Jump to content

Lucio Holocausto

Iskreni članovi
  • Posts

    900
  • Joined

  • Last visited

About Lucio Holocausto

  • Birthday 07/02/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.slasherpool.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    BeogradItalijaToronto

Profile Fields

  • Gender
    Male

Lucio Holocausto's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. ja bih pre neki hiper toilet metal
  2. ne vidim zasto clean vokal smeta? U Arcturusu clean vokal potpuno jebe kevu. Nego, slazem se, shit mi je ovaj novi Arch Enemy. Ustvari, shit mi je jos od Wages of Sin, to mi je verovatno poslednji album koji je slusljiv. Ne svidja mi se Andjelin vokal, nema pojma da peva samo urla i jako mumlja. Koliko dobro zna da peva cak je i grlo sjebala. Postoji gomila drugih bendova gde riba izvodi growl, tako da oni nisu unikatni zbog ovoga, niti im treba odavati poseban znacaj zbog istog. Mislim da je doslo vreme da se povuku sa scene, odradili su dovoljno u svoje vreme, sad su poceli da brljave. Nego sto se tice toga "prodaja\sira masa" ... kako ne shvatate da je Metal generalno underground? to nije za siru masu. Ceca, Keba i ta kompanija su komercijalno i za siru masu, metal je, kakav god bio (CoF, HIM, Slayer, nebitno) ipak underground (generalno)
  3. muzicki mi jeste najbolji, ali po atmosferi mi je ubedljivo najbolji THE GRAVEYARD. Pedofil, Ludak, mala deca i groblje, King nadjebao samog sebe! Puppet Master isto ima odlicnu atmosferu, a Them\Conspiracy imaju najbolju pricu i ubedljivo najbolji storytelling. Po meni rame uz rame sa Abigail. Abigail 2 je jednako dobar kao i prvi.
  4. Tr00 necIgro grim ! Ovo se zove pravi iskreni blek metal
  5. Dobro, sudeci da se radi o "Bogu Piva", sta drugacije da ocekujes?
  6. ne pamtim kad sam zadnji put video Hungere uzivo...
  7. Ah, he is like a bad omen Dobar je album, bar koliko sam ja cuo (nisam ga jos detaljno preslusao) Nije neko remek delo, ali sudeci kako su u poslednje vreme poceli da brljave neki bendovi, ovaj mi je skroz ok.
  8. Nisam strucan i necu da palim masu kako sam "iskusan" reziser, ali sigurno bih bolje odradio od onoga. Videcu, trebalo bi da radim neki promo video MAD:Goya . Samo moram da vidim jos sa Blazom... i da, radi se free u vidu cuge
  9. Stiven King je gej Naah, odlicno pise, ideje mu nisu neke i ne zna kako da zavrshi pricu. Izgleda kao da odugovlaci i sve lepo smislja, a onda mu ponestane vremena jer mu izdavaci kucaju na vrata, pa pozuri i zasere kraj...
  10. novi album http://rapidshare.com/files/47513377/As-Al...ylez-Lol_pl.rar cisto ako ga neko vec nije skinuo
  11. Ne, mi smo prljave thrashe, volimo pivo i zene Hmm, gde si ti nasla ovde gospodu?
  12. who gives a fuck? slazem se da ovo ne bi trebalo da stoji na death\grind forumu
  13. meni su oduvek bili fegetativni, nekako su mi previse sirovi i genericki. Izgleda kao da su stvoreni za branje para. Presluosa ceo "Unhollow" jedva nekako, i jedino sto mi se svidelo je "funeral thirst" mada i ona mi je nekako ... njaah? Ima puno boljih americkih death metal bendova, ne zelim da trosim vreme na jos jedan "summer bend"
×
×
  • Create New...