Jump to content

ludinaucnik

Iskreni članovi
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ludinaucnik

  1. Krenuo sam u petak uvece oko 21h za Debeljacu i vratih se pre koji sat taman na posao ovako smrdljiv

    :bigblue:

     

    Organizacija je bila na nivou, svaka cast De'Wheels-ima. Moto skup u Debeljaci je od sada na mojoj listi "must go" kraj Apatina i Futoga jer je zaista jedan od boljih u Vojvodini. Docekali su svakog ko najboljeg prijatelja i zaista su sredili prostor. Jedina primeda je sto nije bilo Jelena, ali sredilo se u najblizoj prodavnici.

     

    Tarja k'o Tarja je bila odlicna. Uzivo dosta bolje i zvuci i :red: izgleda. Pre koncerta sam se slikao, dobio autograme i izljubili se srpski :bigblue: tri puta, a posle sam dobio i set listu koja je bila kraj njenog mikrofona.

     

    Evo par snimaka koje sam snimio te noci:

     

     

     

    • Upvote 3
  2. Pa nije valjda da se jos niste dogovorili kako iz Beograda da predjete tih 40km?! :bigblue:

     

    Pa jbt. prepesacio sam vise za neke svirke, a sad prelazim preko 600km tamo i nazad. Do juce smo planirali vozom da idemo, mada smo se snasli i iznajmili dva taksija za tamo i nazad sta ce svakog kostati po 1.500rsd. Pokusajte tako ili pod jednu ruku sator, prod drugu pivo i vozom koji je krece sa stanice Dunav u 11:30 (cena oko 180rsd), a ako ne voz onda bus i tako ujutro nazad ili taksijem koji je oko 1.000rsd do BG-a

     

    Inace na facebook stranici Tarja Turunen Serbia pise da ce biti samo sedam pesama i trajace sve ukupno 40 minuta. Evo set liste:

     

    Dark Star

    I Walk Alone

    Falling Awake

    Underneath

    In for a Kill

    Die Alive

    Until My Last Breath

     

    Tako da za svojih 800rsd od ulaznice ocekujte dobru pasuljcinu i kratak koncert :mhihi:

  3. Platis put unapred pa ti verujem :bigblue:

     

    Ma nema problema, dogovoricemo se ako ista od ovog bude. To je najmanji problem.

     

    Ako nista onda sator pod ruku, 'ladno pivo pod drugu, zenu preko ramena i ode vozom jos u petak. Skoro me isto izadje i jos nema nerviranja oko organizacije.

     

    Karte takodje nisam jos narucio, ali trebam uskoro najverovatnije preko eventima, samo da ovi traktoristi odblokiraju puteve jer ovako nikad nece doci :mad:

  4. Pravo da kazem jos nista nismo isplanirali :mrgreen: Imamo rok do 15.juna da napravimo spisak dvadesetak ljudi koji bi sigurno isli pa bi tek onda pravili plan kuda i kako.

     

    Naravno uslov da udjes na spisak je da pokazes karte zbog gadnog iskustva za put na koncert Rammsteina kad je cetvoro odustalo u zadnji minut i za koncert Sabatona kad smo u zadnji minut hvatali bus za NS i voz za BG jer je vecina odustala pa smo ostali bez prevoza :udri:

  5. Da li ima neko iz okoline Sombora i Apatina da bi isao na koncert pa da organizujemo neki prevoz? Za sada nas ima 10-oro, a fali bar jos osmoro da napunimo mini bus. Cena u oba pravca 1.100rsd, a moze biti i niza ako nas bude vise. Taman da se ustedi za pivce :pivopije:

     

    A ako ne bude od organizovanog prevoza odmah da napisem da cena povratnih karata vozom Sombor-NoviSad-Beograd-Debeljaca izadje oko 1250rsd tako da kako god ispadne vidimo se tamo ;)

×
×
  • Create New...