Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Bend Stevena Adlera, bubnjara originalne postave Guns n' Roses. Bend se zvao Suki Jones.

Gitare: Keri Kelli, Brent Muscat (bila sam zaljubljena u njega biggrin.gif, tip iz Faster Pussycata), Robbie Crane (Ratt a i svirao je sa Vince Neil bandom) na basu i Jizzy Pearl vokali (valjda isto Ratt)

Da li je neko cuo, video?

• Replies 56
  • Views 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• wtf.. Da se nije desilo?🤣    

• Milkica
    Milkica

Juna 2004. u SKC-u. Steta sto ga nije bilo.  Kasnije su blize nama svirali u Pesti 2005. 

• To bi mozda mogao da ima LazaGNR ili Johny s ovog foruma, mada vise ne dolaze ovde. Jedino da probas da im posaljes poruku pa da vidis. Tesko ces nabaviti, ali nije nemoguce 

imam njihov album naravno...mada mi ga je neko maznuo...dobro si me podsetila da ga nadjem...thanx... orangelistening.giforangelistening.gif

• Author

Koliko sam ja skontala oni sviraju iskljucivo obrade Gunsa.

• Author

Nisam sigurna u to. Volela bih da neko bolje zna pa da mi kaze icon_da.gif

Nisam sigurna u to. Volela bih da neko bolje zna pa da mi kaze icon_da.gif

pa ne bas samo obrade gunsa...sviraju sve pesme svih bendova u kojima su pojedinacno bili...imam i nesto uzivo...nista posebno...

Steven Adler?Taj narkoman je jos ziv?Cudi me da od tolikih kratera u venama,jos uvek moze drzati palice.

• Author

Da li biste platili da ih gledate u Beogradu? 800 dinara?

• Author

Ne ja orangelistening.gif . Ali koncert postoji, zanima me ko bi od ljudi koje ja poznajem dosao, jer je koncert posle Metallice.

• Author

Moralo bi biti. blize Guns n' Roses nikad necemo biti verovatno, nazalost

• 2 weeks later...

e sad...da smo pametni ko sto neki jesu...naime i velvet revolver dolaze u evropu na leto...glasina je da ce adler's appetite otvarati za ove...bilo bi fino kad bi svrnuli i ovde...ali nema od toga nista ako se neko ne potrudi...

• Author
izdaju debi album za shrapnel records...

Znam, ali tek posle koncerta kod nas, tj. posle turneje. Mozda cemo imati prilike da cujemo nesto sa albuma na svirci pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gificon_cool.gificon_cool.gificon_cool.gif

• 4 weeks later...

nazalost kerry kelly nece svirati sa njima u beogradu...niti uopste..presao je u bend vince neil-a...dakle nista od snakepit dela adler's appetite-a...smrc..a bas sam hteo da ga upoznam...jos mi on fali...

• 3 weeks later...

HaHa, izbrisao nam postove icon_mrgreen.gif

Dobro, bar nije zatvorio temu

Jel' oni sviraju samo Appetite For Destruction, ili i Lies, posto je Adler i tada bio u Guns-ima? I, sta jos sviraju

• Author

I jedno i drugo.

Ja sam cula da sviraju ponesto i iz maticnih bendova ovih drugih, ali sam onda videla neke plejliste koje su pokazale da ti nije istina. Na toj listi su svirali ceo Appetite osim Think about you ( icon_cry.gif ) i Anything Goes. A sa Lies 3 ili 4 stvari.

Bas steta za Think About You icon_sad.gif , ali bar sviraju Nightrain biggrin.gif

Btw, hvala na informacijama

• Author

Ako mora You`re Crazy, nek bude bar brza verzija.

Sa Apettita su na toj svirci svirali sve i to prve tri su otvarale koncert po redosledu kao na albumu icon_rockdevil.gif

Cekaj,je l' oni imaju neke autorske stvari?

Sviraju ceo "Appetite..." sem Anything Goes?Pfffff,jebes njih!

• Author

Imaju i svoje autorske ali pravo da ti kazem pojma nemam da li ih sviraju