November 16, 200321 yr comment_315686 dobro, znaci eto mene kod tebe na jedno tabanje A ti odmah pribegavas fizickom nasilju. :ne: naravno, sto pitas?
November 17, 200321 yr comment_315713 Znas koji je moj moto "Reci ne fizickom nasilju, upotrebi vatreno oruzje."
November 21, 200321 yr comment_318503 Marija, znam da ces me ubiti zbog ovoga, ali... Veceras (cisto da podsetim) Prorock nastupa u Kuglasu.
November 23, 200321 yr Author comment_319961 E jebi ga, zao mi je sto nisam bio,ali nisam stigao... Jesam ja sam te zvao...
November 23, 200321 yr comment_320002 guuuuuzva... inace odlicno je bilo... e, ko peva onu 'I just died in your arms tonight....'
November 23, 200321 yr comment_320226 Evo planova za novaka. Kako smo Srdjan i ja svojevremeno radili u firmi za dezinsekciju, i posao nam je bio da zvonimo ljudima na vrata nudeci im istu, dogovorili smo se da 31. decembra uvece , cisto da se podsetimo starih dana, radimo to isto, znaci zvonimo na vrata, nudimo dezinsekciju, ispitamo gde je najbolja zurka, i naravno ostanemo na njoj, ili idemo i istrazujemo dalje. Genijalno, ne?
November 23, 200321 yr comment_320239 e, a mogu li s vama, molim te?!?!? sigurno cete se ludo provesti...
November 24, 200321 yr Author comment_321050 Dodjavola, zajebi te to, bolje ga nateraj da prestane sa lencarenjem i pocne da sprema svirku za novaka (ionako mi propade varijanta za budimpestu i moonspell )
November 24, 200321 yr Author comment_321059 Evo planova za novaka. Kako smo Srdjan i ja svojevremeno radili u firmi za dezinsekciju, i posao nam je bio da zvonimo ljudima na vrata nudeci im istu, dogovorili smo se da 31. decembra uvece , cisto da se podsetimo starih dana, radimo to isto, znaci zvonimo na vrata, nudimo dezinsekciju, ispitamo gde je najbolja zurka, i naravno ostanemo na njoj, ili idemo i istrazujemo dalje. Genijalno, ne? Aposlutno...genijalno and agro
November 24, 200321 yr comment_321161 e, a mogu li s vama, molim te?!?!? sigurno cete se ludo provesti... Pa naravno da mozes, kako bi mi bez tebe. A i nije to pravi provod kad ti nisi tu.
November 24, 200321 yr comment_321656 Sad da se uozbiljim, i da kazem koji su planovi za novaka. kao sto su mnogi pretpostavljali, Prorock sviraju u klubu Holiday, gde ce biti slicni uslovi kao i prosli put. To znaci, ufur 1200 kinti, tri pica, neka sitna klopa (ili neke pekarske radosti, ili nesto tog tipa), neki kolacici, za cetriri osobe je rezervisan sampaanjac, pakla pljuga, i mislim da je to to. Jesam li nesto zaboravio? Cini mi se da nisam. Ako jesam, bicete obavesteni. Ko ce sa mnom?
November 24, 200321 yr comment_321682 cuvene dvojajcane bliznakinje krstic, nove clanice iron maiden i ponosne vlasnice tvoje koze kad te se docepamo
November 25, 200321 yr Author comment_322217 Sad da se uozbiljim, i da kazem koji su planovi za novaka. kao sto su mnogi pretpostavljali, Prorock sviraju u klubu Holiday, gde ce biti slicni uslovi kao i prosli put. To znaci, ufur 1200 kinti, tri pica, neka sitna klopa (ili neke pekarske radosti, ili nesto tog tipa), neki kolacici, za cetriri osobe je rezervisan sampaanjac, pakla pljuga, i mislim da je to to. Jesam li nesto zaboravio? Cini mi se da nisam. Ako jesam, bicete obavesteni. Ko ce sa mnom? Ufff... 1200....ajde potrudicu se da nabavim.... Najverovatnije idem, ako ovi moji hoce da idu, ionako nema nista pametnije....
November 28, 200321 yr Author comment_324283 Pa ja se nadam da ce nas biti dosta na kraju, mada ja jos nisam siguran... Kada ce pustati te karte u prodaju???
November 28, 200321 yr comment_324368 ma marija to oni tebi plate samo da dodjes. i jos ti daju sampanjac, koji cu ja da pijem, ti si jos mala , a vojvodi cemo dati cigare nek se duva. a ja cu pijem, pijem, pijem,djuskam, djuskam, djuskam i pijem, pijem,pijem... SRECNA NOVA GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!