Jump to content

Álvaro Recoba

Iskreni članovi
 • Content Count

  1991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Álvaro Recoba

 1. Će ide li neki u Novi Sad na Brkovi?
 2. Pokušali su da naprave pesme Semiru Jahiću, za sad je to još slabo, ali možda bude. Čovek je bogotac za Darka Lazića. Nisu mu ni tolko loše ove dve pesme.
 3. Šerifov album među najbolji albumi koji je izbacio Južni vetar. Tuj doista ima i kompozicije Nazifa Gljive, ali je aranžman i dalje JV. Inače, Šerif izbacio pre neki dan novu pesmu. Ponudio mi youtube da pogledam. Ne sviđaju mi se ovakve pesme.
 4. Ma desi se poneka pesma da može da prođe, ali je činjenica da bi bila bolja da je Saša Jelić izaranžiro. Kakvi su ovo zvuci... Za Gojka nema loš reč.
 5. Nije samo što se istrošio, nego je i tvrdoglav, pa forsira neki užasan zvuk, a ni pevači mu nisu neki kvalitet. Poslušaj Jelića da vidiš kako bi Mile trebalo zvuči danas, a i za poređenje zadnja Miletova pesma.
 6. Kako glup naslov vesti, koji đavol turbo-folk hitovi?! Kad smo kod Južnog vetra, Mile odavno ne pravi dobre pesme. Za razliku od njega, Saša Jelić je vrlo dobar. Izbacio je novu pesmu na koju svira i Sava Bojić. Nije loša.
 7. http://www.youtube.com/watch?v=dfTgyxZ6CNE
 8. Na današnji dan je umro Markus Garvi.
 9. http://www.youtube.com/watch?v=eVRZ4PLBjTo
 10. Semir najbolji novi pevač, samo kad bi mogli malo bolje pesme da mu nađu. Ova može da prođe.
 11. Od svu decu Marlijevu, voleo sam da slušam samo Džulijena i album Awake.
 12. Odličan koncert! Prijatno sam iznenađen decom, a Max Romeo se gospodski drži.
 13. Da, da, i War ina Babylon. I chase the devil je hičina. Nešto nisam oduševljen Ronaldom i Romariom ovako, mnogo su deca, ali će vidimo večeras. Xana deluje ok.
 14. Idem sutra da slušam Maxa Romea i decu mu Ronalda, Romarija i Xanu. Max Romeo mi je uz Boba Marleya bio omiljeni rege muzičar kad sam počinjao da slušam rege pre više od 10 godine. I dan danas mislim da je Perilous Times fantastičan album.
 15. http://www.youtube.com/watch?v=o5I5UlS09t0
 16. Ustaško ladno pivo reko Šemso. Brkovi su opasan bend, naročito za ljudi koji vole narodnjaci. Prva liga je bilo, ponovo će da se ide! Zoka Bosanac opasan takođe.
 17. Jel ćete da se sastajete vi nešto tamo pre, tokom ili posle koncerta?
×
×
 • Create New...