Jump to content

Kratkovidi Magarac

Iskreni članovi
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kratkovidi Magarac

  1. pa naravno da je ovakva viremija potpuno beznacajna za sve normalne ljude. Da je pravde bolest tj. sindrom bi bio rezervisan samo za pedere, kurve, siptare i crnce..

     

    pa u pocetku je i bila samo za pedere i narkomane...

  2. Film 'Star Wars' biće pretvoren u mjuzikl koji će premijeru imati u Londonu sledeće godine. 'Star Wars: A Musical Journey' je projekat iza koga stoji i George Lucas a sajt Eonline.com navodi da će premijera ovog mjuzikla biti održana u londonskoj O2 areni 10. aprila 2009. godine.

    Mjuzikl traje dva sata i sadrži originalnu muziku koju je napisao John Williams. U izvođenje mjuzikla uključen je i britanski kraljevski simfonisjki orkestar. Očekuje se da će posle Londona mjuzikl krenuti na svetsku turneju a kao prateći deo ove predstave biće i izložba posvećena 'Star Wars' fenomenu.

  3. Stvarno mi je smešno kada korisnici kukaju da im Chrome jede RAM u doba kada 2 GB RAM-a može da se pazari za 15€. Meni je stvar sa deljenjem procesa genijalna, sto puta mi se do sada desilo da se samo jedan tab rokne, a da mi ostali funkcionišu normalno. A da ne pričam koliko je Incognito mod koristan i kako se sve može "igrati" sa tabovima, pomerati, izmeštati... Ma nemam zamerki, osim što još ne postoji add-on sistem.

     

    ja imam giga ipo RAMa...i dalje mi se zapuca kada otvorim vise tabova

×
×
  • Create New...