Jump to content

Maridzolka

Članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Maridzolka

  1. Meni bakuta uzela neki Biomelemov Biošampon,piše na njemu podstiče rast i jača kosu.Košta oko 250 kinti u apoteci. :D Za ovo da podstiče rast nisam baš sigurna jer meni raste i bez toga,ali za jačanje mogu da potrvrdim :D Jedina mana je sto ne miriše nešto posebno kosa kad je operem njime :cry:

     

     

  2. Volim dugu kosu,ali pre svega negovanu kosu. Ruzno mi je kad vidim nekoga sa dugom kosom,a ona jadna sva iskrzana,masna i tako to. redovno šišanje+pranje=super kosa :D Ja imam dugu kosu od kako znam za sebe.Jedino sam imala kratku kad sam naFatala neke vaške u vrticu pa me moji ošišali. Sad imam kosu do struka,prirodno plavuU poslednje vreme je pocela da mi opada :cry: smirujem je nekim medicinskim šamponom.Sve će biti okej samo da se ne probudim jedno jutro kao skineta :D

     

    Uzgred,te sitne pletenice mnogo sjebu kosu.Imala je moja ortakinja i kad ih je rasplela reakcije su bile :wacko::udri:

  3. Blah ja nosim cvidze josh od četvrtog razreda osnovne.Navikla sam se na njih.Čak mi se desi da ponekad zaspim sa njima pa ih malo iskrivim :D U skorije vreme planiram da uzmem sočiva,ali se malo plašim da turam ta čuda u oči :D Btw. o cvikerima za sunce mogu samo da sanjam :sad:

×
×
  • Create New...