Jump to content

pripravnik_23

Iskreni članovi
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pripravnik_23

  1. Procitah na brzinu, da, naravno da ima dublje znacenje od svih horora u zadnjih dve godine zajedno, ali kad nemam snage za jos jedno gledanje. Jednostavno nije me radio. Bolje da je skroz zastranio u dramstini nego ovako... A ne volim ni klasicne ni ovakve zavrsetke kod horora. Volim one sto ostavljaju bez teksta dok ide odjavna spica ;)

  2. ako vam babaduk nije niš posebno, voleo bih pogledati novije horore koji su vama odlični.

    Iskreno, mene nijedan horor u zadnjih dve tri godine nije naterao da priznam sebi da je dobar, ili ok, ako nista drugo. Ova i prosla su ocaj zivi, nikada gore nije bilo. Sto se babaduka tice, nije bas "nista posebno", dobar je kao neko osvezenje ali sve je to vec vidjeno (mani me sto je Essie Davis ojebala sa glumom tripozne mame, kad je to vec odavno vidjeno u kultnim filmovima koji su se radili pre petnaest, dvadeset godina), ali daleko da se moze pogledati vise od jednom. Sta je po meni problem? Problem je generacija ljudi koji se bave ovim poslom, koja je dosla po svojih pet minuta ali ovo se ovako ne radi. Ne kazem za ovaj, vec za masu filmova iz ove branse u zadnje vreme. Stari provereni majstori ne zele i nece radi stare slave, jer verovatno ne mogu dorasti zadatku, a novi, evo kao sto si i sam konstatovao prave razne gluposti i prezvakane stvari, u nadi da se svidi babunima od petnaest, sesnaest godina koji ce lupati zvezdice po imdb-u. Druga jako bitna stvar, horor kao horor umire, hteli mi to priznati ili ne. Nekada sam voleo snuff filmove, pazi filmove, a sada ti mogu poslati giga pravog snuff stuff-a. Aj sada budi pametan pa napravi film da ima radnju (dobru, ne mora odlicnu) a da mu efekti budu na visokom nivou (kao sa autenticnog snimka) da bi zadovoljio nekog frika koji ima tog pravog materijala na tone.

  3. Jel ovo neka interna "stare stvari su uvek bolje" fora na ovom forumu?

    Ne, nego ne vidim ja tu nista pod hardcore. Onako zvucati ,96. i ovako sada?

     

    da, stvarno greota sto su nastavili sa razvitkom zvuka nakon ep-jeva i pocetnih albuma...

     

    evo sada znas i za ovaj raised fist:

    Ne hvala, bratac.

  4. The Returned? Open Grave? Sinister?

    The Returned nisam gledao, Open grave na cekanju, mada ne polazem neke nade, Sinister me je nije dotakao, posebno nakon pojavljivanja one spodobe sa decicom, ali je zadovoljavajuci u odnosu na jedan Insidious, kad ga vec pomenu.

  5. Kapiram te za to, ali nisi mogao ništa "znati" u pravom smislu reči - to je tebi tada sa šest godina (kao što bi i svakom od nas) bila samo neka šarena mustra na zidu i ništa više. Sad, da su ti ostali ti obrisi, to u redu, pa kasnije kroz godine skapiraš ćaletovu priču i onda ti se čini da ih znaš od samog rođenja.

    • Upvote 1
  6. Eh! Ja sam '92 [imao sam 6 godna] znao samo sta je Pink Floyd i Tangerine Dream a Godflesh sam otkrio par godina kasnije. :D

    Gledao sam to kada je izaslo. Odlican dokumentarac!

    E stvarno me zanima šta si mogao da znaš sa šest godina? Realno, da si bio dete sa deset eventualno devet godina te '92. pa ajd. Ej, '92? Kako si znao za njih, preko radio televizije Beograd? Interneta? Išao kod skc-a? Pa i da je neko tvoj imao ploče, kasete, šta si tu mogao znati?

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  7. Jao, pojedini nisu ni svesni koliko su naporni sa tim "Max ovakav, Max onakav, te ne zna da svira, te veze nema"... Debeo je, pa šta!? Prosto mi muka od pojedinih komentara. Jeste li hteli u krevet sa njim? Bitno je izgleda da pojedini bacaju drkice na ove flet članove.

×
×
  • Create New...