ispred Hansena mlađeg, tip je sišao posle da se pozdravi sa ljudima koji su ga dozivali. I ja koji sam dva dana kasnije skontao da je mali Hansenov sin. Što je najluđe, setio sam se da sam daaavno video kako ima bend u kojem svira Kaijev mali, ali nije mi bilo ni na kraj pameti da je baš u ovom bendu.
 3. Haken, Metallica, Century i Soen.
 4. Totamealand

  Riot

  Bitno da je foka i dalje tu. 🥰
 5. Dobra mi je stvar, ljudi su je iskritikovali kao da je ne znam kakva abominacija. Rifovi su mi jaki, refren je verovatno highlight, vidim da je Bruce i dalje standardno opsednut Blejkom. Slažem se jedino da je glas malo nizak u miksu, ne znam kakav je to novi trend, ista priča kao na novoj Caligula's Horse pesmi. I da, možda produkcija nije najmoćnija, pitam se kako jedan A Tyrany of souls od pre dvadeset godina ima bolji zvuk od nečeg što je snimljeno danas.
 6. Au, ljudi, plašim se da pustim pesmu, svuda čitam komentare kako je produkcija krš i kako se vokal ne čuje.
 7. Eh, ne znam da li je na kraju krajeva mnooogo bitno ko svira solo gitaru u Megadethu, barem kad su studijski albumi u pitanju. Od Martijevog izlaska na ovamo, kapiram da sve zavisi od toga kako Mastejna zvizne inspiracija ili koliko mu se posreći. Pitreli, Poland, Broderik, Kiko, jedino može solaža da bude ovakva ili onakva, pesme kao pesme su i dalje u Mastejnovom domenu.
 8. Koliko ja shvatam, snimali su deonice za Now and then još sa Harrisonom dok su radili Free as a bird i Real love, samo što nisu mogli da razdvoje vokale i klavir sa snimka u dve odvojene trake. Tek sad se tehnološki pružila šansa da se to izvede, tako da su uzeli Harrisonovu gitaru, Paul i Ringo su nasnimili nove deonice, dodali gudače, i voila.
 9. Super mi je ova pesma. Pribojavao sam se da će biti nebitna i na nekom B-side nivou, međutim i dalje je rado puštam.
 10. Zanimljvo je da piše o "extending absence", a nastavak teksta deluje kao da zvanično i skroz izlazi iz benda. Nekako mi je to trapavo formulisano.
 11. Dobra lista. Sviđa mi se što je akcenat na stvarima od Ere na ovamo.
 12. Zaboravio sam koliko je stariji od ostalih iz benda, čoveče, imao je 72 godine. Pušta se When dream and day unite...
 13. Preporučujem novog Sufjana svakako. Nekako je crossover između Carrie & Lowell i The Age of Adz, u smislu da je elektronika sa merom posuta po njegovim uobičajeno neparnim akustičnim razlaganjima. Tekstualno je očekivano brutalan, naravno, ali što Haos kaže, ne ubija u pojam, sve je i dalje u durskim skalama, više se osećaju nada i prevashodno lepa sećanja nego neka depresija.
 14. Sufjan Stevens - Javelin Pattern-Seeking Animals - Spooky action at a distance D'Virgilio, Morse & Jennings - Sophomore Till Lindemann - Zunge
 15. To je bilo sjajno veče. Tako ću ih pamtiti. Kakva sreća da smo uspeli da ih vidimo u toj postavi...
 16. Pešta it is, za svaki slučaj.
 17. Ovo bi moglo da se poseti, NWOBHM kult je NWOBHM kult.
 18. Meni se čini da je čista glasina. Dovoljno je da jedna osoba negde lupi i da to krene da se širi, pa u momentu pomisliš "valjda ima nešto u tome kad svi pričaju."
 19. Ne igraj se sa takvim stvarima, Druželjube. Svi smo videli prazne datume pre i posle Zagreba u vreme kad je Exit, ali ništa još zvanično ne vidim. Ponovo, izvor, moliću.
 20. I još datuma to be announced. Možda valja biti još malo strpljiv? 😛 Wishful thinking, znam.
 21. Ovi ne znaju više gde biju.
 22. Mene SKC uglavnom asocira na heavy i power. Helloween, Stratovarius, Gamma Ray, Freedom call, Haggard, Evergrey, Hammerfall, Bloodbound, Vicious Rumors...
 23. Konsultovao sam se sa svojom arhivom karata. Hammerfall i Vicious Rumors 1. decembra 2011. godine. Predavno...
 24. Čuj par godina, mislim da je prošla čitava decenija kako sam poslednji put gledao neki metal koncert u velikoj sali SKC-a.
×
×
 • Create New...