Jump to content

NoMouse

Iskreni članovi
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

About NoMouse

  • Birthday 03/20/1989

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Beogradski asfalt...:P

Profile Fields

  • Gender
    Female

NoMouse's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

5

Reputation

  1. hahaha Ma da li stvarno mislis da lik,koji je chlanak pisao,zna za Rammstein i ko su njegovi chlanovi? xD Verovatno je prekjuche zapalio na wikipediJu,da vidi o chemu se radi, da sutra moze da napise koji red u novinama.. A sto se tiche pevanja publike, ne znam..meni se chini da su se ljudi stvarno potrudili i ispratili skoro svaku pesmu.
  2. http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/181747/Jedan-je-Ramstajn
  3. Koncert je bio AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Definitivno najveci show kome sam prisustvovala!! Bili smo daleko,ali je zvuk bio odlichan i sve smo chuli i sve smo videlii...i svaki plamen nas je oshurio po facama!! :D Hvala im,ulepshali su mi proslavu rodjendana! Najbolji rodjendan u mom zivotu!
  4. Sa sajta Arene,trenutno stanje...Arena Beograd Kategorija Cena Raspoloživo FAN PIT 4,950din. 41 Parter 2,990din. 0 Tribine I kat 4,900din. 4 Tribine II kat 3,490din. 0 Galerija I kat 3,490din. 0 Galerija II kat 2,990din. 490 Loza 9,000din. 0
  5. Ko ima srcanih ili nekih drugih medicinskih problema neka ne gleda ovo, ne iskace nista da vas plashi,ali je mnooogo jak trip:))) LSD ONLINE!
  6. A brate,ime podseca na neki prashak za vesh...power active fazon! XDDDD
  7. NoMouse

    Obuća

    hocu i ja da ih nadjem!
  8. NoMouse

    Parfemi

    Moji omljeni-Dior addict 2,Kenzo flower i Noa..!!Naravno,sva tri posedujem...predobri su! <3 Gucci rush smrdi,Gucci rush 2,vec ne.
  9. Ok je album... Za sada su mi hitichne Darkness Embedded(jbg volim ove gej clean deonice...)facebreaker i The End Begins..
  10. Nije bilo onako kako sam ochekivala da ce biti, ali nije ni bilo loshe. Bila sam u,tipa 15-16 redu. Jonathan se ok chuo, gitare su se jedva chule.. bass je changrljao mnogo glasno, kontakt sa publikom osrednji... Zao mi je sto nisu svirali Clown,Faget i A.D.I.D.A.S....;/ Svaki pokusaj provlachenja novijih stvari je fejlovao,jer se publika nije toliko lozila kad su iste nailazile.. U globalu,drago mi je sto sam bila...:] Treba videti Korn uzivo!
  11. TOOOTALNO SU COOL!!! Jedini bedak je sto Koske uzivo ne peva textove...vishe urla,cvili,skichi.. U svakom slucaju...dobri su!!!! <3
  12. jes! Vidimo se u skc-u!!! <3
  13. jbg,ne mogu.... Mislim,da ne trebaju meni,ne bi ih ni uzimala
×
×
  • Create New...