Jump to content

^TK^

Iskreni članovi
  • Posts

    731
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by ^TK^

  1. Naslov jeste previse pretenciozan, pogotovo sto se tako olako frljaju zakljuccima bez realnih osnova. Ali nije nemoguce. Meni je ok ona pretpostavka da kamenje prati polozaj sunca i da je sagradjen u ritualne svrhe, Mada je pitanje da li je religijska svest neolitskog coveka bila na tom nivou.

  2. Zasmetalo mi sto bi neko sa prethodih stranica da glumi ministra prosvete i da ubacuje ovo u lektiru, a vidi se da postojecu nije pipao jer da jeste prepoznao bi da je dopadljivost i popularizacija delo dobilo zhvaljujuci sladunjavom pripovedackom stil koji zavodi neiskusne citaoce na pogresnu percepciju vrednosti knjizevnog dela. u pocetku me je taj stil odusevio ali pred kraj razocarao kliseima zbog kojih je bitno ispustio tok radnje koja me svo vreme neizostavno potsecala na lose prepricano spominjano klasicno delo. U svakom slucaju nije toliko lose za razonodu jer zbog stila i duzine drzi paznju prosecnom citaocu. A opet postoji opcija da sam opsednuta klacinim knjizevnim delima i da drugima s pravom ne verujem.

  3. ja kontrolisem za NOPO

    aj prvi put u zivotu da kontrolisem za nekoga za koga me zaista zanima kako ce da prodju na izborima

     

    Kako su te kontaktirali/si saznala da si upala? Meni nista ne javise zvanicno, ali bitno da su mi poslali poruku da treba da dam overenu izjavu za njihovo ucesce na izborima. :uhoh:

×
×
  • Create New...