Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

89 members have voted

1. 1. Najbolja stvar na Rust In Peace?

• Holy Wars...The Punishment Due
    • Hangar 18
    • Take No Prisoners
    • Five Magics
    • Poison Was the Cure
    • Lucretia
    • Tornado of Souls
    • Dawn Patrol
    • Rust in Peace...Polaris

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ma da...srecnik dobio Daveov model ESP plus ce da redi za Megadeth kao kreator omota,majica i ostalih sranja...meni se ipak vise svidja stari Vic...ovaj je nekako prazan...olovka caruje...

• Replies 11.3k
  • Views 861.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Thrash metal izdanje? Hahahaha! Megadeth nije imao treš metal izdanje još od '90. godine. Ne mogu nikako da razumem famu oko svakog sledećeg albuma ovog benda, kad je isti propao pre više od dvadeset

• Žao mi je što Mastejn nije overio od droge tamo '90. ili kad je već bio na ivici.

• Vi niste normalni. Kritikujete Dave-a najvecu legendu thrash metala. Hetfild i ostale kaubojcine mogu samo da mu sisaju resu. Pametniji je i obrazovaniji od njih hiljadu puta. Muzika koju je pravio u

faca. ocu da ga upoznam. nek on crta a ja cu da se slikam s daveom icon_smile.gif

meni se svidja vic.. ali ok - ukusi. biggrin.gif

Ma jasno...ja samo vise volim kada je to rucno radjeno...nisam neki obozavatelj kompijuterske radnje...ali OK...

old school - kapiram.

ne cini se da je mnogo "tehnoloski uznepredovao" vic, zato mi se svidja. icon_da.gif

Osim ona dva hi-tech crvena senzora na visoru icon_smile.gificon_wink.gif

Ehey...ti si se makar 1 slikala sa daveom...ja nijednom sad.gif

1. te crvene senzore zaboravi. pa mora nesto da se uradi u high tech fazonu biggrin.gif

2. poslacu ti davea pa se slikaj. eto pade dogovor. icon_da.gif

Jao pogledaj(te) samo ova druga 2...ima link na sajtu Megadetha...total destruction...ma onaj 2gi nema veze sa Vicom a treci kao da je izasao iz Robotecha...

Jeste videli ono *ranje u Metal Hammeru o najboljim metal gitaristima,Zamislite tandem Mustaine i Marty 15 mesto a ispred Tom Morello i Kornovski gitaristi.Smeshno.Svirali su super i tehnichki dobro a ekipa Hammera se definitivno zajebala za izbor pesama od megadetha za preslushavanje icon_redface.gif

Mislim stavili su Holly wars(OK) i ... Tornado of souls.Pomeni je druga trebala da bude Symphony .Jeste malo komercijala ali pesma ima prost riff ali ulazi u uvo.Ili Angr again ili Dread and Fugitive..

na 15 mjestu? icon_smile.gif pa dobro, treba doci na red od blink182 i tako tih virtouza muzickih biggrin.gif

Pa gluposti to samo ima kod nas

Ma ajde to se ni ne chita...to su neki pisali skroz subjektivno...mislim sta sve nisu ni spomenuli...pukeface.gif

Mozda se ne chita ali mnogo nervira . NArochito mene!

Mustaine i Friedmann su medju najboljim tandemima trasha

Jeste videli ono *ranje u Metal Hammeru o najboljim metal gitaristima,Zamislite tandem Mustaine i Marty 15 mesto a ispred Tom Morello i Kornovski gitaristi.Smeshno.Svirali su super i tehnichki dobro a ekipa Hammera se definitivno zajebala za izbor pesama od megadetha za preslushavanje icon_redface.gif

Najbolje je kad su rekli da je Dave bio u sjenci Friedmana pa je odlučio da napravi RIP.

A Vic je sranje. Stari je majka.

najbolje da kazu da je dave zena pa da zavrse stvar. laugh.gif

Je li bi mogao neko od vas Beograđana da mi javi ako i kad dođe Arsenal of Megadeth u Mordor, Mamut ili negdje drugo.

Ne znaci ima nas svakakvih.Sto rece jedna najbolje je reci da je Dave zena pa da...Ma ipak je on strani placenik i islamski fanatik.

Dajte redakcije opasuljite se malo icon_smile.gif

trci tamo na temu metal hammer pa pljuni nesto pametno laugh.gif

vic: 011.639.060 - broj za mamut pa pitaj sam. u se i u svoje kljuse.. biggrin.gif

laugh.gif pirat je uvijek opcija. nema na cemu.

koristite www.google.com

trci tamo na temu metal hammer pa pljuni nesto pametno laugh.gif

vic: 011.639.060 - broj za mamut pa pitaj sam. u se i u svoje kljuse.. biggrin.gif

Pa videcu.Treba im malo prevaspitavanja icon_smile.gificon_da.gificon_da.gif

Mamut...sta to bese mamut...no.gif

Enivej ako se neko dokopa tog pirata neka se javi i meni icon_wink.gif

Ja mislim da je MAMUT izumro slon koga je pecinski covek lovio da bi se prehranio icon_smile.gifbiggrin.giflaugh.gif

Moguce moguce...nikad nisam shvatio kako je covek uspeo da ulovi tolike divove...

Enivej nabavio sam audio snimak Rude Awakeninga...ima 4 pesme koje nema na certu icon_rockdevil.gif

nabavljam ovaj dvd vec sledece nedelje ,tj ako se dogovorim sa Vic-om...pa cemo videti o cemu se radi