Jump to content

PerditaDurango

Iskreni članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PerditaDurango

  1. Avatar ti je objasnio. Najsexy stvar na svetu: zena sa crvenim karminom, nokti kao u tvog avatara i kad zapali cigaretu. :wub:

     

    Za to se slazem. :yes:

    Ali jebes ti koliko lepo izgleda na slici kad smrdi,smrdi,smrdi... :violent:

  2. Ne pusim...avatar laze :lol:

    I ne smeta mi kad drugi to rade,u principu...Ali dim u zatvorenim prostorijama ume da nervira.Mrzim sto moram da perem kosu svaki put kad dodjem kuci s neke svirke.

  3. ovo i nije blam mozda,vc neka ispala:

     

    vracam se iz grada i kracem da cekam 27,ulazim u bus i pitam vozaca; jel ovo 27 ili 27e?

     

    On cuti.Ja pitam ponovo,i on se okrene i prodere se-PA IZADJI SAM VIDI KOJI JE BROJ,HOCES SVE NA TACNI DA DOBIJES!!!!

     

    Odem ja,ispred nije upoaljeno svetlo,odem skrtoz pozadi da vidim,kad ono 27-je reko' do jaja,ulazim,kad ono covek mi zatvori vrata ispred nosa i ode....:shock: :confused:

     

    Identicna stvar mi se jednom prilikom desila...S tim sto sam ja usla u trolejbus u zurbi pa nisam ni pogledala koji je,ali svejedno.U cemu je problem da ti jednostavno kaze. :confused:

  4. Celu moju zgradu cine penzioneri.Ne znam ko je gori,pocev od one babe koja me optuzujuce gleda i nije mi se nijednom javila a ima pet godina kako ovde zivim.Ima i par standardnih ludaka,ali od njih se sklanjam.Naravno narodnjake odvaljuju samo tako...

  5. Jel slusa neko ovo?Svedska doom/gothic grupa,zasad su snimili tri albuma:Shadowdance(1994),Fevered(1997) i Light Shines Black(2001).Ja imam samo Fevered ali mi se jako svidja!Pevacica ima jako interesantan glas.

    Moze li mi neko reci kakvi su ostali albumi?

×
×
  • Create New...