Jump to content

Alita

Iskreni članovi
 • Content Count

  608
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Alita

 1. Zaboga ljudi. Alister se jeste predstavljao kao zver, ali to ne znaci da nuzno svako ko uzme ime zver je po ugledu na njega. Mogu imati zajednicku viziju ili ideju do nekle, a ne da je jedan drugom uzor.

  Sad kad sam vam nacrtala ko za debile, da li je jasnije?

 2.  

  FANOVI THERIONA, IMA LI VAS?! Još od koncerta niko da se javi da prokomentariše da li je tačna set-lista koju sam postovao! Ja nisam siguran da je sve tačno, nisam baš neki die-hard fan koji zna napamet sve pesme, jbg...

   

  ja sam podosta sigurna da je bila Birth Of Venus Illegitima. Mislim da je bila samo 1, 2 pesme iza Wine Of Aluqah... :confused:

   

  Hm, a nije ti muzika satanistička? :) Mislim, inspirisani su Alisterom K., a ti si fina curica.

   

  Netacno, nisu inspirisani Crowley-em. Pisac tekstova zapravo uopste i nije clan benda vec osnivac levog okultnog reda Ordo Draconis. LEvi redovi se po definiciji kose sa njim, posto on NIKAKO, ali NIKAKO nije bio naklonjen tome, kao sto ti to velis... Al on je prorok novog doba, ako verujes u to, pa je time obelezio ovaj eon. U tom svetlu svi su "telemiti" :) :)

 3. nije to toliko bas nebulozna cifra... ako je neko bas bas manijak.

  Mislim, nemam pojma koliko ih ja imam, jer nisu samo na dvdovima, vec i na diskovima, hardu... ma krs. Al tipujem da imam oko 1,5 - 2 TB. kontam da onda nije bogzna sta tesko imati 5... mada, sta znam :)

 4. e ljudi, mnogo me smara da kopam sta ste sve pisali, pa se izvinjavam ako ste ovo vec diskutovali...

   

  zna li neko da mi kaze gde mogu da kupim najeftinije kameru? trebala bi mi sony DCR DVD 505E ili panasonic NV-GS 300

×
×
 • Create New...