Jump to content

wastelander

Iskreni članovi
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by wastelander

  1. Verovatno zato što im ne odgovara tip heavy metala koji Judasi sviraju. Kad bi oni imali više fanova kod nas, automatski bi ih imali i Saxon, Grave Digger, Helloween, King Diamond... Maideni su nekako osobeni, malo koji bend podseća na njih, pa onda šira publika sluša samo njih, ove druge ne sluša.

     

    Mrzim takve ogranicene likove,samo to to to to to i to,i nista drugo,..

  2. Znam puno ljudi izvan metala koji su čuli za Maidene, pa i za neke daleko manje metal bendove, ali nemaju pojma šta je Judas Priest.

     

    To je jako tuzno,i ide mi na nerve,ako su ljubitelji heavya mogli ici na Maidene,zasto nisu mogli i na Judase,nikad mi nece biti jasno..

  3. Slušao sam samo album Pure Filth. Da budem iskren, uopšte mi se nisu svideli. Uticaji panka i nju vejva su uočljivi što me ozbiljno sprečava da bar još nešto od njih preslušam.

     

    Nema tu nikakvog "nju vejva",uticaja panka ima sto je odlicno

  4. Preoprucujem EVOKEN, jedan od najbolji Doom Metal bendova!!! Ovo je tako sporo da ces pozeleti da odseces sebi klinac dok slusas (u jebote ala sam ovo izlupetao). Rad gitarist je odprilike ovakav: o'kine zice pa ode do prodavnice da kupi hleb, o'ine zice pa ode da doruckuje, vrati se posle pola sata slusa muziku i kaze sebi:"Jebote zaboravio sam da o'kinem zice" i vrati se pa opet o'kine......

     

    omg ja se vratio na temu od pre sto godina,..imalu su oni i deo karijere gde su bili poprilicno brzi kao ovo npr. http://www.youtube.com/watch?v=0N10OgjmTGo ,bili u vise death bend nego doom,..no dao si primer za pohvalu

  5. Engleska speed metal grupa,formirana 1982,veoma slicna Venom-u,do sada su izdali 6 albuma,nazalost grupa se raspala(nemam pojma koje godine)

    pa poslusajte koga zanima,i ko nije poslusao

     

    Warfare - Rape

    Warfare - Metal Anarchy

    Warfare - Burning Up

     

     

×
×
  • Create New...