Jump to content

spear_hawk

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by spear_hawk

  1. http://www.destruction.de/phpBB2/viewtopic.php?t=8443

    Sa' će bude zanimljivo. :D Nego, ko je ovo pisao 'ebem ga, nije funs nego fans! :)

    (a ni ostatak nije bolji, al' dobro, bitna je suština :) )

     

     

    Joined: 23 Mar 2003

    Posts: 3018

    Location: Ger-money

     

    Evo Shmieru ili onome ko je odgovorio na post i pise lokacija: Novac :) Toliko o tome koji je covjek. Sreca stvarno sto sam odlucio da ne idem na njih jer bih izvisio, a opet sam ih vidio dva puta do sad.

     

    niko nije u obavezi da ide na legasijeve koncerte. ko nece, ne mora.

     

    mnogi bendovi koje ste gledali ne bi ni dosli bez legasija. Mozda nekome recimo koncert Pain of salvation ne znaci nista, ali bez Legasi festa ga ne bi bilo nikad. Legasi fest je puko sto zbog ambicioznosti sto zbog mnogo loseg odziva publike, ljudi su pukli pare i to im je dovoljna muka. Sad jos treba mi sa strane da ih ucimo kako se radi taj posao.. Mozda treba da puknu jos nekoliko puta zbog onih koji nisu dosli na koncerte, pa da budu dokazani, ali da napuste ovaj posao, i nema djole, odnosno ima djole i terranostra, ali i oni isto tako otkazuju i brljaju..

     

    Meni je legasi dokazan, isao sam na iks koncerata preko njih i planiram da nastavim. Ima sta im ne valja, ima otkazanih koncerata, ali nadji mi nekog ko je ozbiljniji organizator od njih, ciji koncerti se bolje organizuju i ne otkazuju.

     

    A zlobni komentari tipa "stalno dobijam mejlove tipa ovaj otkazao onaj otkazao i uvek nisu oni krivi za to, nego neko drugi... " Koliko je to koncerata otkazano, majke ti, i koliko greskom promotera? Mozda je Frubi reko Evergreju da slabo idu karte, pa se oni usrali i otkazali celu turneju? Koji procenat koncerata je uopste otkazan, pa je to tako strasno i uzasno?

     

    Cak i za Exit moze covek da kaze "ej, oni su zasrali peperse, oni su najavili toy dolls a da ovi nisu ni znalil, otkazali su kings of leon i kelis.." pa ne vidim da ih zbog tog zaobilaze ni izvodjaci ni publika, niti da neko smatra da su oni nedokazani..

     

    Ako iz cele ove price nije ocigledno da Distraksn nije ni mislio da svira, onda ne znam.. Aj da osisamo organizatora pa da ga ritualno spalimo jer nije zvao Tarot da pita dal ce ovi stvarno da sviraju kad je organizovao koncert..

     

    Mislim da je ovim postom sve receno. Legacy je mene vise od jednog puta usrecio i svaki put je bio ekstra koncert. A to sto kod nas nema dovoljno publike to je druga stvar. A mogu li sad da vratim ulaznicu za Saxon i Judas jer mi niko nije bio u Beogradu ko bi mogao da mi ej vrati :) Naravno salim se ;) Svaka cast Legacy-ju za sve do sada. Uvijek cu dolaziti na koncerte.

×
×
  • Create New...