Jump to content

HUMAN

Iskreni članovi
 • Posts

  6129
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Everything posted by HUMAN

 1. HUMAN

  Judas Priest

  Meni to prvo bode oči, mada i ovo što Laza kaže, Defenders mora medj prva tri pa da ga jebeš.. Point pri dnu, uz Turbo, Nostradamus i Owensove radove.. novi još nisam ceo pustio..
 2. Odličan Death/Doom iz LA
 3. Odlična svirka, odličan zvuk (konačno!!!), paklena atmosfera, prepun prostor a opet moglo fino da se diše što zbog same visine prostorije što zbog toga što se uglavnom poštovao zahtev da se ne puši! Prvi bend sam propustio (s namerom), Nervosa zvučala samo okej ništa spec iako te drmnu oni beneath the remainds delovi na momente, ipak ona svirka na splavu pre par godina daleko bolja-energičnija (jedna je Fernanda).. 99% sam išao zbog Incantationa i bend je naravno opet objasnio kako treba da zvuči DM ništa više ne bih dodavao sem minutaže jbg.. Ipak možda i (naj)veće iznenadjenje od Decapa, baš nisam očekivao tako zategnutu i tehnički gotovo perfektnu svirku, naravno pre svega Nihility deo sa šlagom na torti na kraju u vidu Suffer the Children, bolje nije moglo, ovo posle samo korektno čisto da se ova odlična svirka privede kraju! Sretoh dosta yumetalaca, tako da još jednom pozdrav i neka neko kaže Grobodanu koliko je bilo ljudi i šibnite onu fotku.. hahaha btw vidim sad ovaj snimak od Chessa i mogu reći da mi tu nekako tromo i muljavije zvuči nego uživo..
 4. HUMAN

  BM noviteti

  Sta ti nije nista posebno..
 5. ahaha ovo bih i ja pretpostavio.. ali nisam jbg
 6. https://n1info.rs/svet/ruska-zatvorska-uprava-umro-aleksej-navaljni/ Bilo je samo pitanje vremena.. RIP
 7. HUMAN

  Slayer

  Ni ja iskreno nisam očekivao ništa spec, ali nisam baš mislio da će biti ovolko jadno..
 8. I meni dobra ova Apparition stvar, malo kljokne pri kraju ali ok, sećam se i prošli album im bio fin, mada mu se nisam nešto vraćao..
 9. Koji bend od ovih navedenih sem Mastera svira decenijama? ako misliš na uticaj to je druga stvar, jednostavno volim takav zvuk, idi slušaj Desingericu..
 10. Kad se podvuče crta nakon prvog meseca i više nego dobar početak godine kad je dm u pitanju. Skroz solidni albumi većine pominjanih bendova ovde, Drowned, Sovereign, Dissimulator pa čak i Master uopšte nije loš za razliku od prethodinka koji su po mom mišljenju jedni od najgorih dm izdanja pored SFU.. Čeka se ceo Brodequin, Spectral Voice, a nadam se i nešto jačim imenima (ug naravno), mogli bi konačno iz svojih pećina da iskoče D. Congregation, Burial Invocation i sl
 11. ..aaa neke stvari ipak treba prepustiti profesionalcima
 12. PS. Lazo dovedi ih u tranšped
 13. Koja tech/prog albumčina ovo ide na aoty listu milion posto!
 14. HUMAN

  Master

  Basic af ali dosta zanimljiviji nego prethodnih x albuma..
 15. Ali Bukvalno odlično zvuče..
×
×
 • Create New...