Jump to content

Sealed Senses

Iskreni članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sealed Senses

  1. Vratili smo se iz makednoijie sa sjajnim utiscima!!! :D:D:D

     

    Natupali smo prve veceri na RockFest festivalu u Skoplju. Imali smo nevidjenu podrsku publike bez obzira na to sto prvi put sviramo tamo! Tri puta su nas zvali na bis i bilo je stvarno neverovatno iskustvo!!! Posle svirke je usledilo glasanje i saznali smo da smo imali ubedljivo najvise glasova i da smo automatski prosli u finale koje ce se odrzati 11. aprila!!

     

    Sve u svemu bilo je nezaboravno iskustvo i nadamo se da ce u finalu biti jos bolje!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

     

    Pozdrav svima,

     

    NeXuS

     

    :pivopije:

  2. alo bre kada ce Majspejs i ta gej sranja da mozemo da cujemo tu muziku bre

     

    pa treba naterati jos 6 clanova benda da se pojave na nekom slikanju!! cim se to dogodi, ide space i ostala gay sranja!! :D:D:D

     

    :pivopije:

  3. :muzicar::muzicar::muzicar::muzicar::muzicar::muzicar::muzicar::muzicar:

    MA VI STE SVI PI....KE USRANE!!!!!

    NEMATE POJMA!!!!!!

    :evotigana::evotigana::evotigana::evotigana:

     

     

     

    I TI DARKO.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

     

    kolko je tebi dosadno bilo da si napravila nalog samo da bi prozivala svoj bend i darka!!! :D nemoj vise bre da spamujes temu nego pisi nesto korisno!!! :razz::razz::razz:

  4. ajd dizite te pesme online, da se cuje :da:

     

    treba jos da se odradi neki photosession i onda ce space da se osposobi i onda pesme for everyone!!! hehehehe :D:D:D

     

    :pivopije:

     

    haha!!! neki... imam jedno 40-ak DVD-ova pa mozemo da se nadjemo neki put da izaberes sta ti sve treba... imam i vst instruments i neke directX plugin... najbitnije, sto tebi treba, je BFD Drumkit koji je na 9 DVD, treba ti i neki lep kompresor, amplitube ili guitar rig i neki vokoder efekat za Kovaca (da mu dodamo jos muda :rockdevil: )... to sve moze da se iskopa iz onih mojih diskova... ma najbolje je da se nadjemo jedan dan... dogovori se ti sa Jovanom posto ste vas dvoje vise u kontaktu nego ti i ja pa cemo da iskombinujemo nesto... :)

     

    ma skidao sam bfd2 al je neka istripovana verzija bila da na kraju nisam mogao da je lepo pokrenem. a za ovo ostalo mozes lepo jedan dan da banes do mene pa da radimo malo zajedno ako hoces!! :rockdevil::rockdevil:

  5. Boki cuo sam snimak... Dobar je, ali deluje nezavrseno... Doradi malo bubanj i vokale... Posebno Jovanin jer si ga ugusio... Bubanj je malo slabiji i fale mu muda... :)

    Ovo je samo dobronamerna kritika da bi zvucali sto bolje... :rockdevil:

     

    pa realno i jeste nezavrsen posto sam imao fazon jedan dan da izmixujem sve 3 pesme! :D bubanj je los posto nisam uspeo da nabavim onaj vst koji sam hteo a ako imas neki bio bih ti veoma zahvalan!! :D

    a slazem se i za vokale!

    hvala na kritici, svaka je dobrodosla! :pivopije:

  6. Juce smo zavrsili snimanje demo-a, danas se radi mix i sutra bi trebalo da saljemo demo u Skoplje za ucesce na rock/metal festivalu u Makedoniji.

    Vise informacija o tome kada dobijemo odgovor iz Skoplja. :rockdevil:

     

    :pivopije:

     

    poz

     

    Boris, NeXuS

  7. :( Pih! Propustih svirku!

     

    ....nadam se da ce uskoro sledeca!

     

    Nemam trenutno ni jednu u planu ali ne sumnjam da ce da iskrsne nesto!!

     

    Svirka je bila sjajna, hvala svima koji su bili i podrzali nas i nadamo se ste se lepo proveli kao i mi!! :rockdevil:

     

    :pivopije::pivopije:

  8. slusao sam vas par puta iznenadili ste me u Dangubi a u SKC-y ste me malo razocarali mnogo ste forsirali pevaca :):):)

     

    jbg skc je bio generalno bio raspad sistema iz mnogo razloga, ponajveceg organizacije i zbog toga loseg raspolozenja na bini.

     

    hvala na podrsci!!! :rockdevil:

  9. Imate neki sajt, space ili nesto gde se mogu cuti pesme?

     

    pa space je trenutno u "izradi" :-) posto treba da napravimo promo fotografije pa kad bude bice informacije na forumu!!!

     

    drago mi je da ti se svidelo!! :rockdevil:

  10. Posto je bend koncno ustalio postavu mislim da je vreme da se i ovde napravi tema.

    Bend je pre 3 godine ima svoju prvu svirku. U prvobitnom sastavu su bili Nikolina(vokal), Andrej(Bubnjevi), Milena(Klavijature), Janko(bas gitara) i Boris(solo/ritam gitara). Kasnije nam se prikljucio Kovac(drugi vokal). Nakon godinu dana sviranja i par svirki Nikolina je napustila bend i na njeno mesto dosle su Bojana i Tamara. Opet nakon nekog vremena Andrej je napustio bend i neko vreme nam je na svirkama pomagao Andrej iz Nighfall-a, da bi konacno pronasli naseg trenutnog bubnjara Milosa(Shemsu). U avgustu 2007 Bojana i Tamara su napustile bend i bend je odlucio da napravio pauzu dok se ne pronadje odgovarajuci zenski vokal. Nakon skoro godinu dana pauze bendu se prkljucila Jovana kao vokal i Dejan(Technical Illusion) kao druga gitara.

     

    Bend je svoju prvu svirku odrzao u XIII beogradskoj gimnaziji, potom su usledile svirke na raznim festivalima kao sto je velika humanitarna svirka u VI gimnaziji, hit 202, metal sound, scream...

    Bend je imao i par samostalnih svirki ukljucujuci i veliki Nightwish tribute night u Dangubi gde nam je gostovao bend Apophis i na kome je prisustvovalo oko 400 ljudi.

     

    Trenutno imamo zavrsenih 5 autorskih pesama i jednu nasu obradu (Duran Duran - Save A Prayer). Uskoro planiramo da snimimo demo i da napravimo besplatnu promo svirku, gde cemo deliti nas promo materijal.

     

    Toliko za sada. Sve dalje bitnije informacije ce biti postovane ovde.

     

    Pozdrav, Boris(NeXuS)

     

    NeXuSlogo1.jpg

×
×
  • Create New...