Jump to content

HUMAN

Iskreni članovi
 • Posts

  5645
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by HUMAN

 1. Ovo skroz legitimno, mogu se složim sa 99%.. al ajd da bacim i ja celu listu, ipak počinje me 'vata Halloween duh.. hehe Dakle prva dva apsolutni klasici i najbolji u čitavoj franšizi, prednost ipak prvom delu, jedan od naj horora ikada, tačka Treći što kažeš totalno out of place, ali sasvim fin hororčić Četvrti i meni urezan u detinjstvu kao odličan horor tako da bih njega stavio ispred trojke, naravno tu je opet MM, ali i sjajna uloga njegove sestričine! Peti i šesti za zaborav, baš užasni i uz osmi na samom začelju H20 jako dobar, pravi teenage MTV horror, ali fino uradjen i naravno opet je tu kraljica vriska, tako da ovaj svakako najbolji posle prva četiri nastavka! Zombijev prvi i može da prodje, vrlo mračan i brutalan, ali nisam ljubitelj njegovog previše iskarikiranog stila, drugi deo naširoko zaobići.. da jesu abominacije ali ipak nešto bolji od 5, 6 i 8 dela I sad dolazimo do najnovije trilogije, prvi sasvim ok, ali me nije nešto naročito impresionirao i zapravo služi kao uvod u ovaj najnoviji koji zapravo najviše i podseća na prva dva dela, naročito drugi s tim što se sigurno očekivalo da se MM-ov pir nastavi u bolnici ali avaj.. takodje ne znam da li je iko još primetio, ali upravo je vaj deo i povezao prva dva sa trćim, koji je oduvek delovao kao kakav spin off, ali eto dočekasmo da i on ima (bar) neke konekcije (jeste u pitanju konekcija kozmetičke prirode, ali tu je..). Mada sam još uvek pod jakim utiskom i bilo bi možda nepravdeno da ga rankiram, ali svakako može da se metne recimo izmedju 4-og i H20! ps. da ovaj iz 2018-e svakako iza H20, ali tu je nedje..
 2. Hehe, mislim da je samo imao sreće da igra u dva sasvim solidna 007 filma, kao Bond Krejg mi verovatno bolji samo od onog Lejzenbija ili kako već.. nema trunke Murovog ili Pirsovog šarma, a u akcijama deluje poput pobesnelog buldoga..
 3. Apsolutno, sigurno ne bih išao u bioskop da gledam neki psiho triler ili melo dramu..
 4. Hmm šta si očekivao od Halloweena, put na mesec, egzorcizam?? Odlično snimljen, efekti na nivou, gluma ok.. meni je ionako kod 99% današnjih filmova konverzacija težak cringe, nije ni ovaj izuzetak, ali opet gledao sam daleko grdje. Sam si rekao zbog čega film jedino vredi, ja bih rekao da je to i jedini razlog da se Halloween uopšte i isprati, kao što je bio slučaj i sa prethodnih x nastavaka.. i čak bih se usudio da kažem da ovaj spada u gornji red celokupne franšize, gde je da podsetim bilo svačega, od prvih par kultnih do teškog pada (5, 6 deo), preko Zombijevih mish-mash rebut pokušaja, do ove nove revitalizacije u vidu triologije. Prvi iz 18-e nije bio loš kao uvod, malo se više otegao nego što treba, ali ok, preko ovog koji treba da predstavlja esenciju franšize, dakle - total carnage (i u tome je poprilično uspeo!!!), dok treći, simboličnog naziva - Halloween Ends, treba da stigne već sledeće godine!
 5. Direktno se nastavlja na prošli iz 2018-e, uz dosta nekih flešbekova iz 78-e btw Odličan novi, ko stvoren za bioskop, bez palamudjenja, mindfuck zapleta, čist SCREAM BLOODY GORE
 6. WOW WOW WOW Keva ti nesrećnica
 7. Hehe 'tallica u kanalu mnogo pre 2000ih Mejdeni i dalje šiju! Senjutsu AOTY.. poyy
 8. Naravno da se išlo, pričao sam sigurno više puta (vrv i ovde na temi), neprejebiv cert u svakom smislu! Ko nije bio nek se rokne.. buhahaha ps. mora pregledam natenane snimak, možda naletim na sebe.. hehe Jes ti bio brt, prepoznaću te po teši
 9. E duvaj ga baš.. rezervisao pre sat vremena.. Pa dobro šta tolko loše može biti, MM ide i roka nožekanjom ili čime god?? Nemam nikakvih drugih očekivanja.. msm I zar nema Carpenter ponovo nekog udela?
 10. Pa ono, nije lose, al cuo sam i bolje stvari iz 20/21-e.. npr. Grave Miasma, Krypts..
 11. ni meni taj StarGazer nije neki wow, sto kazes ima dobrih stvari, ali kao celina pihh.. E jebiga Vole izgleda da DM bendovi jos nisu dostigli takav vizionarski kvalitet kakav poseduju Load/ReLoad..
 12. Hehe mada eto vidis to jeste iz prosle decenije.. ove dve poslednje godine prilicno mrsave, tek po nesto dobro.. tako da me gazi vrime polako, nikad vise nisam slusao samo stare albume kao ove i prosle..
 13. HUMAN

  Burzum

  Ok može govno
 14. Aha evo mene cekate.. Pa evo recimo pomenuti Blood Incantation medju vodećim silama danasnjeg DM-a, zatim sjajni albumi Venenum-a, pa Burial Incantation-a, Phrenelith-a (saće novi, cekirajte!), za cist floridski osdm doživljaj Skeletal Remains klasa.. Od starih kuka i dalje odlični albumi Incantation-a, Nile-a, Asphyx-a.. I odjebite sa BM-om ovde
 15. HUMAN

  Death

  Pa lepo za floridjane
 16. Ajoooj oko čega se vi raspravljate, baš ste dokoni.. hahha Evo Miilos sve lepo objasnio iako se ne slažem sa izborom bendova (sem BI). DM je i dalje tu, živ i zdrav (dobro, možda ne u savršenoj formi), ali zašto nekom nešto i objašnjavati kad mu Satanist predstavlja model kako treba da zvuči ekstremni metal album..
 17. HUMAN

  Burzum

  Ili mu upala antiteroristicka jedinica
 18. Šala brt ali nie daleko od istine.. haha
 19. Ja mislim da bi yum bio daleko kvalitetnije mesto kad bi se razišla oba Kazima
 20. HUMAN

  Burzum

  Zar nije to sa Burzumom bajata stvar jedno dve-tri godine.. Znam da su mi ortaka banovali više puta
 21. Lepca ti.. :O Jesu prva dva reizdanja? I ako jesu kako zvuče?
×
×
 • Create New...