Jump to content

Novi početak

This announcement is no longer active

Baal

Zdravo svima.

Svi smo svesni koliko je u poslednjih par godina loše funkcionisao forum u smislu pouzdanosti, bagovanja softvera, napada botova, prestanka rada i tako dalje.

Nakon mog razgovora sa Milošem (Guardianom) odlučili smo sledeće. On i dalje ostaje vlasnik foruma, samo što ću ga ja voditi u smislu organizacije i održavanja, serverskog dela, licence za softver koju sam kupio danas. Ako biste gledali iz ugla kompanije, Lalić je vlasnik, a ja sam CEO/CTO/čistačica. :)

U narednih par dana će biti promena - možda u pitanju skina koji forum koristi, dodaće se reklame (google ads) tako da bih vas zamolio da isključite adblock i da ponekada barem kliknete na reklamu kako bismo mogli da finansiramo softver i troškove novog servera. Imajte u vidu da ovo radim volonterski zato što sam i ja, a i dosta vas, upoznao dosta ljudi ovde koji su mi sada dobri drugari, saznao za puno muzike koje inače ne bih slušao  i osećao sam moralnu obavezu da nešto uradim.

Dodat je i Tapatalk, pronađite forum pod "Yumetal" tamo.

Napomena: 

logujete se sa vašim display nameom ili emailom od sada. Ne važi više ono da može da se promeni nick i da se logujete sa "matičnim" imenom. Za sva . ostala pitanja biće otvorena tema.


Pozdrav,

Nikola

×
×
  • Create New...