Jump to content

MegaDave90

Iskreni članovi
  • Posts

    2368
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by MegaDave90

  1. 6 hours ago, Angelystor said:

    Bio sinoć "Scream for me Tilburg".  Iako reče na kraju giga da bolestan od pre par dana, fino se drži Brus. Imao je par refrena gde se debelo čuvao (Resurrection Men, Aquarius), ali sa druge strane povremeno zvučao sjajno (Tears, Tower), tako da varira tokom nastupa. Početak giga čudno tih zvuk, više čuo sebe nego bend, posle ga malo sredili kad krenule novije stvari. Ta sredina seta doduše najgori deo (dve nove, random instrumental), ostatak fino prošarana diskografija, i drago mi jako za dve stvari sa Tyranny. Konačno i jebeni Accident da čujem uživo, veliki tick za bucket list.

    Šteta što nema Roya tu, ali super mu je bend live trenutni, verno zvučale pesme. Jedini nag koji imam je ovaj neki talijanski Milić Vukašinović na klavijaturama, koji se ubacivao u par pesama sa soloima. Publika bila ok, ali nekako suzdržana, pogotovo u poređenju sa Guardian gigom na istom mestu 2 dana pre. Iako bilo, naravno, dosta Maiden majica, nemam utisak da su ludi fanovi solo materijala. Još i nije bio rasprodat gig, mild shock.

     

    Videh da nisu svirali Book of Thel, tj.da su umesto 16 pesama, svirali 15, je l' tacno to?

     

  2. Tekstovi uzasni na svim pesmama. Najbolje pesme su naslovna pesma, Celebutante i realno Mission to Mars, catchy sa sve uzasnim tekstom. Bolje da je ceo album bio kao Mission to Mars, bio bi mi barem zanimljiv.

  3. Odlicno bilo, prijatno sam se iznenadio. Ocekivana set lista, ali lepo sto su ubacili Blood Brothers. The Clansman na kraju je bio pun pogodak, definitivno

    Sent from my M2004J19C using Tapatalk



    • Like 1
    • Upvote 1
  4. 1.Still Life
    2. Damnation
    3. MAYH
    4. Blackwater park
    5. Morningrise
    6. Watershed
    7. Ghost Reveries
    8. Deliverance
    9. Orchid
    10. Pale Communion
    11. Heritage
    12. Sorceress
    13. In Cauda Venenum

    Sent from my M2004J19C using Tapatalk

×
×
  • Create New...