Jump to content

Glasnik Smrti

Iskreni članovi
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Glasnik Smrti

  1. Tu Annathemu prodaje Kole na ebay-u ... Dobro malo je preterao sa cenom :)

     

    ma preskupo hehe mislim da sam mu posla i mail bio da smanji tu cijenu pa ništa nije ni odgovorio, ne odustaje.... nedavno sam vidio da neki iz grčke prodavao pergament za nekih 50 dolara mislim... to je naravno nestalo odma al ova njegova nikako :)

  2. a za obe.. a jebi ga ove su skuplje bile... nađi ti meni bomberder i annathemu pa ti ja dan 100 ako oš hehe

    ima jedan vječno prodaje empire of noise za 500 dolara al mislin da ipak nema još tog ko bi za taj album da toliko mada je rijedak i sve... jebi ga

  3. Последњих месеци је у Украјини актуелно питање вере. Наравно, већински број становништва је православне вере, као и католичке, међутим, у, као што рекох, последњих неколико месеци, људи масовно прелазе у религију звану РУНвира.

     

    О чему је реч? Па, ова религија се базира на старословенској религији, тј. гаји култ Старих Словена, чија је религија уствари оригинална на просторима Украјине. Поклоници ове вере, којих је, на моју велику и вашу радост, изузетно пуно, са придоласком јосх људи, тј. верника, се клањају Дажбогу. Покретач овога је био Лев Сyленко, који је покушао да упозна Украјински народ са старословенском религијом, још после Другог светског рата. Он је сматрао да је хришћанство страна религија, не само у Украјини, већ код свих народа који потичу од Словена. Сва Сyленкова уверења су обједињена у књизи, под називом "Мага-вира". Цхак и у САД има центара ове религије, где иду људи, који су потекли са простора Балкана, а који тренутно зхиве у Америци. У Украјини постоји више од тридесет заједница, које су посвецјене ширењу ове религије, а главни координатор је Б. Островсий, пастор Украјинске заједнице “Дажбог". У Запорижии, где је лоцирана и највећа заједница ове религије, издаје се журнал, под називом “Свитло Орииани” (Светло Оријани).

     

    Ето, доčхеках ја, као и мноšтво других људи, повратак коренима, тј. религији која је изгубила примат због присиљавања људи, од стране хришћана, да промене своју вековну религију.

     

    СЛАВА СЛОВЕНИ!

     

    e svaka čast! neka se širi slavenska kultura i zaboravi ovo nametnuto smeče! time če i nestat vjerojatno i glavni razlog zašto se ne vole naši ljudi ode...

  4. btw moze neko da mi pljune invite za www.thrashmageddon.com?

     

    je da dosta likova postaju albume sa trešmagedona na svoje blogove al da bilo bi korisno imat pristup, pa ako može dva invite-a, ako ko ima tu mogučnost :pivopije:

×
×
  • Create New...