Jump to content

Angrist

Iskreni članovi
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Angrist

  1. Sticajem okolnosti (odnosno kupovanjem EXPLOSIVE-a) saznao sam da je rodjena istog datuma kao i ja cak su nam i interesovanja slicna. Meni je ona super zgodna a i lepuskasta je. Sve u svemu ZLO OD PESME I GLASA. I zato NEMOJTE DA MI JE DIRATE!

     

    GothicWhraith uz tebe sam!

  2. delikvent,

    1. instant koncepti umeju da opstanu jako jako dugo. black sabbath je instant koncept, i uz to jos antiprotivan. a opstali su jako dugo i izvrsili prejak uticaj. the doors su instant koncept, nirvana je instant koncept, uz to jos i lopovluk najgore vrste.

    2. sta su trajne vrednosti? ako cemo o trajnim vrednostima, ne bi muzika otisla dalje od folka i klasike i niko ne bi gitaru ustekao u struju u jednom trenutku ili pustio kompjuter da svira. sta je kriterijum trajnosti u vrednostima, ili samo picis fraze koje nisu dostojne cak ni SPC?

    3. nisu planski otisli, nego su se zadesili tokom nekog festivala, a kako u datom trenutku nije bilo niceg zanimljivog u blizini, rsili su da ostanu na koncertu i zakljucili da im je to bilo najprijatnije iznenadjenje, jer su ocekivali popicno vlazenje maloletnih svabica, a dobili pristojnu dozu prasenja.

    4. ja ti mogu nabrojati bar 10 bandova iz cuga na koje je HIM izvrsio uticaj, neposredan ili posredan. o epohalnosti cemo pricati za nekih 20 godina.

    5. obrati paznju na sentenced, checkiraj njihova poslednja 2 albuma i dostigni to, leba ti.

     

    fantasmic,

    procitaj delikventov potpis, shvatices da ce dotle jos mnogo vode proteci savom i dunavom. nije jedina prednost u zatreskavanju, vec u lako-teskoj muzici koja te tera na samoevaluaciju.

     

    cika postare,

    najprostije receno, tako je. ali ne samo to...

     

    melinda,

    tema ce biti aktuelna dokle god je nas nekoliko tu prisutno da razmenjujemo informacije. po pitanju smisla i kvaliteta, ostoji pozitivna korelacija izmedju ta dva. ali nije stopostotna. dakle, ti imas svoje misljenje, niko te ne tera da slusas HIM ili da promenis misljenje, ali ako ti ne pronalazis bilo smisao, bilo kvalitet, ne znaci da ga nema. neko razmislja u drugom pravcu i pronalazi oba.

     

    toliko.

    IDI

    icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gif

  3. HIM je definitivno bitan band , cim tema o njima ima 97 strana,zar ne !

    Mozete da ih volite ili ne volite ,to je vec stvar ukusa,ja definitivno vise volim da vidim njihov spot na TV nego recimo Cecin ili Zeljka Joksimovica ili pak sugave repere.

    to stoji! icon_da.gif

  4. Jel su oni ovo promenili pevaca na zadnjem albumu? Video sam neki spot na Metropolisu i skroz sam se iznenadio. Nekad su vukli na thrash, a sad su chisti power...

    Promenili su ga! Za starog se prica da se ozenio i smirio i skratio kosu wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif (kakva steta) icon_sad.gificon_sad.gif .

    Novi je bivsi pevac PRIEST-a - Reaper (tako mu je umetnicko)

    Stari je bio mnooooooooooogo bolji. musik19.gif

     

    P.S. Jeste li culi njihovu obradu Maidenovie "The number of the beast"? icon_rockdevil.gif Skroz ludo.

  5. btw meni se spot svidja, mracna priroda, divlje zivotinje ukleta kuca or something totalno ok icon_rockdevil.gif ali to je samo moje misljenje icon_smile.gif

    Skroz se slazem!

    Meni se scvidjaa taj trip sa duhovima i ukletim kucama. icon_rockdevil.gif

    Ideja je fenomenalna ali bi mozda moglo bolje da se odradi. musik19.gif

×
×
  • Create New...