Jump to content

Cyprian's apprentice

Iskreni članovi
 • Content Count

  326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Cyprian's apprentice

 1. sva tri benda su sa svih strana saletali maleri - df-u pokvario kombi prekjuce pa su morali da jure kola po solunu, threesome-u vrs'o dobos na pola svirke, mi na tonskoj nismo mogli da ukrotimo zvuk, pistalo je i prskalo sa svih strana.

   

  nas (tcc) je mozda najvise jebao zvuk + smo bili nervozni (barem ja) sve vreme bas zbog tonske jer smo imali gomilu zajebancija (inace ih imamo na svakoj tonskoj jer nas je mnogo, ali ovde je bas krenulo naopako).

   

  sto se tice arannzmana, bili su apsolunto identicni do tona do tona, ja ne znam sta si ti slusao :) + katarina je pevala 4 pesme (3 sa ep-a + "fora ta mavra" na kraju).

   

  dirty fuse su rasturili sinoc, ubedljivo su najbolje zvucali od svih nas, deo sa buzukijem je bio pokid totalni, steta so nisi ostao.

  • Upvote 1
 2. @vojvoda

   

  moramo da snimimo spot, odatle i toliko odugovlacnje sa ep-em. ovi iz trashmoutha su nam rekli da bi bilo bolje, u smislu promocije, kad bismo imali video. kako stvari stoje, trebalo bi da to bude gotovo do sredine marta, tako da se nadamo, da premijera i ep budu negde pred koncert.

   

  10. marta nam izlazi digitalno re-izdanje "konstantinopolja" za balkanosapiens (sub label "ammonite records").

   

  imamo materijal za jos jedan ep (radni naziv "el besa della muerte"), onako poprilicno je morikoneovski, mada su pesme popicne i kratke. trebalo bi da ga snimamo aprila, posto imamo potencijalnu ponudu za vinil, ali nista jos uvek nije definitivno sto se tice izdavanja. mislim, digitalno ce biti u svakom slucaju :).

   

  eto :).

 3. yep :).

   

  a evo jos noviteta :). za vikend smo i zvanicno potpisali ugovor sa Trashmouth Records (fat white family, meatraffle, warmduscher, itd.). digitalno izdanje "virility" ep-a pocetkom 2016, nadam se zajedno sa promotivnim videom, a vec za nekoliko dana, 18. decembra, izlazi godisnja kompilacija etikete "trashmouth records presents - 2015 the glory & the pain" na kojoj se nalazimo kao "featured future artists" :).

  • Upvote 1
×
×
 • Create New...