Jump to content

Phantom Lord

Iskreni članovi
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Phantom Lord

  1. Pa da,avatar je sa stare verzije sajta.Ako ti je potrebna ta slika,Sonja,mogu da ti je posaljem kao i neke druge,a moze i u suprotnom pravcu.

     

     

    Dogovoricemo se na pp,samo me podseti na to please :mrgreen:

  2. Ma to ovaj Junkie prica a ne razume se.Moj drug kupio cunning stunts na dva DVD-a.E sad,fazon je u tome sto su to kopije,a onaj sto ih prodaje na nasem buvljaku snima na DVD-e manjeg kapaciteta,pa jedan redovan DVD mora da mu bude na dva.Tako da kad kupujes koncert ipak platis 1200 dinara.Dobro,ima i onih koji mu stanu na taj jedan disk,zavisi od koncerta.

  3. Strpite se ljudi,vredi cekati!Siguran sam da (bar mene)nece razocarati novim albumom.

     

    A Jaymz,ja ipak mislim da je veca sansa da oni sviraju zajedno ako se tu umesa alkohol...on leci sve stare rane i uz pomoc njega je lakse naci zajednicki jezik. smile.gifsmile.gif salim se ja malo :mrgreen:

  4. Kako to da nije dosad bila nijedna tema o ovom bendu :? Barem ja nisam naisao na nijednu.

    Uglavnom,zasluzuju da je imaju.Mislim da su bili mozda malo ispred svog vremena,oni su i za danasnje standarde brz bend.Svidja mi se kod njih sto ima puno improvizacije u njihovim nastupima uzivo,pesme su im dosta drugacije uzivo nego u originalu.

     

    Sve u svemu-legendaran bend. biggrin.gifa:

  5. Ja se nisam cuo dobre muzike! Hehehe, to prvi ti kazes! Jednostavno Metallica je vise nego smijesna kad cujes npr. Dream Theater! Metallica jeste zaglibila pa vi to htjeli da vidite ili ne... Ja nikad nisam ni rekao da su Maideni jedini bend na planeti i ti to dobro znas...

     

    E sad vec stvarno lupas!!!Ako je Metallica smesna naspram DT-a,zasto onda Dream Theater obradjuje njihove pesme(ako ne znas u Barseloni 2002 su odsvirali ceo Master of Puppets-i to veoma dobro!)???I zasto govore da im je Metallica jedan od muzickih uzora???Ajd sad da te cujem sta ces pametno da smislis.Ima mnogo vise iza Metallicine muzike nego sto ti mozes da shvatis.

  6. Phantome, ti treba da shvatis da meni Metallica nikad nije bila nesto posebno! Moje misljenje! Ne mogu da kazem (objektivno) da su njihova prva cetiri albuma losa, ali za mene su prosjecna, a poslije toga su postali sranje (ovo je objektivno  icon_da.gif )!!! Drugo, volim Metallicu cesce da "cacnem" da vidim kako se ti "koprcas"!  icon_mrgreen.gif  icon_da.gif  icon_mrgreen.gif

     

    I, btw, kad kazes "argumenti" oni mogu samo biti tacni (bar se tako danas ta rijec definise)! Znaci negdje u podsvijesti ih prihvatas, ali suvise volis Metallicu da bi primjetio da su zaglibili do guse!  icon_da.gif  icon_da.gif  icon_da.gif

     

    Cackaj ti Metallicu koliko hoces,meni nije problem da pobijam tvoje argumente.Videces,ti ces se umoriti mnogo pre mene. icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

     

    Argumenti uopste ne moraju biti tacni.Tacni su za onog koji veruje da su tacni,a ne za svakog.Cinjenice moraju uvek biti tacne,a CINJENICA JE da je Metallica mnogo veci i bolji bend nego sto ti mislis.

×
×
  • Create New...