Jump to content

Will-O-The-Wisp

Iskreni članovi
  • Posts

    272
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Will-O-The-Wisp

  1. Eto, sta ste sad uradili - natjerali ste me da izmijenim post, a to je za jednog Crnogorca naporan pos'o. Pa nadji odgovarajucu stranicu, pa nadji "edit", pa se ispravi, da dodaj nesto novo, pa postuj... To je zlocin sta ste vi nocas napravili!!! biggrin.gifa: tongue.gif:mrgreen:smile.gif

  2. Uh, nemam zivaca da citam 19 strana zato cu reci samo ovo: Skinuo sam od njih demo stvar "End Of The Night", sve fino zvuci, ali ona DJEVOJKA (kultura izrazavanja na djelu - prim. WOTW poslije silnih kritika) sto pjeva - e, ono je glas! biggrin.gifa: Gledna ubija samo tako! Vrh! Stvarno za medalju! biggrin.gifa:

  3. verovatno mislis na kings of metal :roll:

     

    Hahaha... Jos jedan moj ispad. Prvo je bio album Maidena - "Powerslayer", a sad i album Manowara - "Kings Of Metal"... Cccccc... Fino kaze Blackie: "Puk'o sam ko lasna!"

     

    Ma, Haily, slusam sam "Hail And Kill" u tom trenutku, a i bilo je kasno tako da... smile.gif

  4. U zadnje vrijeme najvise slusam:

     

    Iron Maiden - "Somewhere In Time"

    Manowar - "Hail And Kill"

    Judas Priest - "Painkiller"

    Loudness - "Soldier Of Fortune"

    Saxon - "Denim And Leather"

    Dio - "Holy Diver"

    Bruce Dickinson - "Accident Of Birth"

    Kind Diamond - "The Eye"

    HammerFall - "Legacy Of Kings"

    Virgin Steele - "House Of Atreus (part I & II)" (ovaj, ustvari slusam svakog dana u poslednjih godinu dana biggrin.gifa: biggrin.gif )

  5. Hmmmm... Bojke?! Jos jedan nadimak u mojoj bogatoj kolekciji. Dobro je, samo dok me ne zovete Willy... Sto bi rekli americki klinci: Willy is a girls name! :mrgreen:smile.gif

     

    Sobarica je samo pogresno protumacila stvari. Ja sam posten djetic! Ne dirati u cojstvo i junastvo!!! Je l' to onaj best of gdje je Bruce producent??? Zove se, cini mi se, "Don't Fear The Reaper"... Ispravi me ako grijesim!

     

    Hmmmm... Jeco duso, nisi dobro! Kakva gajba?! tongue.gifsmile.giftongue.gif 8O

  6. Eric Bloom iz Blue Oyster Cult ima dosta dobar glas biggrin.gifa: ...

     

     

    Zbog ovoga imas gajbu Pepsija od mene... Ako vise volis pivo - moze i to! biggrin.gifa: :mrgreen:smile.gif

     

    E, Vilke, Vilke, pa znao si valjda da volim BOC? 8O

    I moze, sasvim odgovara ponuda gajbe piva biggrin.gif

    Radujem se oktobru smile.gif

    Nemoj samo posle da se pravis da se ne secas obecanja tongue.gif

     

    Nisam znao da volis BOC! Taman sad imam od koga da slapam diskove!!! tongue.gif:mrgreen: Dobices tu gajbu, ali samo da je ja ne nosim... ipak sam Crnogorac! biggrin.gifa: smile.gif Ne, necu se praviti da se ne sjecam obecanja, vec cu se praviti da si ti luda i da izmisljas stvari, kao npr. ovu da sam ti ja obecao gajbu piva! Svasta od tebe, Jeco!!! smile.giftongue.gifsmile.gif:mrgreen:tongue.gif

  7. Ideja je potekla kada sam vidio spot i tada prvi put cuo pjesmu. Naravno, obratio sam paznju na refren, a zatim i na sam spot, a kasnije, naravno, i na smau pjesmu... Mislim one poruke ispisane na kartonu (a "prezentuju" ih ljudi svih glavnih nacija i rasa), zatim Kianu kako samo pici naprijed - ljut i odlucan... Bla, bla, bla... Sve to sugerise, 'ajde da ovo ovako nazovem, "latentni patriotizam" zapakovan u oblande sasvim solidnog reditelja... Nisu oni glupi, da su izasli sa zastavama - izgubili bi dosta fanova koji bi rekli da su globalisti i da su sold-out!!!

     

    I u nekoj recenziji (da li treba da napomenem da je ocjena bila katastroflna?! :mrgreen: ) jedan recenzent je rekao kako je, valjda, neko iz benda rekako kako je ta pjesma posvecena Americi... Juce sam trazio tu recenziju, ali bez uspjeha... Cim to iskopam postovacu ovdje!

  8. Za Coyota :

     

    Ovo ti je vec druga poruka da Manowar nije heavy bend i da se ne nalazi na pravom forumu. Mogao bi prvo da proveris odakle su kao i da pustis albume Battle Hymns, Hail to England, Sign Of The Hammer pa da onda komentarises gde spadaju.  

    Posto vec blejis na netu svrati malo do Manowar official sajta pa se obrazuj.

     

    Andrej.. moram da te ispravim.. manowar nije heavy vecj power... :roll: drugo.. nemoj ti Paji da prichash koje albume da slusa posto ih vecj sve zna napamet biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

     

     

    smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

     

    Dobro imamo sad americki Manowar, zatim ovaj njemacki (da nisi mislio na Majesty?!), a imamo i one svedjane Kingowar!!!

     

    Markoni, zajebi, brate! Nisi ti ni primac ovakvim fanovima Manowara!!! biggrin.gifa: tongue.gif:mrgreen:smile.gifsmile.gif

  9. Ne mislim da je "Safe Home" ljubavna pjesma... Mozda prema domovini... Pogledaj i spot i bice ti jasno... Svi u SAD-u pate od tog "9-11 sindroma", pa i Anthrax...

     

    Sto se tice "You Shook..." AC/DC su nenadjebivi!!! biggrin.gifa:

×
×
  • Create New...