Jump to content

Southern_Marshall

Iskreni članovi
  • Posts

    370
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Southern_Marshall

  1. Zao mi je da je tako, ali kapiram da je sve to individualno. Nama zvuci bas onako kako smo ga i zamislili, a preslusavali smo ga od genius zvucnika do hi-fi opreme sa zlatnim provodnicima i ostalim djavolima od kusur hiljada evropskih pa do razglasa. :da: U svakom slucaju hvala za kritiku Vuce. :pivopije:

  2. :blek: Pretekao si me! Ljudi, konacno mozete cuti 2 minuta od neki 55, koliko album traje. Nadamo se da cemo uskoro biti u mogucnosti da vam javimo ostale informacije vezane za izdavanje albuma. Podelite teaser ako zelite, podrska bi nam puno znacila. Hvala unapred!
    • Upvote 2
  3. Neke novine.

     

    Nakon promene na mestu vokala koja se desila letos usledilo je još jedno osveženje u Styptic-u. Bend je dobio novog clana, na klavijaturama i sempleru Vladimir Popovic - Pop, vlasnik Black Planet Records-a i clan bendova Figurative Theatre, Southentik Crew, Eleanor Rigby, Crocodile Tears. U toku su intenzivne pripreme Styptic-a za bogatu koncertnu zimu.

     

    Krajem novembra Styptic zapocinje mini-turneju koja ce trajati do kraja januara naredne godine. Turnejom ce biti obuhvaceni gradovi u Srbiji - u ovom trenutku potvrdeni su datumi za Niš, Kragujevac, Bor, Aleksinac, Prokuplje i Soko Banju, a u narednim nedeljama lista ce biti obogacena za još nekoliko gradova (pogledajte potvrdjene datume).

     

    Styptic-live-727774.png

     

    Ova turneja predstavlja svojevrsno uhodavanje nove postave benda i zagrevanje za još aktivniju koncertnu sezonu u 2014. godini. Nakon mini-turneje usledice pauza u nastupima Styptic-a u trajanju od 2-3 meseca, a za to vreme ce se bend posvetiti radu na novom materijalu, snimanju spotova i vankoncertnoj promociji albuma „Noesis“.

     

    Album prvenac grupe Styptic, pod nazivom „Noesis“ , u završnoj je fazi produkcije i bice objavljen u narednim mesecima. „Noesis“ sadrži 11 numera od kojih ce prva na albumu, pesma „Someone Inside“, biti premijerno objavljena na Styptic-ovom kanalu na sajtu YouTube (http://www.youtube.c...ser/StypticBand) u sredu, 20. novembra 2013. godine. Tracklist sa albuma „Noesis“ možete videti na priloženoj slici.

     

    noesis-tracklist-720169.png

    • Upvote 1
  4. Engleska verzija ce biti kada ceo album izadje, a ponovo kada ce se to desiti stvarno ne znam...dosta smo vremena izgubili oko svega ovog i jedino sto smo uspeli za sad je da uradimo spot za ovu pesmu(koji ce izaci u toku sledece nedelje). Sve ostalo je relativno, jer pevac nam je otisao u Sloveniju a i nama se vise nigde ne zuri, pa kada sve bude gotovo nekad pusticemo na free download i to je to. :smile:

×
×
  • Create New...