Jump to content

drawntoblack

Iskreni članovi
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by drawntoblack

  1. Cifra od 650e je nesto skroz drugo onda. :)

     

    Ako tebi ATK nema midove, onda nista nece. Imao sam prilike da slusam ATK800 uzivo, otprilike je to najmidastiji ton koji sam ikad cuo (direktno DI u razglas), recimo da growl i grind koji iz onoga izlazi sije svaki Warwick koji sam cuo uzivo, nije da ih je mnogo ali opet. Jos jednom, slazem se za SR, i tek treba da cujem neki koji zvuci siroko i masno i da ima muda, ali za neku cifru of 250e uzmes neki SR300 (a ima takvih da biras na KP) i miran si, pogotovo za metal. Nesto bolje od toga da nadjes nema sanse, osim ako ne naidje neki polovni Peavey grind ili slicno, mada i oni nisu za svakog zbog 35" skale.

     

    Schectere nisam ni cuo ni probao, ali vidim da mahom trpaju HZove u njih, meni to sve dodje isto kao Ibanez. Nemoj da me shvatis pogresno, ja stvarno ne volim Ibaneze (mada imam BTB jer je bio najbolja kupovina u tom rangu), vise sam za Warwick/Spector, ali za taj neki pocetnicki rang ne bih razmisljao dvaput.

  2. Ne znam bas za to. Pre bih ganjao nekog ibaneza za 250e nego skvajere, arije, jamahe i slicne stvari. Ja SR seriju stvarno ne mogu da smislim zato sto mi je to neka prva asocijacija za moderni metal i hifi skupovan ton, ali SR300 npr su stvarno super kupovina za male pare, pogotovo ova nova serija.

     

    Sta da se radi kad kod nas i nemas neki izbor u svakom slucaju.

  3. @Bitldjus, ne znam kakvo pojacalo imas, ali ako je neka niza klasa, u svakom slucaju je bolje da te pare ulozis u neki DI box umesto u mikrofon. Ili ako imas vec DI out na pojacalu, jos bolje.

    Kad imas cistu DI traku, imas mnogo vise opcija posle. Mozes da se zajebavas sa VST pluginovima (tipa AmpegSVX, Markbass Studio), dok kad snimas sa mikrofonom, to ti je sto ti je, vec samo po sebi zvuci dosta muljavo, i ne mozes nesto preterano da budzis posle :)

     

    Cak i ako ozvucavas pojacalo, pozeljno je da imas i DI signal, pa da ih posle kombinujes. Mikrofon ce uvek da izbaci mnogo bolje niske frekvencije, dok ce DI da ti da jasnocu i definiciju.

  4. Skroz drugacije od svega sto su do sada uradili. Rifovi i sama produkcija skroz vuku na industrial, nema tu vise MDMa uopste.

    Svidja mi se sto ne forsiraju ovog novog pevaca da peva toliko visoko koliko na pesmama sa zadnjeg albuma, ovako mu je glas cak i prijatan za slusanje :da:

  5. Gitarista i basista iz Pozarevca traze bend. Sto se same muzike tice, najvise slusamo/sviramo konkretno melodeath, ali nam u principu pravac toliko nije bitan. Dakle, u obzir dolaze i heavy/power/prog, gothic, melodicni black metal... Sviramo vec duze vreme, imamo iskustva sa radom u bendu, i solidnog iskustva sa stvaranjem pesama. Obojica smo '91. godiste.

     

    U obzir dolazi i muski i zenski vokal, eventualno jos jedna gitara (mada nije neophodno), klavijature i naravno bubnjar. Jedino sto nam je bitno je da ste iole ozbiljni, da imate volju i zelju za probama i autorskim radom.

     

    Kontakt:

     

    Marko - 064 46 90 330

    Nikola - 064 289 32 84

     

    mail: [email protected]

     

×
×
  • Create New...