Jump to content

Álvaro Recoba

Iskreni članovi
  • Posts

    1991
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Álvaro Recoba

  1. https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Vucic-Rostiljijada-veca-od-festivala-Exit-i-Guca.sr.html https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Gradonacelniku-Leskovca-gradska-nagrada-za-najuredjenije-dvoriste.sr.html Opasne vesti.
  2. Će ide li neki u Novi Sad na Brkovi?
  3. Presedan je na evropska, ali nije generalno. Panama je na prošli Gold cup osvojila 3. mesto sa sve 6 nerešene u regularni tok, od toga samo izgubili protiv Meksiko u polufinale posle produžeci. Treća bila u grupu. Paragvaj, s druge strane, na Copa America 2011 igrao finale sa 5 nerešene pre toga, treći u grupu isto. Dešava se u zadnje vreme
  4. Pokušali su da naprave pesme Semiru Jahiću, za sad je to još slabo, ali možda bude. Čovek je bogotac za Darka Lazića. Nisu mu ni tolko loše ove dve pesme.
  5. Šerifov album među najbolji albumi koji je izbacio Južni vetar. Tuj doista ima i kompozicije Nazifa Gljive, ali je aranžman i dalje JV. Inače, Šerif izbacio pre neki dan novu pesmu. Ponudio mi youtube da pogledam. Ne sviđaju mi se ovakve pesme.
  6. Ma desi se poneka pesma da može da prođe, ali je činjenica da bi bila bolja da je Saša Jelić izaranžiro. Kakvi su ovo zvuci... Za Gojka nema loš reč.
  7. Nije samo što se istrošio, nego je i tvrdoglav, pa forsira neki užasan zvuk, a ni pevači mu nisu neki kvalitet. Poslušaj Jelića da vidiš kako bi Mile trebalo zvuči danas, a i za poređenje zadnja Miletova pesma.
  8. Kako glup naslov vesti, koji đavol turbo-folk hitovi?! Kad smo kod Južnog vetra, Mile odavno ne pravi dobre pesme. Za razliku od njega, Saša Jelić je vrlo dobar. Izbacio je novu pesmu na koju svira i Sava Bojić. Nije loša.
  9. Álvaro Recoba

    Košarka

    Glupa utakmica, dobra pobeda. Štimac više u reprezentaciju igra nego u Zvezdu. Bogdan dobar bio, promašuvao bacanja jedino. Teodosić sam sebe izbacio u pravom trenutku da prekine ono govnjivo suđenje. Ohrabrujuće za početak iako još nema tu neka igra. Glupa utakmica, dobra pobeda. Štimac više u reprezentaciju igra nego u Zvezdu. Bogdan dobar bio, promašuvao bacanja jedino. Teodosić sam sebe izbacio u pravom trenutku da prekine ono govnjivo suđenje. Ohrabrujuće za početak iako još nema tu neka igra.
  10. Álvaro Recoba

    Košarka

    Dečko vickast kao Šešelj.
  11. Bio sam i ove godine na Hellfestu, malopre sam se vratio. Fanstastično je bilo, sreo sam i bar 7-8 ljudi iz Srbije. Prošle godine su me neki ovde kritikovali za izbor bendova, ali bez obzira i sad ću da ispišem šta sam sve slušao Inače, ogromne su gužve bile na ulazima. U petak smo stigli za Anthrax, pa sam ja slušao Volbeat, Sacred Reich, Testament, zatim ne baš potpune koncerte bendova Turbonegro, Overkill, Earth, Korpiklaani, Dropkick Murpheys, Rammstein i The Offspring. Prvih pet pesama Ramštajna su mi bile dosadne, da sam na Testament otišao i pre nego da je početo. Uhvatio sam jabuku koju su bacili u publiku U subotu sam dosta kasnije ušao zbog gužvi, pa sam išao na Satrijanija, Disturbed, Bad Religion, Fu Manchu i Korn i slušao delimično Twisted Sister, Primordial i Hermano. Juče je bio zajeban dan. Da bih izbegao gužve na ulazu, otišao sam u podne, prvo na Municipal Vaste, pa Orphaned Land. Zatim malo na King Dude, pa The Vision Bleak, zatim smo je malo Tarja dosadila, ali tad nije ni bilo izbora. Zatim je bila Gojira, pa sam prošao po pesmu dve da poslušam Mglu i Kadavar. Onda su na dva mejn stejdža bez pauze između išli Blind Guardian, Slayer, Amon Marth, Megadeth, pa Ghost. Pričestile su nas neke kaluđerice. Zatim je počeo Black Sabbath, ali sam ja ubrzo otišao mrtav umoran da se malo relaksiram na Puscifer. Dobar performans sa rvačima i rvačicama bio Za kraj je ostao King Diamond da zatvori kako dolikuje. Mrtav sam umoran, boga sam potrošio, sve sam izmešao, ali je vredelo!
  12. Álvaro Recoba

    NBA

    Kralj Džejms, retko se desi čoveku da vidi u jednom danu kako pobeđuju tri kralja - Kerry, Diamond i James.
  13. Álvaro Recoba

    NBA

    Ja bi voleo Kajri da igra za Zvezdu. On i Džejms 80 poena za sad.
  14. http://www.youtube.com/watch?v=dfTgyxZ6CNE
  15. Nijemci gube od Poljske i Ukrajine!
  16. Na današnji dan je umro Markus Garvi.
×
×
  • Create New...