Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1063775

Ne cekamo ponovo 100 godina...icon_smile.gif

U petak 17. 03. Anguish Sublime ce nastupiti na Kulskoj gitarijadi...

Takmicenje pocinje u 20:00h, u nekadasnjem bioskopu, a odrzavace se u petak 17.03. i subotu 18.03. Sviraju jos:

U petak:

-Masque Of Betrayal (Kula)

-Nekropolis (NS)

-Band Over (NS)

-Drop D (Kula)

-M.A.D. Goja (NS)

-Empiria (Zmajevo)

-Under Pressure

-Autostoperi (NS)

-Antologija (Apatin)

-Anguish Sublime (Temerin)

U subotu:

-Dreamkechers (Selencha)

-Anima (Kikinda)

-Swarm (NS)

-Neozbiljni Pesimisti (So)

-Specijalni Gosti (Vrshac)

-Noyz (BG)

-Impurita (Zrenjanin)

-Dred Up

-Blizzard (Kikinda)

-The Silent Scream (Kisach)

BE THERE!

• 4 weeks later...
  • Replies 168
  • Views 23.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• DragonKnight
    DragonKnight

Pozdrav!   Ponosno vam predstavljamo novi EP pod nazivom "Thornwinged"!   "Thornwinged" sadrži intro i tri numere u duhu dosadašnjih radova Anguish Sublime-a, sa par neobičnih zapleta i blago mrač

• DragonKnight
    DragonKnight

Predstavljamo vam lyrics video za naslovnu numeru sa našeg novog albuma "Maelstrom Imperium" Maelstrom Imperium - lyrics video CD se može naručiti na Silent Watcher Records web prodavnici: h

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...
  • 2 weeks later...
  • Author
comment_1371485
Sad nesto razmisljam, prosto mi je neverovatno da ovaj bend postoji punih 10 godina, pravi dobre pesme i muziku, a do dana danasnjeg nista nije izdao. Pitam se i pitam VAs zasto???

Pa odgovor na to pitanje je veoma jednostavan: nedostatak finansijskih sredstava i vremena.

Anguish Sublime je od početka kuburio kako sa prostorom za probe, tako i sa opremom - što su bili prioriteti benda (u odnosu na izdanje). Sad opet, druge obaveze utiču na veoma sporo pomeranje ka albumu (evo već je skoro 3 godine prošlo od prvog demo-a, a imamo svojih preko 25 pesama od kojih se live svira 11 (vežba 13) od kojih su 6 sa prvog demo-a - što znači da mi live već sviramo po albuma ili ceo drugi demo). Materijal stoji, još "samo" da ga snimimo i izdamo (malo teže).

A inače AS postoji od oktobra '98 kao projekat (znači nepunih 9 godina), a u "formi" benda smo tek od 2003 godine. Live smo nastupili prvi put tek 26. maja 2004. godine (pre skoro 3 godine).

Nadamo se da ćemo ove godine uspeti da snimimo, ako ništa drugo, bar još jedan demo.

• 2 weeks later...
comment_1379617

Naravno da cete da snimate bando razularena... Evo, ja cu da vam budem treci :muzicar:, he he he.. u tom slucaju muzika bi vam se uklapala uz ime... Bilo bi to i vise od uzvisene patnje... he he he... Neki dan sretnem u gradu bracni par iz Brazila kako slusa vasu muziku, kazu da su bili u VIP lozi na koncertu Maiden-a... he he he :twisted:

comment_1379632

Sjajno! Taj bracni par je verovatno onaj koji je na Maidenima stajao ispred mene u VIPu....Muz i zena onako nizi, crnomanjasti...Ja na primer slusam muziku AS dok radim jer mi je jako inspirativna...Svidja mi se nacin na koji Arpad peva i zaista mi je jako drago sto je odlucio da nastavi sa muzikom, jer je zaista veliki pevac i veliki covek.

comment_1380311

Pa verovatno da su to isti likovi, nije ih moglo biti mnogo u VIP-u... Nadam se da se vidimo u subotu a ako ne onda u skoroj buducnosti kada "Anguish"-i budu nastupali na Metal Battle-u sto ce se verovatno desiti u BG-u. Pozdrav za tebe.

comment_1380318

Рекох, ако нађем неко друштво што ће ићи, радо ћу се појавити. И једва чекам да их чујем на неком бољем месту него што је Двориште, јер сваки пут кад сам тамо била, стајали смо на оним степеницама и купали се у зноју.

comment_1380399

Sto se tice Novog Sada mesta za vece i kvalitetnije svirke generalno nema. "Anguish"-i ce sigurno nastupiti uskoro i 99% to ce biti u BG-u... Za sada nam ostaje "Dvoriste" i nada da ce uskoro situacija da se promeni, na bolje naravno. Sam podatak da klubovi u NS traze od 250 do 300 evra da bi u njima bend odrzao promociju je smesan za komentarisanje...