January 26, 200421 yr comment_369889 fora... meni naime nisu napisana imena pjesama jer je cd sprzen a soylent green je ne moguce ne prepoznati anyway nice song,that one a: Report
January 28, 200421 yr comment_371007 Chudni su putevi gospodnji I meni su ti isti pozeri uvalili dva cd-a puna MP3-ja Report
January 28, 200421 yr Author comment_371099 Ma bagra pozerska. Kladim se da cak jedan od njih na avataru drzi svoju sliku sa nekim debilnim bar kodom iscrtanim na obrazu Report
January 28, 200421 yr comment_372088 nisam mnogo paznje dosad pridavao wumpscutu no imam doma par albuma.Volio bih cuti neke preporuke,tocnije sta bi njihovoga vrijedilo poslusati.Mozda malo dosadno i nadasve ofucano pitanje no ukoliko se nekome da napisati par preporuka bio bih veoma zahvalan Wreath Of Barbs-album koji sam tu i tamo poslusao i sto da kazem nego da lepo zvuci,vise nema sto da se kaze. Report
January 28, 200421 yr Author comment_372108 Pored Wreath of Barbs albuma, preporucio bih i Music For a Slaughtering Tribe album koji je apsolutno, umoprobijajuce fenomenalan a: Izvan ta dva albuma koje izdvajam kao bolje od ostalih, zaista ne umem napraviti neku komparaciju jer mi u glavnom sve od :Wumspcut:-a zvuci fenomenalno, te ti mogu savetovati da nabavis bukvalno sve cega se mozes docepati. Report
January 28, 200421 yr comment_372159 ha da to je dobro pitanje.Imati cu to u vidu i nastojati sto prije ubaciti album u mp3 playlistu i odslusati. Report
January 29, 200421 yr comment_372229 Meni su krajem prosle godine neki Goth pozeri ispred KST-a uvalili dva MP3 diska sa svim Wumpscut albumima. Odlicni su (ne pozeri nego Wumpscut). a: 'Ajd shto je pozer, no ti je uvalio josh i falichne diskove... Mislim da njima fali jedan album, ako se ne varam! Report
January 29, 200421 yr comment_372317 'Shto je dzabe i bogu je drago' kako kaze stara narodna, ili sinonim drevna goth-fu poslovica 'Shto je dzabe i Gtohu je drago' Report
February 6, 200421 yr comment_381724 im listening to wumpscut at this very moment!..i was like...uhh like listening to the music and then like...i saw this topic and i went like" wow...this is like so.....like strange!" me likes wumpscut!!! ...trebalo bi da ih malo vise pustaju.......ja trazila gavri jednom"ich will dich" a on kaze nisam poneo....pih jeeee gavro gavro ponesi sledeci put! Report
February 6, 200421 yr comment_381736 i ja slusam,Music for a slaughtering tribe,it roxxx! kod nas zna se pustit soylent green na elektro veceri ali vec jako dugo ga nisam tamo cula,jucer je tako suxaloooooooo :ne: Report
February 6, 200421 yr comment_381741 ja sam jednom cula soylent green i to daaaavno daaavno ali neko rece da je skoro pusten..bas kad ja nisam dosla Report
February 6, 200421 yr comment_381748 ja sam jednom cula soylent green i to daaaavno daaavnoali neko rece da je skoro pusten..bas kad ja nisam dosla e nadams e da ce ga pustit kad ja dodjem,bilo bi mi iznimno drago! ili Fear in Motion na koji me Greeter podsjetio,evo bas ga sad slusam a: Report
February 6, 200421 yr comment_381754 .....mozda ce biti u nedelju.......??ko zna...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Report
February 6, 200421 yr comment_381762 nisu u nedjelju 80te or samfing kod vas u akademiji? pratim ja sve btw Sundjeru,lijepo je sto si na forumu da se ne dosadjujem sama domau petak navecer. Report
February 7, 200421 yr Author comment_381994 ja sam jednom cula soylent green i to daaaavno daaavnoali neko rece da je skoro pusten..bas kad ja nisam dosla Jest', ja sam to raportirao. No, u pitanju nije originalna Soylent Green verzija, vec verzija na nemackom (Soylent Grun) sa Music for a German Tribe albuma. Nije mi jasno zasto ne pusta verziju na engleskom... Report
February 7, 200421 yr comment_382344 eh njemacku verziju nazalost jos nisam cula,ocito cu morati da skinem s neta ali sigurna sam kao germanofil da ne zvuci puno gore od originalne a: Report
February 7, 200421 yr comment_382414 soylent grün ist menschenfleisch.. menschenfleisch.. menschenfleisch Report
February 8, 200421 yr comment_383357 Samo bez tih tachkica vishe............................! :x Report