Jump to content

HUMAN

Iskreni članovi
 • Posts

  5818
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

Everything posted by HUMAN

 1. Fala, ali nemam fb.. jbg U svakom slučaju videću na licu mesta.. Pa ti sa 43 nećeš hteti ni u trojku da ulaziš😄
 2. Pošto nema druge teme ajd ovde.. Jedan info, da li se na Exitu merch BENDOVA plaća onom exit karticom ili može keš (dinari?)
 3. HUMAN

  Megadeth

  ... jbt koliko mi je sad drago što sam ih video davne 2005-e u bašti SKCa
 4. HUMAN

  Megadeth

  da bre najjači su im oni albumi izmedju 91 i 96.. ostale nebuloze ovde da ne pominjem.. Vidim ja udarila ova vrućina yumetalcima žešće u vugla* SLEEEEEEEEEEEEEEEEYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PIČAK VAM MATERINA I SA 40 I SA 80 *ps i meni
 5. Ladno ni u knjizi ne piše autor, ali po rukopisu mi najviše smrdi na Branka Rogošića.. no uglavnom ekipa Rock Express-a je odgovorna.. a što se same knjige tiče, ono, sasvim solidna biografija benda od samih početaka do današnjih dana, bez previše palamudjenja, znači uglavnom dobro poznate činjenice za poznavaoce benda, ali tu i tamo i neki manje poznat zanimljiv detalj.. Podeljena je u tri celine, prvi deo je uopšten presek benda kroz karijeru, dok su zasebno odvojene biografije svakog (značajnijeg) člana, kao i poseban pregled svakog izdatog albuma (nisu klasične recenzije sa ocenama u pitanju), plus izveštaj sa njihovog nastupa u Areni 2013. ps. pregršt lepih fotografija kroz celu knigu (jedino što su crno/bele), tako da ako si fan benda preporuka nikad čuo za tog Petra, ne sećam se ni da je pisao za RE.. mada i ne pamtim 'iljadu raznih imena iskreno..
 6. HUMAN

  Megadeth

  Dimon opet ispada neznalica.. čovek lepo i objasnio
 7. Znači da ipak požurim sa onim Top Gun-om
 8. Svakako ne žurim sa novim filmovima, neke sam čak i skinuo, a kad će doći na red za gledanje to je već drugo pitanje.. tako da ću i taj u nekom momentu overiti, s tim što tačno znam šta od Top Guna mogu da očekujem, nadam se samo da nije toliko cringe da prekinem na pola ili zaspim.. (ps. nisam proveravao dužinu filma, ako je ko novi betmen biće to na dugom čekanju.. )
 9. Ovo je odprilike ko da si otišao na Ghost koncert i žalio se što nose maske i sviraju ABBA metal..
 10. RIP Ray Pojma nemate, ovo je film.. (Madlen❤️) Kao i nezaboravna scena u Hanibalu
 11. Kul, ali na tim snimcima mi dosta muljav zvuk, pogotovo onaj brži deo Hallowed-a, solaže se gotovo ne čuju.. ja bio na severu skroz gore i mnogo se jasnije čulo, posebno solaže..
 12. Sve ste već rekli, fantastičan koncert, prepuna arena, sjajna atmosfera uz očekivano horsko pevanje kako refrena tako i samih melodija, matorci praše kao da su na samom vrhuncu karijere, Brusa moram posebno da pohvalim, zaista u ovim godinama nisam očekivao i dalje tako moćan nastup (ali vidi se da mu se davalo lufta, zato pregršt epskih dugih numera sa mnogo više muziciranja.. kad ih već pominjem Sing of the Cross apsolutna pobeda, kako scenski tako i u muzičkom smislu, nevidjeno moćna atmosfera, prezentacija i izvedba!) Up The Irons /,,/666 ps. zaista bezobrazne cene majica.. ja nisam hteo ni da pridjem da vidim, ortak mi dobacuje 5k.. mrš! (mada iskreno nisam ni imao u planu da uzimam..) Hmm.. za onaj iz 2009 nisam siguran, tu su nedje (u ovom trnutku mi naravno ovaj No.1), ali daleko bolji od onog iz 2014-e..
 13. Mojne brinete, još samo do večeras sam humanoid Eddie
 14. Kakav je ovo Krehemoth kurac??
 15. Koga još kurac zabole za Maiden predgrupe.. pa i Lauren Sad me podseti da smo toliko želeli da zaobidjemo taj jebeni Ghost da smo upali na pola Moonchilda.. ko da su morali da otvore jednom od mojih omiljenih pesama...aaagggrrr.. sad i ako malko zakasnimo nije velika šteta
 16. Samo Tarkovski.. (btw i on jedva sačuvo živu glavu, pa morao da se smuca po zapadu trulom..)
 17. Ma najbolje samo nju da opiče i vozdra
 18. Misliš deseti najbolji Al dabar je, ne mogu da lažem Javićemo ti sutra
×
×
 • Create New...