Jump to content

Succus

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Succus

  1. Ovi momci razvaljuju! Cuo sam ih dok su imali probu i imaju stvarno dobrog materijala,a demo pesma im extra zvuci!

    inace mala dopuna na banetov post :)

    Grupa "MYTH" je uspostavila dogovor sa americkom produkcijskom kucom M.Nailgun Records( www.myspace.com/midwestnailgun ) tako da ce se njihova pesma pojaviti na metal kompilaciji Volume 4 koja izlazi u martu!

    Na njihovoj my space stranici pise i da se spremaju neke svirke za kraj februara,pocetak marta! Jedva cekam :D

  2. GHS Boomers 10-ke i 9-ke

    Dosta otporne zice i tesko pucaju,a i ako vam puknu,puknu pri dnu tako da mozete da ih samo skratite za taj mali deo i jednostavno ih ponovo namestite i nastavite sa sviranjem (ja imam gitaru sa Floydom pa mogu to da radim)

  3. E ako neko bude imao prilike nka procita strip WANTED. Izdao ga je Top Cow(image) i mogu vam reci da je preteran! 6 brojeva,mini serijal,ali jedan od najoriginalnijih stripova koje sam procitao,posto se ne radi o super herojima,vec o super criminalcima! treba da izadje film koji je kao baziran po tom stripu,ali mislim da ce ga izmasakrirati posto mi se nimalo ne svidja ono sto sam video na traileru. ali strip je vredno procitati.

     

    PS ALAN FORD RULLES!!!!! kao i Dylan Dog i SPIDER MAN :D

  4. aaaaa Pusio sam crveni Viceroy posto nisam imao kinte,onda sam lepo kupio duvan i motalicu i filtere da bih motao svoje cigare da bih kao smanjio i ustedeo koju kintu(inace u pitanju je Domingo duvan sa vanilom),a onda posto nisam mogao stalno da motam vratio sam se na prokleti viceroy zato sto OPET nemam kinte...

×
×
  • Create New...