Jump to content

Vuk

Iskreni članovi
  • Posts

    4236
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    52

Vuk last won the day on November 2 2015

Vuk had the most liked content!

5 Followers

About Vuk

  • Birthday 04/23/1985

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    opet Beograd :D

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

17969 profile views

Vuk's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

2.3k

Reputation

  1. Nije baš informacija da se kači okolo, pogotovošto mu lekari nisu davali šanse, a borio se, pa da se ne krene u špekulisanje. Nije imao mira ovde, nadam se da ga je našao tamo negde.
  2. Paja i Bogi ce da se pojedu kada shvate kolika su porodica Kasirke i Gajic..
  3. Zato shto je cirkuzant koji se ne ponasha onako kako borci treba da se ponashaju. Ja ne ochekujem da svi moraju da budu fini, da se ljube i rukuju, moze da postoji i manjak respekta prema drugim borcima, chak i animozitet... ali da on bukvalno protiv svakog svog protivnika pravi istu predstavu i da svakog mrzi i proziva - to nije u duhu nijedne borilachke veshtine. To je njegovo vidjenje promocije svojih borbi. A najgore je to shto ce prozivati kad dobije, a cutace kao pichkica kada izgubi (ili, kao u sluchaju Diaza - izmishljati bajke ne bi li ublazio sramotan poraz). Da je dobio Mejvedera, ne bi bilo kraja kurchenju. Pritom je koristio nedozvoljene poteze zbog kojih sam samo chekao da mech bude prekinut. Sonen je na slichan kalup, ali mi je simpatichan. Mekgregor nije. Toliko zelim da ide na Nurmagomedova, i da ga ovaj opegla iako je mujaga.
  4. Chamuga ochekivano spustila govnara na zemlju. Nadam se da ce se sad sve vratiti normalnim tokovima.
  5. Pa ti vidi hocesh li da budesh 5%
  6. Proshli put usrali pilule za dizanje kare, sad su mu sjebali pilule za dizanje tegova... mora da promeni dile... pardon, apotekara.
  7. Jedva chekam Kormijea sa prozivkama. Shteta shto je plakao posle mecha, to ce da umanji draz.
  8. Ochigledno da ima, chim nije mogao da se strpi, pa da ga uzme posle
  9. Ako bude dokazano, izbaciti ga zauvek. Pichketina. Mada, taman ce moci da se bije sa Lesnarom, na istom ce biti, pravi frik fest. Josh samo da se zavrshi ona farsa od boksa, pa da Mekgregor mozda ponovo pochne da se bije regularno... osim ako ne zapne za Nurmagomedova koji se neshto femka sad.
  10. Slaze li se ishta po boji, jebote?
  11. Razocharan sam, jer je od ljudi koje sam iskreno podrzavao pobedio samo Vudli. Ne znam koga ce smeti da suprotstave onoj abominaciji iz Brazila shto tvrdi da je zensko, a ima vishe testosterona nego svi aktivni chlanovi foruma zajedno.
  12. Neuporedivo je bolji zvuk sa bilo kakve eksterne, a o latenciji da ne prichamo. Nezeljene frekvencije iseci uz pomoc nekog eq-a, bilo u amplitube-u, bilo korishcenjem nekog eksternog uz pomoc DAW-a preko koga snimash. Generalno pravilo za elektrichne gitare je da one nemaju shta da traze ispod 100-120 Hz i iznad 10 kHz, a ostalo radish po ukusu. Ja lichno low pass stavljam na 6-7 kHz jer mrzim '80s zujku. Inache, ne volim gitarske interfejse jer treba mnogo da se kopa i minca, ali kad ne mogu da ozvuchavam svoja pojachala na gajbi, prihvatam sintetiku.
×
×
  • Create New...