Jump to content

Grifon

Iskreni članovi
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Grifon

 1. Moram da kazem par stvari:

  osobe koje se bave umetnoscu nikad ne teoretisu o istoj;

  reci ce: svidja-ne svidja, bla-bla - CIAO!

  Nema tu filosofiranja.

  Pitajte bilo koga ko zna da slika kako je to uradio i reci ce Vam - Ma, ne mogu ...

  Postoji daleko veci broj onih koji dramoseraju o "Istoriji umetnosti" kao da je to bitno po bilo kom osnovu, nego onih koji zaista SLIKAJU.

  Pardon, onaj koji umetnost proucava - nije i sam umetnik.

   

   

  Bravo! icon_rockdevil.gifpivopije.gif
 2. Ne svidja mi se to... :ne:  :ne:  :ne: pa ja sam i pocela da slusam metal da bih bila drugacija...ako svi pocnu da slusaju metal,to vise nece biti zanimljivo :cry:  :cry:  :cry:

  8O ako je to jedini razlog...slusaj nesto drugo...inace ko sto neko rece,trend ce proci-mi cemo ostati

  Hail!

 3. It's All Tears akusticna verzija je fantasticna pesma biggrin.gifa: ...a sto se tice "metalskog krestanja" poslusajte Stigmata Diaboli pa onda nesto recite... Inace jel' neko cuo Join Me u tehno varijanti, ili mozda spot za istu pesmu ali "ice version" ?

 4. Prva stvar je da nisam hteo nikoga da vredjam...Drugo, ne slazem se s tobom.Promene u stilu sviranja uopste nisu toliko izrazene koliko neki ovde tvrde ako se gledaju po jedan album unazad,a ako uporedite prvi sa poslednjim onda da,kao i kod svakog benda uostalom...I In Flames ce uvek biti jedan,siguran sam da nece poceti nekoga da kopiraju a bice kopirani kao i uvek...Albume Lunar Strain,Jester Race,Whoracle itd. iza sebe imaju samo In Flames biggrin.gifa: 8)

  Hail!

×
×
 • Create New...