Jump to content

DJ_raBo

Iskreni članovi
  • Posts

    258
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DJ_raBo

  1. Od kad sam poceo da pusim, negde od 8. razreda promenio sam dosta cigara: LM plavi i zeleni, davidof crni, lucky strike, plavi i zuti camel, plavi i crveni pall mall, i sad sam se opet vratio na zuti camel, skroz mi je ok, generalno volim jache cigare. Inace, popusim oko kutiju i po dnevno.

  2. Šta su rekli Amerikanci kad su videli Mariju Šerifović?

    - Auuuuuuuu, al' smo ih bombardovali!

     

     

    Došao Toše u prodavnicu automobila i pita:

    • Koji bi mi auto preporučili?

    Prodavac mu odgovara:

    • Sine, uzmi ovaj TUAREG i Bog će da te vidi!

    Au, koji brutali! :)

  3. Haha, do jaja. Konacno jedan normalan post na ovoj temi.

    Inace, ja uopste nisam prokomentarisao ovu temu, jer smatram da je ova rasprava, u najmanju ruku, nelogicna (da ne upotrebim neku tezu rec :cool: ). Reci cu samo ovo: po meni, nije pitanje da li je neko skolovan ili neskolovan muzicar, vec koliko, i na koji nacin spaja vezbu i talenat, i na kraju krajeva, kako i koliko vezba. Nekome lezi 'klasicno skolivanje', dok neko vise voli da 'provaljuje fazone' sam, ili eventualno na nekim privatnim casovima. Oba nacina su cool, stvar je samo u individualnom dozivljaju, viziji neke osobe.

    Eto, ipak sam prokomentarisao :cool::udri:

  4. Ubi nas Milan...

    Vidic je igrao ochajno, za drugi gol je direktni krivac, za prvi Hajnce, a za treci svi zajedno. Manchester nije imao nijednu shansu, nishta! Ronaldo je igrao jako loshe, vishe nije ni mogao pored Gatuza i Oda. Kaka je majstor, bolji je od Ronalda. Ronaldo je vishe cirkuzant, dok Kaka igra za tim, bez suvishnig poteza lepih za publiku. Shteta, najbolja ekipa u Evropi je ispaa zbog povredjenih igracha. Milan je zasluzheno proshao Manchester, ali nije zasluzhio da uchestvuje u Ligi shampione. Od Serije B, preko minusa od 8 bodova, taman da udje u kvalifikacije, zatim Zvezde, pa najlakshe grupe i potom Seltika, pa do finala. Jako mi je zhao, nadao sam se da ce Junajted 23. maja, na moj rodjendan, osvojiti pehar s ushima...

    Dobro je rekao Murinjo, teshko je igrati na tri fronta protiv klubova kojima je jedino LSh ostala.

    Chestitam Milanu.

     

    Shto se tiche Zvezde, nishta novo.

    Slazem se sa celim tvojim postom. :da: :da:

×
×
  • Create New...