Jump to content

HUMAN

Iskreni članovi
 • Content Count

  4488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by HUMAN

 1. Šta znam, možda je ovaj Frančesko u pravu..
 2. Pa sigurno i hoće, kad malo sazru i u potpunosti odbace brutal dm
 3. Kad pre, pa još se nije ni završila godina? jedno sigurno - DM dominira, ali će morati i taj Aoratos nekako da se ugura u top ten, ali otompotom.. Kul što je BI na prvom kod Decibela i Possessed medju deset, ali gde im je Nile pas ih jebo!
 4. Kad sam ga prvi put video i meni bio wtf koje sranje, ali šta znam, vremenom mi čak postao i simpa.. Što bre ljudi kul je i logo, ko da je ova ejlijenova šlajmara🤣
 5. Zanimljiv tech/disso/melo, ima u nekoj stvari i saksofona ko voli.. https://raptvre.bandcamp.com/album/monuments-of-bitterness
 6. Pa nije baš da nema dm rifčina i brejkdaunova, ali da, slažem se da ima isuviše tih melo delova sa tim (meni iritantnim) paja patak vokalima, inače dosta dobar album sa moćnom produkcijom.
 7. Hmmm da, zanimljivo pitanje, ja nemam više gde da redjam diskove, pa sam prešo na ploče😆
 8. Evo celog Horrora, jeste da je malo basic, ali odlično zvuči, za sad mi se čini bolji od prvenca A stiže i novi Revel.. Prava najezda Death metala u ovoj godini, ne može se sve ni ispratiti, Cattle izdali super album, a ne stižem ni dvaput da ga obrnem..
 9. Ortak doneo par finih pločica. Ovaj Excruciate je split iz 91. sa još jednim odličnim DM švedjanima Epitaph.
 10. Dobra stvar i super svirka sa Bombarderom i mladjanim trešerima preksinoć u garaži. Jbg zvuk i dalje problem u tom prostoru, ali je Alitor uspeo maksimum da izvuče bar do granice neke pristojnosti. Poseta takodje ok, dosta mladih trešera pravila dobru atmosferu, posebno na prvom bendu.
 11. Da ne spamujem više.. Pratite onaj Eli Roth-ov dokumentarac History of Horror (AMC nedeljom oko 23h), već prošle tri epizode, valjda ima negde da se skine.. prošla (no.3) bila o monstersima, a druga, meni omiljena - daemonic possession, baš odlična epizoda!
 12. Ovo ponajbolje opisuje ova dva benda.. zato i rekoh ekvivalent, ne mora biti iz iste sfere
 13. Ako možeš da zamisliš nešto grdje od nowadays Metalike
 14. Pa ne znam vredi li ga pogledati, po trejleru bih rekao da je neki ekvivalent Ghost-Behemoth-u
 15. HUMAN

  Annihilator

  Baš užas, ne znam kome je namenjen ovaj pop - semi treš fazon
 16. Meni baš nešto sumnjiv ovaj trenutni broj gostiju..
 17. Raturačina prava, a i ova turneja jebEna..
×
×
 • Create New...