Jump to content

NightTrain

Iskreni članovi
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NightTrain

  1. Nije, to je Aleksandropulis u Grčkoj, spavali jednu noć u kapmu pošto smo čekali trajekt za Samotraku.

    Koja je btw prelepa i može da se kampuje za dz. Ako neko odluči, nek se javi da dam detalje.

     

    Jel moze neki dodatni info za ovo? Planirao sam kampovanje, ali oko Soluna. Ovo je dovoljno blizu da moze i tamo da se ide :)

  2. Jao, i ja bih isla, a nemam kartu. :haha:

    Narucicu na tickets.rs. Ako narucim negde do podne, stici ce mi odma' sledeceg dana, pretpostavljam?

    Ne znam da l' da rizikujem, narucim to sutra, i da mi, nadam se, stigne prekosutra, ili je mozda bolje da posaljem nekog u Arenu da mi kupi to? :uhoh:

     

     

    Pise da nema narucivanja dostavom 7 dana pre koncerta.

     

    posto niko nema karata za parter, sta mislite, da li ce moci tamo da se nadje od tapkarosa? Mada osecam da ce da prodaju 3x skuplje...

  3. Evo ti kako moje mačke prolaze:

    Vakcinacija: Na svakih 3-4 meseca sipam im neki sirup u hranu (roze boje, svakom po mala kašičica), koji je protiv parazita. Kupiš ga u apoteci za ljude, pošto su sve to crvi i gamadi i svi reaguju na iste lekove (provereno, nikad nemaju gliste i takve gadosti). Nemam pojma koja je cena, ali ne verujem da je previše skupo.

     

    Hrana: Jedu sve što i ja, sem krompira, od njih bacaju peglu (saznao na teži način). Verovali ili ne, obožavaju pasulj :rockdevil: . Često dobijaju girice, koje leti dobijaju sirove, a zimi ih dobijaju prokuvane u vodi (opet ćaletov ćef).

     

    Kenjaju kod komšije, koji ima brdo peska, tako da tu nema frke.

     

    Jedino sa buvama mučim, leti ih redovno kupam onim šamponom protiv buva, pa dobiju i onaj prašak protiv njih, ali budu čisti sat vremena, onda odu da se igraju sa drugim mačkama i gotovo. Kakve su to front line ampule?

     

    Čini mi se da su zdrave, sija im se krzno, debeljuškaste su i čim bude malo sunca napolju, krenu da se kolju :)

     

    e, da, imam ih 7 za sada :D:D

  4. Е, сад ми јавила другарица да је њена сестра имала четири мачета и да је три поклонила а остало јој само једно - мушко. Пих! Задње па мушко! А нешто ми се не свиђа та идеја о кастрирању мачора. Него, видећу ако ми негде налети неко женско маче (ок, ово је баш звучало онако...) па да је некако искомбинујемо са Алфредом, па да се ородимо. ;)

     

    Ako ti odgovara mačkica od 9 meseci, imam ih par, a ako hoćeš baš malo mače, sačekaj mesec dana (evo čujem ih, jebavaju se non stop pod prozorom) :mrgreen:

  5. Boli k... ovog krezavog da mi odgovori na pitanje... :(

    A otvorio je ovu (t)emu... :(

     

    a jel mogu ja da probam? :)

    Jedino što bih ti savetovao da radiš je da otvoriš i pogledaš da li ima neki prekinut kabl (najverovatnije), eventualno da probaš da zameniš taj prekidač. Ako budeš imao bilo kakvu nedoumicu gde šta treba da se spoji, vrati kako je bilo, inače će Marfi da se osigura da si pogrešno spojio i napravićeš požar.

     

    Naravno, safety first. Ako nisi siguran u bilo šta, ili se ne snalaziš sa tim stvarima, bolje ostavi pravim majstorima nego da yum ostane bez Laze.

  6. Gde me nađe ovom temom

     

    Enivej, sve što ima veze sa strujom sam bar jednom otvorio, inače mi je elektronika hobi (jbg, Tesla kao srednja :D) i mogu da kažem da je tu dvojac lemilica-unimer nezamenljiv.

     

    Osim toga, volim da radim sa drvetom, ali to retko kad stižem (poslednje značajno što sam uradio su jedni poveliki zvučnici :P ). Tu recimo da ništa ne radim bez makar ubodne testere i bušilice.

  7. Vi sto startujete ribe mrtvi pijani nemojte se iznenaditi ako ujutro kada se probudite vidite "lepoticu" poput Isidore Bjelice pored sebe. Ja volim da ribu snimam i startujem kada sam extremno trezan jer tada mi procesor najbolje radi i daje najbolju analizu situacije, a spopadanje cica u alkoholisanom stanju bih svakako povezao sa nedostatkom samopouzdanja ;)

     

    ma kakvi mrtav pijan, taman toliko alkohola da ne moram da smisljam prilaze, sve ide spontano :) ako ne uspe, onda budem mrtav pijan :pivopije:

  8. Ja sam pre neki dan (ono kad je bilo toplo) uzeo da učinim kevi i izneo svo cveće na terasu. Opalio ga mraz isto veče :mrgreen:

    Mada, čini mi se da će da preživi, valjda sam ga vratio na vreme.

     

    Ono što imam da je baš moje su limun i mandarina (kalemljeni mojom rukom :) ), uvalila mi je tetka na neko vreme i filadendron, ali zauzima mi previše mesta (btw, ona je takođe frik, onaj kod nje je jedno 2.5 metra)

×
×
  • Create New...