Jump to content

Vuk

Iskreni članovi
 • Posts

  4235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Everything posted by Vuk

 1. Paja i Bogi ce da se pojedu kada shvate kolika su porodica Kasirke i Gajic..
 2. Slaze li se ishta po boji, jebote?
 3. Neuporedivo je bolji zvuk sa bilo kakve eksterne, a o latenciji da ne prichamo. Nezeljene frekvencije iseci uz pomoc nekog eq-a, bilo u amplitube-u, bilo korishcenjem nekog eksternog uz pomoc DAW-a preko koga snimash. Generalno pravilo za elektrichne gitare je da one nemaju shta da traze ispod 100-120 Hz i iznad 10 kHz, a ostalo radish po ukusu. Ja lichno low pass stavljam na 6-7 kHz jer mrzim '80s zujku. Inache, ne volim gitarske interfejse jer treba mnogo da se kopa i minca, ali kad ne mogu da ozvuchavam svoja pojachala na gajbi, prihvatam sintetiku.
 4. Mrzim raggamuffin i koketiranje sa Japanom u bilo kom smislu i loshu produkciju u 21. veku, ali ovo TAKO vozi
 5. Da li je iko mislio da su se popravili od proshlog Exita (mislim na dlakave Grke)?
 6. Agresivnije i brze nije daleko.
 7. Da li je ijedan od ovih bendova relevantan sada?
 8. Album postoji. Napokon. Ko želi sa sluša, evo i linka:
 9. Dodjoh iz DOB-a. Zvuk na pochetku svirke sranje (ne cele - Kohonesi odrashe), po uzoru na Putrid Blood koji behu pre, ali je Karlo sjahao sa gitara, pa se popravilo solidno do kraja. Imam osecaj da sam previshe idealizovao ovaj bend pre desetak godina, jer sam sada gledao nekakve likove koji su pomalo ishli u teretanu (masni biceps bez tricepsa + majmun, sisa), velichaju Kosovski ciklus (fotka po potrebi) i furaju hitlerjugend frizure, a nekada su bili blekeri, umetnici, mislioci, patriote. Novosadjani kojima radovci zaposedaju binu i nikom nishta. Interesantno - publika je bila sjajna vecheras. Jedini problem je bio u bekstejdzu gde je jedan od bendova pravio sranje.
 10. Makar su ove pesme od pre izbacivanja albuma dovoljno dobre da zelim da ih slusham. Ne bi mi bilo zao da ih chujem uzivo na nekom koncertu xD
 11. Chovek je '68 godishte, ideje su zacementirane.
 12. Ne znam, donji lanac nije povezan, toliko bachenog potencijala...
 13. SHto se mene tiche, bila je pobeda Pozdrav za jumetalce :*
 14. Ovo ce bolje ostariti od Mastodona.
 15. Klozetski reverb da nabacish i ovo je sjajan demo \m/ Vratiste me na soundcloud. Iz nekog razloga sam sachuvao Princhevu pesmu. Originalne "Grbave tange". NEcu da kachim javno, jer ne znam dali bi Trapara bio saglasan, ali mogu da prosledim onome ko hoce.
 16. Kafa je za zene. To mogu da piju samo brkate tetke koje ogovaraju komshinice. Ili pichkice koje kazu da su "mushkarci". Nauchio sam da mrzim kafu radeci po kafanama.
 17. Srecom, ne znam xD Zima je godisnje doba koje uvek lakshe podnosim, shto zbog garderobe, shto zbog rachuna za struju. Klima me ubija leti, a zimi se bolje obuchem.
 18. Ne mogu da dochekam da u 16h vec bude shucmurasto, a do 17h mrak.
×
×
 • Create New...