Jump to content

Ora

Iskreni članovi
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Ora's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Pardon za dupli post, ali ne vidim gde je edit dugme. Pošto mene nema sutra, te iste tri karte prodaje Kirgan (Aleksandar Vilotić) preko Facebook-a.
  2. Na moju žalost, imam još dve karte - ako bi neko kupio, javite se večeras, najkasnije sutra ujutru, pošto ni sama ne mogu na koncert, pa nema kupovine direktno pred ulaz.
  3. Ista situacija kao Angelystor, imam jednu kartu viška, pa ako bi je neko uzeo od nas umesto u Feliksu, to bi značilo. :-)
  4. Kupila i ja u Felixu, hvala jos jednom! Samo, ako je satnica, kao sto je postovana... Satnica: 19.00 ulaz 19.30 Armageddon 20.20 Wisdom 21.30 SABATON ...zasto onda na kartama pise 20:30? :-/ Da se stigne otprilike usred predgrupa? :-)
  5. Da nema neko kartu viška, razboleo se, putuje i t.d.? Tačnije, trebaju mi tri. Danas sam htela da kupim i nema ih više, kaže - bilo do juče... Ako bi neko prodao kartu, šaljite mi PM, molim vas.
  6. Prodajem dve karte za Blind Guardian po kupovnoj ceni od 2500 din/komad zbog nemogucnosti odlaska na koncert. Ako nekome trebaju - molim vas, kupite od mene, a ne u SKCu - vama dodje isto, a meni nece propasti ove karte. Iz Beograda sam, tako da nije problem za nalazenje. Ko je zainteresovan, posaljite mi PM, a ja cu obavestiti ovde kad karte budu prodate.
  7. Super koncert, zaista, fenomenalna atmosfera. I meni je zao sto nisu svirali duze, ali dobila sam Wolfpack, tako da se ne bunim. Obe predgrupe su bile dobre - Alestorm znam od ranije, ali i Steelwing me je vrlo prijatno iznenadio, istrazicu ih detaljnije. I to je dobar dokaz kako predgrupe itekako znace - uporedite samo sa Therionovom svirkom od dva dana pre. Jesu Therion bogovi metala i cinjenica je da Sabaton ima jos daleeeeeko da ide do te slave, ali Sabaton je imao bolju atmosferu na samom pocetku, tj. publici nije toliko trebalo da se zagreje, jer su imali bolje predgrupe. Nego, da nije neko slucajno na koncertu nasao jednu izgubljenu koznu narukvicu sa siljcima? Ako jeste, moja je. Trouglastog je oblika kad se razvije, po ivicama su nitne a u centralnom delu siljci srednje duzine i ostrine, i relativno je mala, tj. nije za mnogo debelu ruku. Gledala sam po podu posle i pitala ljude iz obezbedjenja da nisu nesto nasli, ali nista, pa pretpostavljam da je neko pokupio. Ako jeste, racunam da je to zato da ne lezi dzaba na podu, a ne da bi je maznuo za sebe - nismo mi metalci valjda takvi. Elem, ako je neko nasao narukvicu, neka mi posalje PM, bicu vrlo zahvalna ako mi se vrati.
  8. Ma 'ajde, album je fenomenalan. Dueti su vrlo dobri, sladak je i spot za Haunting, samo nisu morali njih dvoje da se pojavljuju u modernoj odeci, malo kvari atmosferu. Onaj za The March Of Mephisto nisam uspela da odgledam, prekinuo mi posle nepunog minuta. Sto nisu lepo i njega stavili za download?
  9. Ora

    Bathory

    Emm... da... do kraja 2004, sigurno. Miloshe, kako bre nisi ni za koga od ovih cuo, nisam ni ja za sve, ali bar za Primordial si MORAO da cujes.
  10. Gde je moj post? Nebitno, da ja opet pitam: je'l neko video/nabavio/zna neki link za spot The Siren?
  11. Jel' neko nabavio singl/spot The Siren?
  12. A sta ti treba sa sajta? Ja imam skoro sve njihove spotove...
×
×
  • Create New...