Jump to content

HUMAN

Iskreni članovi
 • Posts

  5995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Everything posted by HUMAN

 1. Malo su dosadnjikavi, al ajd što da ne..
 2. Apsolutno! ne znam za koji kurac je nisu svirali prošle godine ovde
 3. Baš njesra zvuči..
 4. Ovaj put u potpunosti moram da se složim sa Kuruzom Postaje tradicija da se u sept/okt. dovode (ne bitni) blek bendovi..
 5. Ma ja kad čujem lava Morbid zvuk momentalno mi priraste.. Kuruzu ne vredi šesto puta da ga obrne, nije mu ovo Dying Fetus..
 6. Meni baš odličan album, jedino ga malo kvari prilično monoton i dosadnjikav vokal.. guitar work zakiva!
 7. Mene je u bionji samo trejler tako smorio, kamoli da gledam ceo film..
 8. 1988 RTB Yugoslavia press
 9. Ja imam još više unpopular opinion, meni je Bellz jedna od najdosadnijih, verovatno proističe od toga da su ih svirali malih milion puta i nju i Harvester i ma koliko one u stavri bile must na koncertima jednostavno moraju dosaditi i bogu i ocu.. može se ovo reći i za još par pesama al da ne širimo temu više..
 10. Ovo otvaranje zaista zvuči fenomenalno (obe večeri), bukvalno samo zbog toga vredi ići na cert! I jel bilo išta sa AJFA drugo veče?? Apsolutno nerazuman potez da baš sad izbegavaju taj album kad puni 35 god.. Jer je govance od pesme, nije je izvukao ni onaj jugić iz spota.. realno meni ceo DM kao neki AJFA za siromašne.. Sa tog albuma nije loša prva stvar i All Nightmare Long, na to dodaš još Spit Out The Bone sa prošlog albuma i to je jedino što išta vredi čuti od njih u poslednje tri decenije..
 11. Da super svirka bila sinoć, bendovi rasturili, sjajna atmosfera, fino popunjen prostor, definitivno ovaj prebeg rusa pozitivno utiče na posećenost svirki, ljudi se totalno odomaćili ovde hahaha.. Što se tiče bendova, iako su oba benda odlično zvučala na mene su ipak jači utusak ostavili Miscreance, bukvalno kao da sam slušao pola Death svirke koliko imaju sličnih rifova iz Human/Individual faze, a šta tek da kažem kad su za bis izabrali jebeni Merciless Death Naklon!!! Mislim da je za onaj sobni prostor bilo ipak malo preglasno, što je naročito bilo izraženo kod Suppressiona tako da su na momente delovali i previše muljavo.. ali ono, to su neke mikro zamerke.. Sve u svemu sjajno veče i treba što više ovakvih svirki biti, svaka čast Lazi što nam je omogućio da vidimo ova dva mlada i prespektivna benda u punoj snazi!!! I da pozdrav za ekipu!!!
 12. Ahahhahaaa koje jebeno ime.. bolje da su se nazvali Pussylence mada ne zvuče loše..
×
×
 • Create New...