Jump to content

WoI

Iskreni članovi
  • Posts

    3969
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by WoI

  1. 1 hour ago, HUMAN said:

    Koja setlista božemesačUvaj.. taman na pola certa da pališ

    Bez zezanja sada, zanima me sta bi ti voleo da je bilo na listi?

    U nedelju je koliko sam shvatio kompletno nova lista.

  2. Drugari, verovali ili ne prodajem dve karte za Wacken Open Air 2019 po originalnoj ceni. Drugar i ja ne možemo da idemo, pa ako ima zainteresovanih javite se.

  3. Dobar je bio koncert, mada što kaže heavyrain baš su u jednom trenutku usporili sa tim solažama i sporim pesmama. Jako mi je žao što nisu svirali Stormbringer, mada i znalo se da ga neće biti pošto su ga izbacili pre jedno deset koncerata sa setliste. Ono što se meni lično nije svidelo je zvuk. Jednostavno mi Pionir nije hala za takva dešavanja.

  4. Dobro ovo kasnije i ajde, ali što "Power of the Dragonflame" unbitan? Drugi Luka?

    Aleluja. Power je rame uz rame sa Dawn of Victory. Možda čak i bolji.

    Ali ne znam u kom su fazonu svi sa prvim Lukinim albumom. Mislim super je album, ali je po meni drugi album bolji. Objasnio je sa tim tehno fazonom tada :rockdevil: Prophet of the last eclipse "najepskija" pesma koju je ikad uradio :pivopije:

  5. Evo ja sam pokušao da pustim dete u sebi, al kao jedan od najvećih fanova Rhapsodya moram reći da je ovo smeće. Uopšte ne razumem ovaj refren, tipa njegov završetak na 1:58 i na kraju pesme. Kapiram da su bili u fazonu daj da smuljamo nešto pošto ne znamo ni sami kako da ga završimo.

    Odoh da pustim Knightrider of Doom, 'ebeš ovo :rockdevil:

×
×
  • Create New...