Jump to content

Theatre of Dreams

Iskreni članovi
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Theatre of Dreams

  1. Ah stari dobri LAD...procitajte ovo

     

    According to Kevin Shirley website, the Maiden producer worked on a 'Live After Death' DVD which will feature 5.1 surround sound.

     

    He produced, engineered and mixed it.

     

    No word if the release is already in the pipe. It is also not known if the release will be part of the next History DVD or will be sold as a stand-alone disc.

     

    Jedva cekam icon_rockdevil.gifpivopije.gif

    Odlicno.

  2. joj kakav si ti debil! wallbash.gif ne idem ja u peti razred,nego u prvi, i nisam doso da pametujem nego sam samo reko da mi je hf vise power nego heavy,a sad sto ti ne umes da citas to je tvoj problem!!! i nemoj vise da se vredjas!!!

    Ne znas sta je hiperbola..... no.gif A zna se sta je Power , a sta Heavy , tako da nemam ja sta odredjivati sta je po meni , a sta po tebi.....

    I svejedno nemam vise razloga da se svadjam sa tobom. wallbash.gif

  3. kad bre dolaze hf i strat u budimpestu??? icon_confused.gif zasto bi tema isla na djubriste, po meni je hf vise power nego heavy masta bilo ko reko!!!!!

    Mozda zato sto jos nisi cuo neki Heavy(osim hammera) ili Power bend. laugh.gif

    Zezam se , ali stvarno......nece se oni promijeniti zbog tebe. laugh.gif

  4. zar ovo ovdje pripada?

     

     

    Ako mislis na pravac , mozda , u stvari sigurno , hammerfall bi trebao ici na heavy , ali....... Ne poricem da ima Powera , ali kada se oni sami svrstavaju u Heavy , zasto bih ih ja ili neko drugi svrstavao u Power.

  5. Sto bre svi koji slusaju HF slusaju i Children of Bodom? Ta dva benda su razlicite muzike,a hiljadu znam onih koji slusaju HF i COB.Kao to mu dodje na isto,neki power ovaj,neki power onaj, ima i klavijature i...MA KURAC ! HF SU BRE TATE OVIM NADROGIRANIM MAJMUNIMA STO JASU GITARE UMESTO DA IH SVIRAJU ! NEMAJU APSOLUTNO NIKAKVE VEZE ! MNOGO ME NERVIRA I SAMA POMISAO DA NEKO POMENE HF PORED OVIH BRADATIH NALAKIRANIH EPILEPTICARA! wallbash.gificon_mad.gif

    Brate,nista licno. icon_biggrin.gif

    Inace imas temu vec,a i reakcije na novi album.Ne znam kako nisi video... icon_biggrin.gif

    Pa.....mozda zato sto nisu ograniceni kreteni..... ph34r.gif

  6. Osobe koje nose majice Maidena zbog slike i to kazu mi nikako ne smetaju. A sto se tice tih drugih......Zamisli koliki tek trebas idiot biti da se osvrces na takve ljude. U stvari, neka svako radi sa svojim zivotom sta hoce icon_rolleyes.gif . Mada i ja volim ponekad srati, ali samo onima koji misle da znaju nesto , pa seru drugima.

  7. @crusader84-Ti si lud.

     

    Mislim da sam vec napisao da je odlican....A sto se poredjenja tice...Bolji od Accidenta , losiji od CW-a. A kada bi gledao sa Hard-rockerske strane ni Millionaire nije daleko.

×
×
  • Create New...