Jump to content

Dark_Elf

Iskreni članovi
 • Posts

  2425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Everything posted by Dark_Elf

 1. Dark_Elf

  Izbori

  Da, ali posle je njemu Nikolina još žešće uzvratila.
 2. Dark_Elf

  Izbori

  Pa jes... na dubini glasa bi joj čestitao i Kristofer Li. Cenim da će Therion uskoro da je angažuje da im radi naraciju na albumu.
 3. Šta je vama sa ovim žgoljavicama? Evo googlaću sad Sexy Woman... I evo prva dva random rezultata... U kojem univerzumu je ona anoreksična bolja od ove dve? Ili si mislio da je ona mršava dobra u duši? Neko bi rekao: Ukusi su različiti. Ja kažem: Postoji ukus, i postoji neukus.
 4. Dark_Elf

  Izbori

  I meni Rama deluje ko kraljina. Sećam se kad je babu Merkel dočekao u patofnama nekim.
 5. Dark_Elf

  Izbori

  Pa dobro, kad se porodi, ili kad je sud pravosnažno ne osudi, nabaciće koji kg valjda.
 6. Dark_Elf

  Izbori

  Lepa jeste, ali fali joj par kg, da baš bude ono... taman...
 7. Dark_Elf

  Izbori

  Eto Bogi... možeš da je izvedeš na piće.
 8. https://www.facebook.com/watch/?v=1151316595685393&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing ---- Mudro zbori čovek.
 9. Ovo ko u tebe da gledam Dimone. Ja i Bata smo te konvertovali vremenom, samo još šajkaču da ti pribavimo. U stvari nismo ja i Bata... cenim da te najviše konvertovala, recimo Trivanka, kada je uvidela Vučićevu viziju i prešla u SNS : )
 10. Dark_Elf

  Izbori

  Al' čim otvoriš sajt, vrati te u 2001. godinu kad su svi mislili da što više gifova i sličica potrpaš na sajt, da je bolje. 🙂
 11. Dark_Elf

  Izbori

  Pa valjda ponekad i uhapsi samu sebe, da bi ti poverovao da to nisu oni.
 12. Dark_Elf

  Izbori

  Ma ja mislim da se to zna tačno ko šalje dojave o bombi. Ali nemaju političke snage da hapse tog, ko god da je.
 13. Naseli su na propagandu da je Kit Harington dobar glumac.
 14. Dark_Elf

  Izbori

  https://www.021.rs/story/Info/Srbija/306305/Dojava-o-bombi-stigla-u-bolnici-u-Srbiji-niko-nije-otvarao-mejl-dva-dana.html
 15. Analog rulz. Što reče moj ortak, sreća pa je bio neko pametan u Holivudu (a i kod nas), pa im je naredio da čuvaju sve trake. Inače bi kutrac sad mogli da rade 4k.
 16. Dark_Elf

  Izbori

  Oduševljava me politička scena Srbije. Jes' dosadnije nego ikada, ali otkako su prešle, prvo Trivnka iz DS-a u SNS, a onda i ona okorela radikalka, što je kunula Tomu, Nataša Jovanović, isto u SNS... Lol da.. i onaj mučenik Šapić... Težak je to izbor brate... Sa jedne strane možeš da uživaš u opoziciji, trošiš pare basnoslovno, šmrčeš drogu, i kupuješ pašnjake po BG visoravnima. A sa druge, možeš da uvidiš Vučkovu viziju, prešaltaš se u SNS, dobijaš mršavu platu, radiš 16h dnevno minimum, jedeš jeftine gumene ćevape iz Rodića, samo praznicima. I niko da razume da to rade zbog Srbije i vizije. I da li im je neko rekao hvala? Sram vas bilo, sve.
 17. Ko prekrši pravila foruma, dobija sliku Ruške Jakić u 4k.
 18. Ovde verovatno misliš na obični fullHD (1920x1080). A 4k ti je duplo veća res od toga (3840x2160) I nemaju svi monitor ili TV da vide tu res. Tako da, te bubuljice koje vidiš u fullHD, na 4K su krateri.
 19. Baš je radosna na svakoj slici.
 20. Ista je priča bila Bato i kad se pojavio DVD. Moj kolega Bane je više voleo da pogleda sranje film na DVD u full kvalitetu, nego dobar film na VHS-u. Sećam se koliko smo ga zajebavali zbog toga. A i danas, većina tih ljudi što skidaju 4K, nemaju ni monitor ili TV koji može da prikaže više od fullHD (1920x1080)
 21. Dobri su ti remasteri, ovo što Kuruz priča. Ima i na youtube dosta isečaka da se vidi. Ali ima dosta slučajeva kad recimo radim nešto, ili cepam neku igru, i pustim u pozadini neki domaći film ili seriju.... naravno, neku koju sam ranije odgledao, i samo bih da se podsetim (zvukom)... u tim slučajevvima, koji će mi moj torrent? U tom slučaju je Bata u pravu - ceo internet je kolektivni hard disk LOL - sad se setih.. tamo 2003-2004 kad sam radio na nekom lokalnom TV-u, i tada su počeli torrenti (čuveni Mule), da postaju popularni. Moj kolega neki se navadio da skine ceo internet - odnosno sve od džez muzike što postoji.... i kočio redovno internet novinarima (dobro, to je pohvalno), ali kočio i svima ostalima. I tada sam mu govorio: Sine bre, doći će vreme kad ćeš sve to moći da slušaš direkt sa interneta.... Al' on je pohlepan... samo.... daj daj daj... kad je džabe Haha... ja i drugi neki kolega smo izračunali u jednom momentu koliko je mp3 muzike skinuo i narezao diskova, da to za života ne može preslušati da svaku pesmu samo jednom čuje.
 22. LOL - na vimeu. Svaka čast Bato. Meni google ništa da izbaci.
 23. Ja nigde ne uspeh da nađem... to me i začudilo.. Ovi naši smeju da strimuju strano, al' ne smeju domaće.
×
×
 • Create New...